günaydınlar kızlar, çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. ben uyandım ama hala yataktayım, eşim kahvaltı hazırlıyordün de saolsun yemeğe gittik, evde pasta kestik, bir de künye almış, papatyalar falan offf çok duygulandım hoşuma gitti. hala devam ediyor dogumgünü haftam
o niye canım gerçi evet benimkide ondan olabilirr akşam bende ordaydım
günaydınlar kızlar, çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. ben uyandım ama hala yataktayım, eşim kahvaltı hazırlıyordün de saolsun yemeğe gittik, evde pasta kestik, bir de künye almış, papatyalar falan offf çok duygulandım hoşuma gitti. hala devam ediyor dogumgünü haftam
ohh ohhh maşallahh keyfee bakk sennn :124::124::124: bizde çalışıyoruzz harıl harıl
deli miyim yahu, hiiiiç karısmıyorum, kahvaltı hazırmış, kızımı doyurup geleyim, kendim için deil heee, kızım içinVay Vay Vayyy....
Sakın engel olma ne istiyosa yapsın
bendede sadece badana bittiSelam kızlar hazırlık açısından ben en sondayım çünkü hiçbirşey yapmadım daha badana yapılacak odaların şekli değişecek temizlik olacak odası beğenilecek alınacak eşyalar yıkanacak içine yerleşecek hastane çantam hazırlanacak oooo bitmişim ben.
daha hiç bişey alamadım desemsenin ne eksiklerin varr
bence değil cnm bende ebrumaternyde beğendim 32 falandı fiyatıya dagide cok hoş gecelik ve pijama
begendim bi emzirme sutyenleri cok
hoş tam istedigim gibi yarın bady gibi
28,5 pahalı mı sizce:44:
hareketli bi gün geçirdiysen ondandır cnmgünaydın kızlar...fena baş ağrısı çekiyorum sabahtan berii nedendir bilmiyorum kii..
ayrıca kızım dün pek oynamadı bugünde icraatı olmaıd korkuyorum,
cetrefilli geçmiş doğum günün kutlu olsun canım...
pelcel nettiniz gittiniz mi yemeğe canım
oyyyyy canım benim kolay gelsin mesaide olan herkese, hem de hakettim ayol, gecen haftadan beri yıkadıgım camasırın, yaptıgım ütünün haddi hesabı yok, milletin annesi kardesi yardım ediyor, ben garip kuş burda ( bu yüzden yatcam valla bu hafta kimse beni kaldıramaaaaaaaazzzzz
deli miyim yahu, hiiiiç karısmıyorum, kahvaltı hazırmış, kızımı doyurup geleyim, kendim için deil heee, kızım içinyersen tabi
benimkini bilmeyen mi varAmmann seninkini biliyorum canım
Benimkide ayrı bir tez işte
Vay Vay Vayyy....
Sakın engel olma ne istiyosa yapsın
canım benmmm yakın olsak ay valla gelirdimm
oyyyyy canım benim kolay gelsin mesaide olan herkese, hem de hakettim ayol, gecen haftadan beri yıkadıgım camasırın, yaptıgım ütünün haddi hesabı yok, milletin annesi kardesi yardım ediyor, ben garip kuş burda ( bu yüzden yatcam valla bu hafta kimse beni kaldıramaaaaaaaazzzzz
bendede sadece badana bitti
daha hiç bişey alamadım desem
bence değil cnm bende ebrumaternyde beğendim 32 falandı fiyatı
hareketli bi gün geçirdiysen ondandır cnm
oohhhh keyfe bakkkallam bigün bende böyle bigün görebilecek miyim acaba
cnm dün görmemiştim doğum günün kutlu olsunn
benimkini bilmeyen mi varmobilyamın neden gardorabının orta tarafı cam oluyormuş bende anne sonuçta ben değl ailem yaptırıyo dedm..isim konusu açıldı...kadın gıkı çıkmadı bende seda koyacam dedim
canım benmmm yakın olsak ay valla gelirdimmbende bugünde bitirim alışverişimi odasıda gelir öyle yapayım diyorum bir demlik ama onun haricinde bürsürü ütüm birikmiş..temizlik olcakk dolu iş beni bekliyo
canım baya dinlendimm çikolata yedim uyuya kalmışım..oynayacakmı beklim dedim...inş.yokturdur uyuyordur
günaydın kızlarrrrr
yorgunum biras hem misafir hemde akşama bizim evde annemin doğm gününü kutladık
ama yılmadım birasdana annelerimi alıp bana getiricem yine
kuzumun cicilerini ütülücekler
kızlar gunaydın guzel hafta sonra<lerı...dun doktorumuza gıttı sukur bı sıkıntı yok hersey normal bebegım 1,560 gr kılosuda gzl dedı...mahslahhh..dogumu konustuk sezeryan dusundugumu soyledım tamam dedı sen nasıl ıstersen dogum tarıhı olarak 15 temmuz dedı..tabı korku heyecan mutluuk ne bıleeyım farklı duyguları aynı anda yasıyorum ...hayırlısyla kucgaımıza alsaydık
oh maşala miniğe kavuşmana az kalmışşzaman o kadar çabuk egçiyo kii ben hamileliliğmden bile bişey anlamadımm son 2 ayımızda bian önce geçer işalaa
deli miyim yahu, hiiiiç karısmıyorum, kahvaltı hazırmış, kızımı doyurup geleyim, kendim için deil heee, kızım içinyersen tabi
Gözlerim yanıyorr boğazlarımda hala acıyor öğlen bi olsada gitsek diyecem öğleden sonrada misafirlerim var
ay misafir mii üff valla çekilmez desene bende fena yoğunum gene çarşıdan sonra anneme gitmem gerek sonra akşama ark.gelecekmiş..evimi temizlemem gerekk..almış gidiyo başını oo dolu işim barr
gerçektende üfff bizi şölee bi sahil kenarına temiz havalı ormanlıklı bi yere bıraksalar bi tanede hizmetçiiönümüzde tüm mevsim meyveleri olsaa yatsakk kalkksakk gerii yatsakk
Sonrada doğursakk dimii Eşim diyo kii bn eminim 5 kilo doğurcan aa o nie dedm aşkın kolay mı fena yiyosun diyo:86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?