2011 Takı ve aksesuar tasarımlarım

Ellerine sağlık bi ara bende merak salmıştımm kıvırma yönteöiyle kalp yapmışın ya onu nasıl yaptın

Ellerine sağlık bi ara bende merak salmıştımm kıvırma yönteöiyle kalp yapmışın ya onu nasıl yaptın

Teşekkür ederim sizinde yorum yapan yüreğinize sağlık.
Kalbi tamamen doğaçlama yaptım oturdum boncukların başına ne yapsam diye düşünürken tellere sarıldım kalp şekli vermek için uzun uğraşlar verdim ( bu sırada ellerim ezildi büzüldü zedelendi ) Kalp şeklini sonunda verdikten sonra başka bi tellede üzerinden ordan oraya doladım aralarınada boncuk geçirdim ve bu eser ortaya çıkmış olduuu

Bu malzemeleri nerden alıyorsunuz? Ankara da bildiğiniz bir yer var mı?

ayy kolyelerin küpelerin güselliğineeee,bayıldım tatlım hepsini senmi yaptın.ne mağrifetlisin öyle.çok severim ben takıp takıştırmayı.bende yapıyorum ama sen pırofosyenelsin bayap.benimkiler sadece boncuk lastikli ipe diziyorum bileklik olarak.hatta eniştem var aydın pazarında tezgahı var burda ona verdim bi kaç parça rağbet görcekmi diye.iki kişi almış ama devamını yap demedi bende ses etmedim hiç.kendim yapar kendim takarım dedim

Evet tatlım hepsini ben yaptım. Güzel yorumuna kocaman teşekkür ederim İnsan ilk başladığında zaten değişik boncuklar deneyerek ipe dizme bileklik kolye yapıyor daha sonraları sıkılınca gelişiyor bırakmasaydın belki şimdi benden daha profosyonal olabilirdin ve ben sana harika yorumlar yazıyor olabilirdim ama olsun bu gibi hobileri denemek bile güzel oluyor dimi. Teşekkür ederim yorum için sevgiler..

Bu malzemeleri nerden alıyorsunuz? Ankara da bildiğiniz bir yer var mı?

Belirli bir yerim yok uzun uzun araştırıyorum istanbul , bursa yada internet üzerinden yurt dışından malzeme seçiyorum ve en çok hoşuma gidenleri alıyorum. Ankarayı hiç bilmiyorum bu yüzden yardımcı olamayacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…