2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah canım Allah nazarlardan korusun sizi çatlak felan oluştumu sende :26:
yok hayatım ben bir tane daha dogum yaptım onda da olusmadı şimdilik bunda da yok saolasın hayatım

Eki Görüntüle 142699 weee 18 haftaa biterrr...teyzoşlaaarr taze taze kahwaltıdan sonra çekilmişş foto
masallah size tatlılarımmmmm
cnm büyütmüşsün oğlanı iyice maşallah tütüü
sorma kız buyudu masallah kocaman oldu göbegim ama oglan nasıl oldu bilmem
bamyalı ve annecik maşallah ikinizede

saol canım benmmmm

tek tek alıntılayamadım hepinizin göbüşlere maşallah canlarım
saol defnem

Maşallah Nazcım, oğluşun baya büyümüşşş

galiba o da buyumustur benm göbek buyudu onuda etkilemiştir herhalde

maşallah canım benim yaaaaaa valla seni görünce imreniyorummm bizim niye böle yok diyee canımsınnn harikaaa bayıldımm

canım herkesin yapısı farklı birbirinden benim hemen cıkar karnım dierinden bilkiorum baska bir yerimde kilo almıo aslına bakarsan:)

evdefnaz cığım peki hangi kremi kullanıyorsun merak ettim.. ben lierac kullanıyorum gün aşırı bendede şimdilik bişey yok ama korkuyorum:26:

serbula canım ben hiç krem kullanmıyorum ama gunde 2 3 litre su içiyorum en faydalı krem o diyebilirim sana:)))

Eki Görüntüle 142699 weee 18 haftaa biterrr...teyzoşlaaarr taze taze kahwaltıdan sonra çekilmişş foto

maşallah kübracımmm

koca göbişli seniii
çok özeniorum sana maşallah kocaman olmuş oğluşun

ayy ben senin gönbişi merakediyorum tatlım yaaa eminim koccaman olmustur bir ara koysan silsen olmnaz mı benm için :78:

anladım kuzusumm evet öle görünüyo bacakların felna gayet hoş duruyo sadece göbüşün almış

tşk ederimm kızlaaarrrr

maşallahhhh kübracım,çok çıkmamış daha göbüşün...iç karın geniş heralde sizin...nazla benimkinden başka büyük yok....

yaaa ewettt ben senn göbüşüüüü görmedimmm.bidefa koyupp silmişsin sanırımm onuda yakalayamadımmm,yine yapsanaa o işlemiiii

gormezmiyiz canım maşallah allah nazarlardan saklasın senin bide 2.dimi ben olsam duba olurum valla 2.de ne guzel yapıyorsun hatıra bol bol cekiyorsun resim ben unutuyorum hep :))

kizlar masallah gobuslerinize coook guzelbenim de henuz belli olmuyor hic.bana ic karnin genistir diyorlar.

ben de istiyordum fotomu koymayi ama esim izin vermiyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…