pek beceremedim kızlar idare edin ama çok büyük cıkmışızzzz herkes hiç belli deil diooo
tek tek alıntılayamadım hepinizin göbüşlere maşallah canlarım
Maşallah size de canım. Çok şeker olmuşsunuz
harikaaaaa benim canım arkadasım yaaaaa maşallah kuzunla sana bitanemmm benimmmm
canımsın bitanem benimm çok tesekkür ederiz leyloş teyzesiiii
maşallah meloşuma ve kuzusuna..yandan çekmişsin ondan öyle çıkmış canım...
tşk ederizzz tatlışlaaarrr....
çok saolll kuzucum benimmmm,meloşummmmm
tam tamına yolun yarısı 20+0:) bamyalı ve annecikEki Görüntüle 142672 Eki Görüntüle 142671
hep ayakta cekindim birazda oturarark poz verelim dedik
görüosunuz dimi bacaklarım ve kollarım kopacak gibi sanki
Eki Görüntüle 142699 weee 18 haftaa biterrr...teyzoşlaaarr taze taze kahwaltıdan sonra çekilmişş foto
yok hayatım ben bir tane daha dogum yaptım onda da olusmadı şimdilik bunda da yok saolasın hayatımmaşallah canım Allah nazarlardan korusun sizi çatlak felan oluştumu sende :26:
masallah size tatlılarımmmmmEki Görüntüle 142699 weee 18 haftaa biterrr...teyzoşlaaarr taze taze kahwaltıdan sonra çekilmişş foto
sorma kız buyudu masallah kocaman oldu göbegim ama oglan nasıl oldu bilmemcnm büyütmüşsün oğlanı iyice maşallah tütüü
saol canım benmmmmbamyalı ve annecik maşallah ikinizede
saol defnemtek tek alıntılayamadım hepinizin göbüşlere maşallah canlarım
galiba o da buyumustur benm göbek buyudu onuda etkilemiştir herhalde
Maşallah Nazcım, oğluşun baya büyümüşşş
maşallah canım benim yaaaaaa valla seni görünce imreniyorummm bizim niye böle yok diyee canımsınnn harikaaa bayıldımm
Eki Görüntüle 142699 weee 18 haftaa biterrr...teyzoşlaaarr taze taze kahwaltıdan sonra çekilmişş foto
tam tamına yolun yarısı 20+0:) bamyalı ve annecikEki Görüntüle 142672 Eki Görüntüle 142671
prenses annesi ben de sana özeniyorum böle güzel sacların ve gözlerin oldugu içinkoca göbişli seniii
çok özeniorum sana maşallah kocaman olmuş oğluşun
canımm çok teşekkür ederim ... ya zaten çatlayacağın varsa çatlarmışsın ama bi umut bizdeki içimde kalmasın diye sürüyomserbula canım ben hiç krem kullanmıyorum ama gunde 2 3 litre su içiyorum en faydalı krem o diyebilirim sana:)))
yok hayatım ben bir tane daha dogum yaptım onda da olusmadı şimdilik bunda da yok saolasın hayatım
masallah size tatlılarımmmmm
sorma kız buyudu masallah kocaman oldu göbegim ama oglan nasıl oldu bilmem
saol canım benmmmm
saol defnem
galiba o da buyumustur benm göbek buyudu onuda etkilemiştir herhalde
canım herkesin yapısı farklı birbirinden benim hemen cıkar karnım dierinden bilkiorum baska bir yerimde kilo almıo aslına bakarsan:)
maşallahhhh kübracım,çok çıkmamış daha göbüşün...iç karın geniş heralde sizin...nazla benimkinden başka büyük yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?