2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah veriririm canım bebeğim sağlıklı doğsunda eninde sonunda veriliyor kilolar

benimde boyum 1,78 ve 72 kilo ile hamile kaldım. henüz kilo almadım ama boydan kurtarıyoruz canım. önemli olan bebeklerimizin sağlığı kilo verilir sıkma canını

kızlar bu da bizim 17 +2 lik halimiz

Eklentiler

• $Görüntü0643.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 73
  • $Görüntü0647.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 75
  • $Görüntü0642.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 80
  • $Görüntü0644.webp
    10 KB · Görüntüleme: 52
Nazcım maşallah ne güzel büyümüş oğluşun.

Çok tatlı olmuşsun. Bende henüz bu kadar bile yok. :26:

nazcım maşallah yaaa ne güzel görünüo göbişin
zayıfsın ya bide çok belli etmiş kendini
Allah nazardan saklasın

festan
duygu
tugcal
zehra ve
pınarcım
tesekkür ederim güzel yorumlarınız için
bence aklınıza estikce cekin koyun sonra hepsini yükler gelişimine bakarız bebişlerimizin
festancım
12 ve 14 . haftada erkek dedi drumuz 14. haftada yüzde yüz erkek dedi pipi fotosu falan verdi
sonradan düşerse bilemem artık :) ay allah korusun
evet sivrilmeye basladım göbişim gerci defne de de öleydi benm
popo ve kollar zayıf olunca belli oluyor bence

canım aynı durumdayız bende korkuyorum bu durumdan bugun doktora gıdıcem,söylicem valla ,şikayet edıcemm kuzumu,korkutuyor ya beni,benımde ılk trımesterda sankı bellıydı

offf ya benim eşim müsade etmiyor... hayır gizli gizli koyacam ama nickimi falan biliyor yakalarsa kızar... daha önce koymuştum da kızmıştı....ikna edebilirsem ben de koymak istiyorum....

güzelim senin bebiş önden mi gidiyor biraz, başka yerinde kilon yok ama göbişinin maaşallahı var.Çok şeker

canım aynı satla uyumlu ama benm yapımdan dolayı galiba hemen karnım cıkıo hamilelikte sen bir son ay görsen beni sok olacaksınhatta defne de ki halim varsa hemen ekleyeyim kol bacak cop gibi karnım ikiz yavrusu varmıs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…