- Konu Sahibi aslitokgoz
-
hayırlı olsun yeni topik.
canım ben ilkten park yatak diyodum ama vazgeçtim. odama sepet alcam, ikeadan da odası için beşik alcam. odada bi tane dolabımız var başka bişey almayacağım daha sonra oda yaparım diye düşünüyorum.
bakalım şimdilik fikrim bu ne yaparım ne değişir bilemiyorumcanım yavrum sağlıcakla gelsin de gerisi hallolur....
Eki Görüntüle 164508 Eki Görüntüle 164507
biz bu 2 oda takımından birini almayı düşünüyoruz çilek'ten...
önce park yatak düşünmüştük ama bakınca çok kullanışlı gelmedi bana oda takımı almaya karar verdik
bende 24+2 deyim ve yavaş yavaş başladık alış veriş yapmaya. ben oda takımını aldım. beşikte tercihimi ahşap beşikten yana kulandım. park beşik için kullanışlı ama yatarken çok sıcak olmuyor dediler. bebiş üşüyebilir miş. bambu beşik te bana çok sağlam görünmedi.
tercih tabiki senin. sonuçta bu dönemlerde herkes bir şey söyler. önemli olan senin ne istediğin.
Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
bu arada bebek arabası olarak ne aldınız ya da almaya düşünüyorsunuz? ben çok kararsız kaldım.
ikiside çok güzell işinzor doğrusufiyatlar nasıl peki çilekde. kalite olarak çok güzel çilek ürünleri. doya doya kullanılıyor.
hayırlı olsun yeni topik.
canım ben ilkten park yatak diyodum ama vazgeçtim. odama sepet alcam, ikeadan da odası için beşik alcam. odada bi tane dolabımız var başka bişey almayacağım daha sonra oda yaparım diye düşünüyorum.
bakalım şimdilik fikrim bu ne yaparım ne değişir bilemiyorumcanım yavrum sağlıcakla gelsin de gerisi hallolur....
biz belis marka bebek mobilyasında karar kıldık hem fiyatı uygun hem de oldukça kaliteli... iki modeli arasında tercih yapıcaz sadece...
Belis Doa Byyebilen Bebek Odas
Belis Afacan Aslan Bebek Odas
ayrıca ben sepet yapıcam bambudan üstüne de beyaz cibinlik ve süsünü yapalım dedik.. tabi erkek olacağı için çok da süslü olmaz...
biz belis marka bebek mobilyasında karar kıldık hem fiyatı uygun hem de oldukça kaliteli... iki modeli arasında tercih yapıcaz sadece...
Belis Doa Byyebilen Bebek Odas
Belis Afacan Aslan Bebek Odas
ayrıca ben sepet yapıcam bambudan üstüne de beyaz cibinlik ve süsünü yapalım dedik.. tabi erkek olacağı için çok da süslü olmaz...
ben büyüyen beşik almayı planlıyodum , fakat geçen hafta sonu eşimle ikea ya gittik ordaki beşikleri pek beğendik
bi şifonyerle bi beşik alırız diye düşündük
fakat ben int. ölçülerine baktığımda 60*120 olarak gördüm ölçülerini
o yüzden kararsız kaldım uyku seti v.b. şeyler bulamam diye içine
uyku seti olmazsa kolu bacağı sıkışır dediler kararsız kaldım :44:
ben o tür şeyleri diktircem zaten o yüzden sıkıntı yapmadım canım. arkadaşım çok harika şeyler yaptırdı kızına. cibinliği de takımdı. onu gördükten sonra piyasaki hiç bişeyi beğenmez oldum :)
nasıl bişey acaba
diktirmek benim aklıma hiç gelmedialışmışız hazıra?
bi resmini felan çeksende bizde görsek canım
ben büyüyen beşik almayı planlıyodum , fakat geçen hafta sonu eşimle ikea ya gittik ordaki beşikleri pek beğendik
bi şifonyerle bi beşik alırız diye düşündük
fakat ben int. ölçülerine baktığımda 60*120 olarak gördüm ölçülerini
o yüzden kararsız kaldım uyku seti v.b. şeyler bulamam diye içine
uyku seti olmazsa kolu bacağı sıkışır dediler kararsız kaldım :44:
cnm ben ikeadan aldım oğlumun odasını gardırop beşik şifonyer oyuncak sandığı hepsi çok kullanışlı orada uyku seti yatakfalanda satılıyır onlara göre bir de ben gardırobun ve çekmecelerin kulplarını değiştirdim e-bebekten aldım mesela gardırobun iki kulpu da farklı biri mavi balina diğeri mavi top kulplar değişince çok şık durdu kimse inanmıyor ikadan aldığıma beyaz mobilya aldım çok ferah
Kizlar ben de fikir vereyim size. Simdiki bebegime oglanin odasini revize ediyorum, uyku setini de kendim dikiyorum. Mavili mobilya, pembeli set biraz tuhaf olacak kiz geliyor oldugu icin ama burada odasi olmayacagi icin pek hevesim yok. Ama oglumda cok hevesliydim, fikir olsun diye resimlerini ekliyorum. Mobilyalar modoko-logo bebe'den, duvar kagidi, uyku seti ve cibinlik cubuklari yine modokoda bir baska magazadan, perdeleri siradan bir perdeciye yaptirdim, perdenin ustundeki kareli dekor perdesi ve abajuru ise kendim yaptim. Ben alali 5 yil oluyor herhalde, fiyatini unuttum.
Eki Görüntüle 170423 Eki Görüntüle 170424
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?