2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah canım ama ben pek gobişini anlayamadım
bide yandan alayım canım mumkunse
yok kuzum artık biraz daha büyüsün de öle cekeyim diger ay inşşş

yok keleee tam aksi iyice gerdiriyom iç karnım genişmiş herkes öle sölüyo hee bide zaten kemiklerim iri ya bacım ondan belli olmuyoo ben size diom ya kisme inanmıyo inanki o 4 kiloyuda zorla aldım oda göbüşüm aldı anacımm

[

yok keleee tam aksi iyice gerdiriyom iç karnım genişmiş herkes öle sölüyo hee bide zaten kemiklerim iri ya bacım ondan belli olmuyoo ben size diom ya kisme inanmıyo inanki o 4 kiloyuda zorla aldım oda göbüşüm aldı anacımm [/QUOTE]

melike nerelisin cok merak ettım keleeee dıyınce kayserılımısın aceba dıye

melike nerelisin cok merak ettım keleeee dıyınce kayserılımısın aceba dıye[/QUOTE]

Adanalılar da kele yi kullanır :)))

melike nerelisin cok merak ettım keleeee dıyınce kayserılımısın aceba dıye[/QUOTE]

adanalıyımm canımmm kayseri de de akrabalarım var
melike nerelisin cok merak ettım keleeee dıyınce kayserılımısın aceba dıye

Adanalılar da kele yi kullanır :)))[/QUOTE]

evet quzumm nasıl da bilirmiş arkidişiniii muckkkk

bılmıyordum bende kayserılıyım ya hemen hemşo yapmak ıstedım kendıme

melike bebek nerdee:124:masallah hic belli degil canim

adi gibi guzel cok tatli sismis gobegin canim

Eki Görüntüle 145459

Selam cici annişler ben göbikimi değil ama direk içinde ki bebiki ekliyom size etrafı keserken yakalanmış resmiyle.
masallah teyzesine

nasilda belli erkek oldugu dimi cok tatlisiniz
buda yirmi haftalik biz

vouu nasilda sismis tugcal bebegin masallah
bizde iki hafta sonra boyle olurmuyuzki ama catlamayiz insallh ruyamda heryerim catlamis:18:

tugce face de de gördüm sok oldum kocccamaaaann olmus oglun masallah size tatlım
festancım pınarcım sizde cok tatlı olmussunuz kızlar hepinize kırkbin kere masallahhhhhh

bu da ben ve ali yağız kızlar oturdum derslerde ayakta fazla kalamıyorum belim agrıyor cok :))

Eklentiler

• $DSC06541.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 29
vouu nasilda sismis tugcal bebegin masallah
bizde iki hafta sonra boyle olurmuyuzki ama catlamayiz insallh ruyamda heryerim catlamis:18:

Ben de hep çaylayacağımı düşünüyorum :)))

bu da ben ve ali yağız kızlar oturdum derslerde ayakta fazla kalamıyorum belim agrıyor cok :))

Çok güzel çıkmışsın Nazcım sen de :))) Göbişin de çok güzel :)))
benim de akşamları belim ağrıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…