Kolunda poponda hic bir sey yok vallahi masallah
Bugun itibariyle (33+1) yazlik bizzz. Hava 30 kusur derece hissedilen 45 vardir sanirim. Delirmenin esigindeyim sicaktan, kizlar hava serinmis Turkiye'de, uzulmeyin sakin. Sicakta hamilelik cekilmiyor inanin ki.
Eki Görüntüle 192250
Hepimize maşallah kızlar Allah nazarlardan saklasın. Oğlumla taze taze bugünün resimlerini koyalım bizde bari. Eki Görüntüle 193119 Eki Görüntüle 193118
32+2 'de meleğimle ben
derin hassas demekki canım senin ama kendini boşa uzme ne yapsan da catlayacagı varsa catlıyor zaten(
esin haklı bikini giyiyor musun sen ben giymiorum catlasaydıda takılmazdım esim de her halinle seviyorum seni diosa hiçç takma canım kafana
saglıkla dogsunlar yetrerki ben hep böle diorum 100 kil olmaya razyım yeterki allahım akıl ve beden saglıgı versin hayırlı evlat olsunlar
derin hassas demekki canım senin ama kendini boşa uzme ne yapsan da catlayacagı varsa catlıyor zaten(
esin haklı bikini giyiyor musun sen ben giymiorum catlasaydıda takılmazdım esim de her halinle seviyorum seni diosa hiçç takma canım kafana
saglıkla dogsunlar yetrerki ben hep böle diorum 100 kil olmaya razyım yeterki allahım akıl ve beden saglıgı versin hayırlı evlat olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?