2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah canım sana ve oğluşuna Allah nazarlardan korusun ikinizide

maşallaahh cnmmm,çok tatlı görünüyorsunuzzz...

masallah suphanallah oglusunla sana tam bir erkek gobegi resmen ben burdayim dio :93:
yakisiklini sag saglim kucagina almak nasip eylesin rabbim

pınarcım sende çok güzel olmuşsun bebişede maşallah cnm

Maşallah

Allah nazarlardan saklasın sizi

oooyy masallah pınar cok ama cok seker olmussunuz

maşallah canım benim artık gebişsin sen:)) ben h.sonu modokoda dolastım bi sürü hamile ben minicik kaldım herkes nasıl sismis cok fenaydı ya bizi cok tombik gunler bekliyor:))

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar...allah hepimizin miniklerini korusun ve sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin

pek beceremedim kızlar idare edin ama çok büyük cıkmışızzzz herkes hiç belli deil diooo

bana pek geniş gelmedin canım,maaşallahBen kz annesi olacağımdan enime enime gidiyorum,nereye kadar gidecem bakalım bugünlerde aç kurtlar gibi ne bulursam yiyorum

bana pek geniş gelmedin canım,maaşallahBen kz annesi olacağımdan enime enime gidiyorum,nereye kadar gidecem bakalım bugünlerde aç kurtlar gibi ne bulursam yiyorum

çok tesekkürler bitanem benimm bende sorma kemiklerim iri oldugu için kilo alınca enine gidenlerdenim bugün yine herkes sordu doktorda bende 5.ci ayın içindeyiz dedim ama kimse inanmadı sinir oldum hiç belli deil diolar giyinince hele oda swit giydigim halde cılıdırıcam

maşallah kuzumm sizee çok sekersinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…