teşekkür ederim canım benimmasallah,cok güzel bi göbüşş...
canim masallah tam bi erkek göbüsü :)))) Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin, cümlemizinnn aminnnn
arkadaslar hepinizin gobeklerine baktim masallah suphanallah allah sag saglim kucaklarimiza almayi nasip eylesin insllh bende koymak isterdim gobisimi emme benimde esim izin vermio malesef benim bu ikinci hamileligim ilk cocugum oglandi ve sanki ikiz karnim vardi acayip sistim tam tamina 50 ila basladim 75 kilo ile dogurdumama benim rahmim dar oldugundan cocuga deil sadece kendime aldim oglum dogdugunda 3.kilo 480 gr di simdiki hamileligime 60 kilo ile kaldim ve daha kilo almadim buda allah izin verirse kiz ve kilo alimina cok dikkat etmeye calisiorum zaten ne yaparsak yapalim 6. aydan sonra kilo alinio benim size tavsiyem gobegi cikmayan arkadaslar dert etmeyin lutfen cok kilo yada bebegin belirgin olmasi bebegin kilolu olacagini gostermez bu tam aksine ic rahminizin buyuk oldugunu ve bebegin orda hereket sahasini genis oldugunda guzel kilo alimini gosterir asiri kilo alinca kilolar bebegi SIKISTIRIP kilo alimini engellemiomus yani benim bildigim kadariyla kendizi uzmeyin ve bebeginiz ve kendi sagliginiz icin dua edin sizin piskolajiniz bebege gecio unutmayin siz endiseliyken bebeiste endiseli oluo:26: hersey gonlunuzce olsun insllh ...
Ben dün gittim sağlık ocağına vurulmak için erken daha dedi. (19+4' üm bu arada )
5. aya girmeden vurmuyorlarmış. Düşük falan olursa bir sorun çıkarsa hemen aşıya bağlandığı için. O riske girmiyorlar.
Oysa ki 21 ocakta kontrolüm vardı dr.'um vurulabilirsin artık demişti. Bekliyoruz şimdilik.
Merhaba canım, ikinci bebeğin hayırlı olsun :)))
Açıklaman için de çok teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?