2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tesekkurler caglacım evet ya hatta okula kırlent götürüp sırtıma yaslamayı bile düşünüyorum derslerde :

tugce face de de gördüm sok oldum kocccamaaaann olmus oglun masallah size tatlım
festancım pınarcım sizde cok tatlı olmussunuz kızlar hepinize kırkbin kere masallahhhhhh
tesekkur edriz canim sende benim favori annemsin biliyosun dimi kila almadan gobek buyutenler sinifindan
kirlent gotur muhakkak canim cok faydasi oluyor gercekten
Ben de hep çaylayacağımı düşünüyorum :)))

Çok güzel çıkmışsın Nazcım sen de :))) Göbişin de çok güzel :)))
benim de akşamları belim ağrıyor
benim gobek degil ama gogusler hafifden catlamaya basladi canim nekadar kremler kullansamda ise yaramiyo sanirim
bel agrisi bende de var ileride napicaz acaba

Maşallah süper görünüyorsunuz.

maşallaah cnmmm..sende zayıf hamilelerdensinn ne güzl

Maşallah canım. Harikasınız valla.

oy oyyy yerim ben o oğluşunu çok tatlı maşallah

teşekkür ederiz teyzesi senin bebekte maaşallah çooook güzel çıkmış

maşallah canım cok guzel olmussun

tugce face de de gördüm sok oldum kocccamaaaann olmus oglun masallah size tatlım
festancım pınarcım sizde cok tatlı olmussunuz kızlar hepinize kırkbin kere masallahhhhhh

hepinize cok tesekkur ederim TATLI ANNELER

vouu nasilda sismis tugcal bebegin masallah
bizde iki hafta sonra boyle olurmuyuzki ama catlamayiz insallh ruyamda heryerim catlamis:18:

bu da ben ve ali yağız kızlar oturdum derslerde ayakta fazla kalamıyorum belim agrıyor cok :))

Çok güzel çıkmışsın canım :)))) Maşallah :)))

teşekkür ederim kızlar....

bu da ben ve ali yağız kızlar oturdum derslerde ayakta fazla kalamıyorum belim agrıyor cok :))

Hepinizin göbüşlerine kocaman bir maşallah kızlar.

Harikasınız valla. Allah nazarlardan saklasın.

Kızlar çook güzel resimler bunlar...Maşallah hepinizi allah nazardan saklasın.. Turp gibi tombiş bebişler doğurun inşallahahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…