2011 temmuz anneleri bebek odalarımızı nerden alıyoruz. fikir alışwerişi yapalım:)

canım çok hoş bir oda bende sanırım ya tam beyaz dekor olarak mavileri kullanıcam yada mobilyada beyaz arasında mavilikler olacak. bu arada 5 yıllık mobilya gibi durmuyor tertemiz kullanmışsınız vallahi...
Tesekkur ederim canim. Mobilyanin resmi yeni alindigi zamanlara ait, belirtmeyi unutmusum Simdi gel gor asil O kucuk dolabin bir kanadi kopuk. Dolap kapaklari da elden gecti. Cok kaliteli diyemem ama aslinda iyi bile dayandi, taa Turkiyeden Cin'e geldi 1,5 ayda. ordan da baska eve tasindik. Hala kullaniyoruz bu arada.

ben oda takımı aldım odasına,gardolap,şifonyer,büyüyen beşik,oyuncak dolabı,biberon rafından oluşuyo takım.1.750ye aldım,yatağı ve uyku seti de dahil.yatak odama da bebek sepeti aldım,bebek arabası şeklinde olanlar varya,alt kısım ahşaptan tekerlekli,yatak ve tente beyaz dantelli fln hoş bişi,o da 650 lira.bebek arbasın da da travel sistemi tavsiye ederim,sonuçta ana kucağı ztn lazım.kraft ın duo travel ını tavsiye ederim

merhba ben 2010 temmuz annesıyım kızıma angel bebek odası aldım 1500 tl ye cok guzel tavsıye ederım Caploonba Angel Bebek Odas Evgor.com.tr

burda bıraz pahalı ama cok kullanıslı

canım güle güle kullanın kuzunla, çok güzelmiş biz haziranda almayı düşünüyoruz inş. oğlumada güzel bir oda denk gelir. bu arada kaç parçadan oluşuyor yani oyuncak kutusu falan var mı?

canım çok iyi bir fiyata almışsın nerden aldın ve mdf mi canım? yatak ve uyku seti dahil demişsin ben çok çok iyi bir fiyat nerden aldığınıda yazarsan sevinirim gidip görmek isterim bende bu arada biz beyaz düşünüyoruz beyaz seçenekleri olan bir yer mi?

kız bebişim
ekstra karyolamda var , beşik istiyorum
evimdeki mobilyalarıma çok uyuyo o yüzden çok beğendim
bende daha hiç bir yeri gezmedim canım
mağza mağza gezmeyide pek sevmiyorum gerçi:97:

Ben İzmir'de oturuyorum. Bebek odasını Hellobaby'den aldım. Modeller güzel ve istediğin renk, raf, kulp seçimini yapabiliyorsun. Fiyatları da avatajlı geldi... Siparişten 15 gün sonra teslim ettiler.

Ben sepet beşik tercih ettim (ki o da hediye geldi zaten), cünkü yatak odama park yatak sığmıyor. Zaten 2-3 ay kullanır, sonra yatağında yatar diye düşünüyorum. Parkı biraz daha büyüyünce değerledirmeye alacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…