2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duygu ve ed bambi kd,göbüşleriniz çok güzel yaa..benimki nezaman belli olacak.çok özeniyorum çokkk

pearl_pearl, duyguevren, pelcel, entele çok teşekkür ederim size.
Tahminleriniz süper duyguevren ve pelcel.
Evet bir oğlum olacak Allah nasip ederse.
Göbüşünü gururla taşıyacağın günler çok yakın entele hiç sıkma canını.
pelcelin dediği gibi artık hızla büyüyorlar bir gün bile farkediyor.

arkadaslar hepinizin gobeklerine baktim masallah suphanallah allah sag saglim kucaklarimiza almayi nasip eylesin insllh bende koymak isterdim gobisimi emme benimde esim izin vermio malesef benim bu ikinci hamileligim ilk cocugum oglandi ve sanki ikiz karnim vardi acayip sistim tam tamina 50 ila basladim 75 kilo ile dogurdum ama benim rahmim dar oldugundan cocuga deil sadece kendime aldim oglum dogdugunda 3.kilo 480 gr di simdiki hamileligime 60 kilo ile kaldim ve daha kilo almadim buda allah izin verirse kiz ve kilo alimina cok dikkat etmeye calisiorum zaten ne yaparsak yapalim 6. aydan sonra kilo alinio benim size tavsiyem gobegi cikmayan arkadaslar dert etmeyin lutfen cok kilo yada bebegin belirgin olmasi bebegin kilolu olacagini gostermez bu tam aksine ic rahminizin buyuk oldugunu ve bebegin orda hereket sahasini genis oldugunda guzel kilo alimini gosterir asiri kilo alinca kilolar bebegi SIKISTIRIP kilo alimini engellemiomus yani benim bildigim kadariyla kendizi uzmeyin ve bebeginiz ve kendi sagliginiz icin dua edin sizin piskolajiniz bebege gecio unutmayin siz endiseliyken bebeiste endiseli oluo:26: hersey gonlunuzce olsun insllh ...

Merhaba canım, ikinci bebeğin hayırlı olsun :)))
Açıklaman için de çok teşekkürler :)

asudem, Nachtigall, Böğürtlen, evdefnaz, Arina, mecik, festan, oranje çok teşekkür ederim size..
festan'cım daha önceden ne giyiyorsam onlara devam çünkü hala üzerime oluyor. Kendime yeni hiçbir şey almadım daha. 3 kilo almış görünüyorum ama göze batan, ben buradayım diyen sadece göbüş. O da olması gerektiği gibi.. Anlamadım ben bu işi :)

cok tesekkur ederim hayatım bilgi verdıgın ıcın..bugun telefon actım hemsıreme 4ayı bıtırdıgın ıcın sorun degıl yarın gel yapalım asını dedı...yarın esımle gıdıp 20haftadan sonra olmak ıstedıgımı soyleyecegım..

Merhaba canım, ikinci bebeğin hayırlı olsun :)))
Açıklaman için de çok teşekkürler :)

sal canim hepimizin bebisleri hayirli ugurlu olsunlar insllh sag saglim de kucagimiza aldigimiz gunleri goruruz insllh .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…