selam anne adaylari
topiginiz harika, hepinizin gobuslerine baktim cok cok cok cok guzeller Allah hepinizi ve de bebislerinizi gobuslerinizi nazardan saklasin
dua edin Allah olmayanlara da versin kizlar, 3-4 sene sonra Allah insallah bana da versin...pkoluyum ama...
hepinizi gobuslerinizden opuyorum
tesekur ederim hepinize canlar begenmenize cok sevindik
cinsiyeti belli degil daha ama zehranin gobegini gorunce benimde kiz olabilir diyorum onunda sivriydi cunku
pelcel evet canim senden zayif cikayim diye oyle yaptimcikmismiyim
olmadi canim ustelik nezaman bi dahaki randevu duysan duser bayilirsin
İnşallah canım.
Senin daha belli olmadı mı festan. Nedense oğlan gibi kalmış aklımda; ama sanırım kız
teskekur ederiz canimfestan maşallah canımm
çok şeker göbişin
olmadi canim ustelik nezaman bi dahaki randevu duysan duser bayilirsinnisan basina ama tabiki ben ozamana sabredemeyecegim sanirim baska biyerden randevu alacagim esiminse umrunda degil farketmezmis onun icin nisan cokda uzak degilmis:26:
teskekur ederiz canim
duygucum çok tatlı olmuş göbüşün..çok yakışmış
benim 1 ay önce ki göbüşüm kadar...4,5 aylık dediğimde pek inanmıyorlar daha büyük duruyormuş
teşekkür ederim nazcım seninki kadar olmasada benimkide büyüyor artık teyzesikoccamaaaannnnnnn olmus duygu ya masallah masallah
maşallah canım oğluşuna
ikinizde çok güzelsiniz
Ben dün gittim sağlık ocağına vurulmak için erken daha dedi. (19+4' üm bu arada )kızlar konu baslıgımızla alakasız bise sormak istiyorum...
tetanoz asısı yaptıran yada yaptıracak olan varmı??? doktorum bana 20.haftada yaptırmamı soyledı..saglık ocagındakı hemsırem ıse 18+0 gelmemı soyledı..bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?