benim de içime kız veya erkek diye cinsiyet doğmuyor,yeterki bebeğimin sağlıklı olduğunu bileyim doğduğunda öğreneyim cinsiyetini. Sadece ben eskiden beridir benim oğlum olacak derdim şakasına :) bakalım ne kadar tutacak eğlenceli geldi bana bu olay
Canım ilgin için teşekkürler.Umarım bir sorun olmaz.Haftasonuna memleketten misafirlerim gelecek onun telaşındayım biraz.biraz fazla yorulmaktan oldu diye düşünüyorum.bol bol istirahat zor biraz canım misafirlerim 15 gün falan kalacaklar naparım bilmem
Canım benim sağol.misafirim kaynanam desem yeterlimi.işten kaçmam ama sonrada bana hamileliği bahane etti, işe elini sürmedi, fırsattan istifade bana naz yaptı falan derse üzülürüm.Duruma göre bakacağız artıkın.Bu arada çin takvimi,rus takvimi ve bioritme göre erkek gözüküyo.İnş rabbim sağlıkla gönlümdekini verir.canım misafirlerin de olsa yorulmamaya çalış.dikkat et bebişe.daha yeni tutunmaya çalışıyolar.misafirlerinede hamile olduğunu söylersin.onlar yardımcı olur.çok yormazlar inşallah seni.bırak herşeyi onlar yapsın.nazının geçtiği misafirlerdir inşallah.
Kızlar, sizin cildinizde değişiklikler meydana geldi mi?
Benim cildim karmaydı zaten; ama şimdidaha çabuk yağlanıyor.
Sivilce bastı suratımı
inşallah kaynanan anlayışlı davranır tatlım.sen yinede bilmiyorsa söyle bilsin hamile olduğunu.ona göre davranır.allaha şükür benim kaynanam daha bebek yokken bile belki bebek vardır diye hiç bişey taşıtmaz,ayakta fazla durdurmaz,bişeye uzansam sen dur ben alırım derdi.daha söylemedim bebeği.bakalım öğrenince ne yapacak.Canım benim sağol.misafirim kaynanam desem yeterlimi.işten kaçmam ama sonrada bana hamileliği bahane etti, işe elini sürmedi, fırsattan istifade bana naz yaptı falan derse üzülürüm.Duruma göre bakacağız artıkın.Bu arada çin takvimi,rus takvimi ve bioritme göre erkek gözüküyo.İnş rabbim sağlıkla gönlümdekini verir.
arina sivilcelendiysen kız bebek annenin güzelliğini alır derlerKızlar, sizin cildinizde değişiklikler meydana geldi mi?
Sivilce bastı suratımı
cildim kuruydu benim.ergenlikte bile sivilce olmadı.ama bir aydır vücudumda,yüzümde sivilceler çıkmaya bşaladı.bebekten heralde.
inşallah kaynanan anlayışlı davranır tatlım.sen yinede bilmiyorsa söyle bilsin hamile olduğunu.ona göre davranır.allaha şükür benim kaynanam daha bebek yokken bile belki bebek vardır diye hiç bişey taşıtmaz,ayakta fazla durdurmaz,bişeye uzansam sen dur ben alırım derdi.daha söylemedim bebeği.bakalım öğrenince ne yapacak.
arina sivilcelendiysen kız bebek annenin güzelliğini alır derler
eskilerin demesi tabi ... 2 aya kadar öğreniriz hepimiz Allahın izniyle
evet bazı çok tecrübeli doktorlar kafa kemik yapısından da anlıyormuş
ayyy annemler nasıl beklemiş acaba ultrason falan yokken doğunca öğreniyorlar
biz şimdiden konuşuyoruz mesela odayı şu renk yapalım
beşiği buraya koyalım .. cinsiyeti bilmesek herşey
doğduktan sonra alınması lasım
Öyle valla. Teknoloji geliştikçe bizler de daha sabırsız oluyoruz. Herşeyi oluruna bırakmak aslında en güzeli.
Ben bu arada bebek odası falan almayacağım. Zaten bebekten ne kadar anlıyorlar ki odadan. Biraz büyüyünce yaparım diyorum. Daha var gerçi o zamanlara ama. 7 aylıkta değilim gerçi nedir bendeki bu acele anlamadım
kızlarrr pazar günü kpss sınavına giren varmı calıştınız mı ben hiç çalışmadım vicdan azabı cekiyorum resmen bide önlisans olarak giricem ögleden sonra inşallahh bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn :92: :92:
ayy canım allttan kullanıca bi zararı olmaz heralde belki benim düşük tehlikem var diye allttan vermedi diom simdi ayın 6.da sölim bari canım ama şimdi akşam yatmadan alayım diom yatarken hissetmem etkilerini diom nasıl fikir amaa
Kızlar, sizin cildinizde değişiklikler meydana geldi mi?
Sivilce bastı suratımı
topiğin birinde de bi arkadaş var
6. hissi çok kuvvetliymiş kime dediyse tutturmuş
bi bana yorum yapmadı bişi hissedemiyorum ikizmi ne yoksa demiş
tabi ciddiye almayın diyor .. bu arada ben ikiz kızıyım
şimdi ilk ya .. artık hiç bişi eskisi gibi değil
biz bazı şeyleri eskiye göre daha bilinçli daha sindire sindire yaşıyoruz
önceden bebek odasımı varmış tavana asarlarmış sancağı salla babam salla
bir de herse en aşağı 3 tane yapıyormuş biz en fazla 2 düşünüyoruz mesela
o yüzden çocuğu değil hevesi heyecanı çok tutuyoruz
canım sınavda Rabbim kolaylık versin
bende sınavda görevliyim gözetmen olarak
baya sıkı olucak canım haberin vardır ama bilezik küpe alyans hepsi yasak
cebinden 1 kuruş para bile çıksa sınavı iptal ediceksiniz dediler bugün bize toplantıda
aman dikkat et canım
canım bende progestan kullanıorum
içinde de yazıo dr.umda söyledi
geceleri 2 gündüz 1 tane alıorum
canım benimde sivilcelerim çıktı bayaa
hepimizin ortak sorunu galiba
herkese merhaba;
kızlar ben de temmuz anne adayıyım...8 hafta 6 günlük bugün itibariyle..inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız bebeklerimizi...en son adetim 25 eylüldü,temmuz 2 ye denk geliyo....ama tabi haziran sonu da olur belli olmaz....şu an mide bulantılarım var,süt içemiyorum..ama peynir yoğurt yiyorum..var mı değişik önerisi olanlar?ceviz yemeyi unutmayın kızlar..sevgiyle kalın...
herkese merhaba...benmde temmuz annesi olacağım bgün itibariyle doktorum tarafından onaylandı çok şükür:):)...6 haftalıkmış 15 ekim sattı.ama daha önce bi düşüğüm olduğu için çok dikkat etmemei söyledi bu defa...hayırlısıolur inş hepimiz için...
herkese merhaba...benmde temmuz annesi olacağım bgün itibariyle doktorum tarafından onaylandı çok şükür:):)...6 haftalıkmış 15 ekim sattı.ama daha önce bi düşüğüm olduğu için çok dikkat etmemei söyledi bu defa...hayırlısıolur inş hepimiz için...
ya kızlar sayfalara bakmaktan yoruldum..genelde cinsiyet konuşulmuş..bence kanla alakalı bişi değiil ki gebelik...ama eğlencesi bunlar tabii...bence anne ne hissediyorsa o yönde oluyo...birde benim arkadaşım 12 haftalık hamiş doktor ona kesin olamamakla birlikte kız demiş yani az daha sabredersek öğrenecez...
]hb cnm.inş darısı benm başıma 2 hafta snra kalp atışı için tekrar çağırdı...geçermiki bu 2 haftaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?