2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
encirey ne kadar tatlı bir göbegin var kocaman masallah ama sadece göbegin kocaman yoksa masallah inceciksin hersey dogumla gidecek ne guzel

Teşekkür ederim canımm. evet ben yiyorum kızişkom yutuyor :)genede tolamda 8 kilo aldım .. kızişkomda geçen hafta 2100 gr.dı inşallah dediğin gibi doğumla beraber gider fazlalıklarr

encirey ne kadar tatlı bir göbegin var kocaman masallah ama sadece göbegin kocaman yoksa masallah inceciksin hersey dogumla gidecek ne guzel

Teşekkür ederim canımm. evet ben yiyorum kızişkom yutuyor :)genede tolamda 8 kilo aldım .. kızişkomda geçen hafta 2100 gr.dı inşallah dediğin gibi doğumla beraber gider fazlalıklarr

Teşekkür ederim canımm. evet ben yiyorum kızişkom yutuyor :)genede toplamda 8 kilo aldım .. kızişkomda geçen hafta 2100 gr.dı inşallah dediğin gibi doğumla beraber gider fazlalıklarr

ay pardon bilg de bir takılma oldu habire aynı mesaj gitmiş silemedim de..verdiim rahatsızlıkdan dolayı özür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…