2011 temmuz anneleri bebek odalarımızı nerden alıyoruz. fikir alışwerişi yapalım:)

aslitokgoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
179
0
46
İstanbul
merhaba güzellikler miniklerimiz ve sizler iyisinizdir umarım. biz oğluşumla 22+1 olduk :) zaman ilerledikçe korku heyecan herşeyi bir arada yaşamaya başlıyoruz artık. eksiklerimizi yawaş yawaş tamamlıyoruz ufakdan. oğluşuma bebek odası almak istiyorum ve artık bakmaya başlarız bu arada sepet mi park beşik mi diye sorucam ben sepetden wazgeçip park beşiğe kaydım siz ne alacaksınız ilk zamanlarınız için park beşik doğru bir tercih mi sizce? bebek odası alanlar almak isteyenler warsa burada paylaşırsak fikir olacaktır hepimiz için. önerilerimizi paylaşacağımız topic hayırlı olsun. bakalım kimden gelecek ilk öneriler???

hayırlı olsun yeni topik.

canım ben ilkten park yatak diyodum ama vazgeçtim. odama sepet alcam, ikeadan da odası için beşik alcam. odada bi tane dolabımız var başka bişey almayacağım daha sonra oda yaparım diye düşünüyorum.

bakalım şimdilik fikrim bu ne yaparım ne değişir bilemiyorum canım yavrum sağlıcakla gelsin de gerisi hallolur....

bende 24+2 deyim ve yavaş yavaş başladık alış veriş yapmaya. ben oda takımını aldım. beşikte tercihimi ahşap beşikten yana kulandım. park beşik için kullanışlı ama yatarken çok sıcak olmuyor dediler. bebiş üşüyebilir miş. bambu beşik te bana çok sağlam görünmedi.

tercih tabiki senin. sonuçta bu dönemlerde herkes bir şey söyler. önemli olan senin ne istediğin.

Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

bu arada bebek arabası olarak ne aldınız ya da almaya düşünüyorsunuz? ben çok kararsız kaldım.

biz bu 2 oda takımından birini almayı düşünüyoruz çilek'ten...
önce park yatak düşünmüştük ama bakınca çok kullanışlı gelmedi bana oda takımı almaya karar verdik

bende ilk bambu sepet dedim kayınvalidemde süsletecekti bir güzel ama daha sonra işi bitiğinde kaldırma derdi olacak diye ve 3-4 yaşına kadar oyun içinde kullanabilirim diye düşünerek park beşik diyorum ama bakalım ne kısmet olacak oğluşuma.

merhaba bizde 22+4deyiz. heyecanla bekliyoruz bebeişimizi şimdilik hastane çıkışı aldım takım olarak chiccodan. iki tane üst zıbın, bady çorap, ayakkabı falan aldık kıyafet olarak. babaannemiz küvetimizi pusetimizi ve erken olmasına rağmen araba koltugumuzu aldı. şuan araba almayı düşünmüyorum. ilk 5 ay falan kanguru alıcaz zaten yaz bebeği olacak daha sonrada çift yönlü araba almayı düşünüyorum. park beşiğide ergonomik olduğu için istiyorum kullananlarda memnun ama iyice bir araştırıp kararımı vericem.

ben büyüyen beşik almayı planlıyodum , fakat geçen hafta sonu eşimle ikea ya gittik ordaki beşikleri pek beğendik
bi şifonyerle bi beşik alırız diye düşündük
fakat ben int. ölçülerine baktığımda 60*120 olarak gördüm ölçülerini
o yüzden kararsız kaldım uyku seti v.b. şeyler bulamam diye içine
uyku seti olmazsa kolu bacağı sıkışır dediler kararsız kaldım :44:

canikom iki odada güzel fiyatlarıda gayet iyi. bambu alıcaktım bende fakat kullananlar fena dert yanıyorlar işi bittiginde yer probleminin yanı sıra ayakları sallanır olduğundan bebek hareketlendiği zaman malesef rahatsız olup uyanıyormuş seninde bilgin olsun. ben sırf bu yüzden park yatağa döndüm. hayırlısıyla güle güle kullanmayı nasip etsin allah bize...

Ben de çilek'ten almayı düşünüyordum ama eklediğiniz takımlarda hoşuma gitti,
özellikle beyaz-yeşilli olan. Ben de düşünebilirim bu modeli.

ben o tür şeyleri diktircem zaten o yüzden sıkıntı yapmadım canım. arkadaşım çok harika şeyler yaptırdı kızına. cibinliği de takımdı. onu gördükten sonra piyasaki hiç bişeyi beğenmez oldum :)

güzel hamişler ben çok kararsız kaldım park beşik konusunda sizce kraft 504 modeli nasıl? kırmızısını almayı düşünüyorum. foto ekleyemiyorum yoksa ekleyecektim...

nasıl bişey acaba
diktirmek benim aklıma hiç gelmedi alışmışız hazıra?
bi resmini felan çeksende bizde görsek canım

cnm ben ikeadan aldım oğlumun odasını gardırop beşik şifonyer oyuncak sandığı hepsi çok kullanışlı orada uyku seti yatakfalanda satılıyır onlara göre bir de ben gardırobun ve çekmecelerin kulplarını değiştirdim e-bebekten aldım mesela gardırobun iki kulpu da farklı biri mavi balina diğeri mavi top kulplar değişince çok şık durdu kimse inanmıyor ikadan aldığıma beyaz mobilya aldım çok ferah

canım güle güle sağlıcakla kullanın inş. bende beyaz almayı düşünüyorum kesinlikle. maskodan bakıcam ben nisan sonu gibi bakalım inş. bizede güzel bir oda denk gelir.

Kizlar ben de fikir vereyim size. Simdiki bebegime oglanin odasini revize ediyorum, uyku setini de kendim dikiyorum. Mavili mobilya, pembeli set biraz tuhaf olacak kiz geliyor oldugu icin ama burada odasi olmayacagi icin pek hevesim yok. Ama oglumda cok hevesliydim, fikir olsun diye resimlerini ekliyorum. Mobilyalar modoko-logo bebe'den, duvar kagidi, uyku seti ve cibinlik cubuklari yine modokoda bir baska magazadan, perdeleri siradan bir perdeciye yaptirdim, perdenin ustundeki kareli dekor perdesi ve abajuru ise kendim yaptim. Ben alali 5 yil oluyor herhalde, fiyatini unuttum.

canım çok hoş bir oda bende sanırım ya tam beyaz dekor olarak mavileri kullanıcam yada mobilyada beyaz arasında mavilikler olacak. bu arada 5 yıllık mobilya gibi durmuyor tertemiz kullanmışsınız vallahi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…