2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar kusura bakmayin netimde sorun vardi uc gundur giremedim yazip cevaplamamis gibi oldum bende hala halsizim bugun kan verdim acaba biseyler yuksek yada dusukmu bilmiyorum halsizlik hat safada
ayakta uyuyorum canım
öğlen yemeğinden sonra 5 dk ayaklarımı uzattım uyumuşum
ve kendimi sadece göbekten oluşuyo gibi hissediyorum
hepimiz oyleyiz sanirim

selam canım hoşgeldin...bende aynı sayılırım saat 10 da başlıyorum tavuk gibi esnemeye hiç enerjim yok... canım sen çatladığını ilk ne zaman fark ettin
ben gecen hafta bariz sekilde catlaklarin oldugunu gordum canim ogun bugundurde yenileri olusuyo malesef oysa cokda su icip kremliyorum ama catladim

festancım senin tickerda 29 haftalıksın ama kalan günün benden az, bense 29 hafta 4 günlüğüm:26:
evet bende hep bunu farkediyorum canim ama niye boyle bilmiyorum:44:

oyle canimda ben gobekden hic hoslanmazdim kilo alsam bile devamli mekik ceker gobeksiz bi insan olurdum boyle giderse kalir diye korkuyorum ama bir haftadir alismayada calisiyorum bu fikre:26:

ben alamam o kadar kap kaçak nereye sığıcaz benm yerim dar zaten yok ben tencerede kaynatcam eski usull

valla canım aynen bende senin gibi düşünüyorum.fazla eşyaya bnm alerjim var rahatsız oluyorum
daha kızıma hiç bişey almadım haziranda başlıycam almaya.off bi doğsaydı ya her geçen gün daha heyecanlanıyorum.
ya son ayda gezebilirim di mi her şeyi son aya bıraktım ben. doğumum 2 temmuz.

aynen gözümün önünde,etrafımda fazla eşya olsun istemiorum..alırsın canım da çok da erteleme..en acillerden başlarsın almaya..biraz yorucu olur senn için ama artık dinlene dinlene alırsın..ben çok dolaşmadım..bi kaç yer araştırdım sora gidip bütün eşyalarını ordan aldım bebişin.battaniyelerini kıyafetlerini filan..çok kıyafet almadım doğduğu zaman acilgiyeceklerini aldım ben..kilosu boyu posu belli olsun da iyice yine alırım diye düşündümm..zaten büyüyecek minnooşlar bi kıyafati bi hafta anca giyebilecekler

evet yani bi de o sıkışıklıkta biberon mu arıcazz herşey normal istediğimiz gibi olur işala da yine de en kötüsünü düşünüp tedbiri ona göre almak lazımm..

Selam bu senenin en güzel anne adayları nasılsınız?

Çetrefilli tatlım doğum günün kutlu olsun inş. seneye bebişinle keyiflice kutladığın günleride görürüz...

kızlar fena şifayı kaptım boğazım acıyordu sesim gitti iyice... sanırım iltihap filan oluşuyor şuan, zencefilli bişeyler içtim umarım iyi gelir... çok yoruldum bugün kayınvalidemle biraz alışveriş yaptık ziyaret etmek istediğimiz kişilere uğradık. çıktığıma pişman oldum şimdi. aman dikkatli olun sizde etrafta fena halde salgın var...

doğru söylüyosun byd.çok çabuk büyüyolar ben de fazla bişey almıycam sonra elimde kalır napıcam çul çaput işte.kışlık baya bişeyler örüp dikiyo memlekettekiler pek bi meraklılardır böyle şeylere bakalım onlarda gelsinde bi.yazlık zaten ne giyecekler o sıcakta çıt çıtlı badiden başka.bide dediğin gibi kaç kilo doğucak iri mi olucak belli değil.

aynen sana katılıyorum arkadaşım bende senin gibi yaptım acil giyecekleri aldım hepside 1-3 zaten sonrasıda malum sonbahar kış hem iyice kilosu felan belli olur ondan sonra alınır yani

ay çok güzeliz di mi koca göbüşlerimizle
geçmiş olsun katree.havalar çok tehlikeli dikkat etmek lazım.zencefilin bi zararı yok di mi gebelikte?

ay çok güzeliz di mi koca göbüşlerimizle
geçmiş olsun katree.havalar çok tehlikeli dikkat etmek lazım.zencefilin bi zararı yok di mi gebelikte?

göbişlerimiz güzelliğimize güzellik kattı bi keremm:76: eşim bu halde bile şımarıyosun ya helal olsun sana diyo :)

zencefili toz şeklinde bi çay kaşığı şeklinde çay yaptım zararı yokmuş. ilaç filan da içemiyorum umarım yine hastanelik olmam

çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine

ya off o göbüş eski haline gelmezse ben o kocaya napıcamı biliyorum.
tekrar geçmiş olsun canım
neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize rahat bir gece ve uyku diliyorum

çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine

sağolasın canım
gecmiş olsun katre canımm dinlen yat

sağolasın canım uzanıyorum şimdi zaten

ya off o göbüş eski haline gelmezse ben o kocaya napıcamı biliyorum.
tekrar geçmiş olsun canım
neyse kızlar ben çıkıyorum hepinize rahat bir gece ve uyku diliyorum

teşekkür ederim canım... iyi geceler.

Allah korusun canımm,bişey olmaz herald ya geçmişş olsun işala iyi gelirr

kızlaar çok fenayım,bütün kış direndim hasta olmıycam diye ama bu hava değişikliklerine dayanmadı bünyem.her yerim ağrıyor,burnum akıyor:2::2::2:kafam zonkluyor ve yarın akşam annem gelecek memleketten.inşallah düzelirim de ,o kadar yol geliyorlar ,gönlümüzce gezebiliriz.

ben kışın da oldum,geçen ay da oldumm..hava değişiklikleri çok etkiliyo malsef..ama dinlenmekle ve bol sıvı tüketmekle geçiyo..bol bol dinlen canım işala iyileşirsin en kısa zamandaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…