kızlar bu da bizim 17 +2 lik halimiz
buda benim 16+5 göbüşüm
buda benim 16+5 göbüşüm
hamile olmak bir insana bukadar mı yakışır..maşallah
Nazcım, Defne'de de çok güzelmişsin :))
aay maşallah canım ya ne tatli bi gobiş ve sadece gobiş benim gobekle beraber her yer genişliyor maşallah benimde erkek bende sadece onde buyumesini umıt ediyorum senin ki kadar deil suan allah nazarlardan saklasın canım:)
ay canım benim bizde mi boyle olucaz ya inanmıyorum cok hoşsun:)
şok şiyinsinijjjj
hamile olmak bir insana bukadar mı yakışır..maşallah
maaşallah nazcım ya bizdemi böyle olacaz yoksa. çok tatlı yaaaaa
canım maşallah çok güzel bi haldesin zarif ve güzel anne...eski gebeliğindede çok güzel olmuşsun..kırbinkere maşallahh.....
ayyy masallahhhh ne tatli bi göbis öyleeee, nasil belirginlesmis yaa masallahh canimkızlar bu da bizim 17 +2 lik halimiz
canim benim sanki son iki günde biraz belirginlesti hele hamile pantolonu giyince daha belli oluyor, toparliyor ya, ama yinede görenler hamile olduguma inanmiyor, gecen bi aradas geldi, hani abla bebek nerde dedi, ne bebegi dedim, ya sen dogum yapmadinmi dedi, yok dedim ben daha 5 aylik hamileyim gercektenmi dedii inanki hic degismemissin malasallah ben seni dogum yapti saniyordum, düsün bebegi görmeye gelmis :))))canım aynı durumdayız bende korkuyorum bu durumdan bugun doktora gıdıcem,söylicem valla ,şikayet edıcemm kuzumu,korkutuyor ya beni,benımde ılk trımesterda sankı bellıydı
kiz senin masallahin var yaaa tü tüt ütütütü nazar degmesin insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?