2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam anne adaylari
topiginiz harika, hepinizin gobuslerine baktim cok cok cok cok guzeller Allah hepinizi ve de bebislerinizi gobuslerinizi nazardan saklasin
dua edin Allah olmayanlara da versin kizlar, 3-4 sene sonra Allah insallah bana da versin...pkoluyum ama...
hepinizi gobuslerinizden opuyorum

tesekur ederim hepinize canlar begenmenize cok sevindik
cinsiyeti belli degil daha ama zehranin gobegini gorunce benimde kiz olabilir diyorum onunda sivriydi cunku
pelcel evet canim senden zayif cikayim diye oyle yaptim cikmismiyim

İnşallah canım.

tesekur ederim hepinize canlar begenmenize cok sevindik
cinsiyeti belli degil daha ama zehranin gobegini gorunce benimde kiz olabilir diyorum onunda sivriydi cunku
pelcel evet canim senden zayif cikayim diye oyle yaptim cikmismiyim

Senin daha belli olmadı mı festan. Nedense oğlan gibi kalmış aklımda; ama sanırım kız

İnşallah canım.

Senin daha belli olmadı mı festan. Nedense oğlan gibi kalmış aklımda; ama sanırım kız
olmadi canim ustelik nezaman bi dahaki randevu duysan duser bayilirsin nisan basina ama tabiki ben ozamana sabredemeyecegim sanirim baska biyerden randevu alacagim esiminse umrunda degil farketmezmis onun icin nisan cokda uzak degilmis:26:

festan maşallah canımm
çok şeker göbişin
teskekur ederiz canim

Bence de al canım. Ben de dayanamazdım valla

duygucum çok tatlı olmuş göbüşün..çok yakışmış
benim 1 ay önce ki göbüşüm kadar...4,5 aylık dediğimde pek inanmıyorlar daha büyük duruyormuş

duygucum çok tatlı olmuş göbüşün..çok yakışmış
benim 1 ay önce ki göbüşüm kadar...4,5 aylık dediğimde pek inanmıyorlar daha büyük duruyormuş

seninle 2 hafta var aramızda tatlım o da normal. birde erkek bebekler daha çabuk çıkıyor benimkide erkek ama seninki bayağı büyümüş maaşallah

kızlar konu baslıgımızla alakasız bise sormak istiyorum...
tetanoz asısı yaptıran yada yaptıracak olan varmı??? doktorum bana 20.haftada yaptırmamı soyledı..saglık ocagındakı hemsırem ıse 18+0 gelmemı soyledı..bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım

Ben dün gittim sağlık ocağına vurulmak için erken daha dedi. (19+4' üm bu arada )
5. aya girmeden vurmuyorlarmış. Düşük falan olursa bir sorun çıkarsa hemen aşıya bağlandığı için. O riske girmiyorlar.
Oysa ki 21 ocakta kontrolüm vardı dr.'um vurulabilirsin artık demişti. Bekliyoruz şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…