2011 temmuz anneleri göbek şov başlıyooooor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zazez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

face e koydum buraya da ekliim dedim 33+6 oglum ve anneciği

Eklentiler

• $Görüntü0881.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
kız naz fae de dedim gerçi de maşallah dediğin gibi var yane ağzından pörtlicek gibi... o nassı göbüş kızzz öyle 41 kere maşallah oğluşuna tü tü tüüüüüüüüüüüüü:))))9

Eki Görüntüle 198988

face e koydum buraya da ekliim dedim 33+6 oglum ve anneciği

Bugun itibariyle (33+1) yazlik bizzz. Hava 30 kusur derece hissedilen 45 vardir sanirim. Delirmenin esigindeyim sicaktan, kizlar hava serinmis Turkiye'de, uzulmeyin sakin. Sicakta hamilelik cekilmiyor inanin ki.
Eki Görüntüle 192250

Hepimize maşallah kızlar Allah nazarlardan saklasın. Oğlumla taze taze bugünün resimlerini koyalım bizde bari. Eki Görüntüle 193119 Eki Görüntüle 193118

yok bitanem allaha bin sukur daha bir tane catlagım yok ama yapı meslesi ne yapsamn da catlıyacagı varsa catlıyor
inan hiç bişey kullanmadım simdiye kadar tamamen ırsi annenin teysenin yada halanın varsa catlama olasılıgı yuksek (

ailede yok sadece bende oldu .çok kötü bişi mor mor çatlaklar var.eşim bana kızıyo hamilesin tabi çatlıcak takma kafana diyo ama nafile.inşallah dahada fazla çogalmadan kızım saglıkla doğar.senin ne güzel hiç çatlamamış.oğlunda aslan gibi doğacak maşallah nazar degmesin.isteyen herkes annelik babalık duygusunu yaşar inşallah.....amin.......

derin hassas demekki canım senin ama kendini boşa uzme ne yapsan da catlayacagı varsa catlıyor zaten (
esin haklı bikini giyiyor musun sen ben giymiorum catlasaydıda takılmazdım esim de her halinle seviyorum seni diosa hiçç takma canım kafana
saglıkla dogsunlar yetrerki ben hep böle diorum 100 kil olmaya razyım yeterki allahım akıl ve beden saglıgı versin hayırlı evlat olsunlar

haklısın canım boşuna kuruntu yapıyorum galiba.bikini mayo falanda giymiyorum.ddiğin gibi allah akıl ve beden sağlıgı versin.bukadar takılmamın sebebi ilki yaşıyorum .ilk gebeliğim ve hergün farklı bişile karşılaşmak beni çok şaşırtıyor.üstüne bide ani psikolojik degişimler eklenince böyle oluyo demekki:) hayırlı olsun yawrucuklarımız ve sapasağlam sağlıklı:)

nazcım sen kaç kilo ile başlamıştın şimdi kaçsın göbüş baya var ama başka hiç bişey yok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…