2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bben de szeryan olursam 15 temmuz olacak...hayırlsıısyla kucağımıza alırız inşalah

Kimsede yok c.tesii ayy saat geçsn hemen bu hafta da düğün var ne giycem bilmiyorumm:26::26::26:

off bizim de geçen hafta düğün vardıı..hiç bişey giymek gelmek gelmio içimden çünkü hiç bi elbisem olmuo pantolon zaten giyemiorumm..en geniş elbisemi giydim penguen gibi dolaştım ortalıktaa..haftaya bi düğün daha var onda napcam bilmiorum valaa havalar da ısındıı:26:

slm canım hoşgeldin idare eder doktora gidecektin heralde dün falanda faceden yazmış kızlar merak etmişler sen nasılsın

valla orda yazdım hüsran yhaa sadece doppler sonuclarına baktı haftaya cumaya kaldı cnm inşallah o zamana haber vericem sizlere ama doppler sonucunun bu seferki cekiminde cıkan sonuc iyi sol damar calısmaya baslamıs iki damarla besliyorum artık :))) hayırdır faceyede ugramıyorsun yorgunluktan heralde...

ay ölede insan acayip derece berbat hissediyor demi kıyafet olmayınca :)) az kaldı artık sabretcez ondan sonra gene şıkır şıkır oluruz

ay aman veririz çok tkıyodum ben söylüyorlarda kaç defa hamile olcamm alırım geride veririm sağlıklı olsunlarda

yiyin kızlar boşfer nasılsa veriliyo haileligin tadunu cıkarın ah bende yiyebilsem istah olsa bari şişsem ben arasında cücük gibi kaldım kilodaaa

ay ölede insan acayip derece berbat hissediyor demi kıyafet olmayınca :)) az kaldı artık sabretcez ondan sonra gene şıkır şıkır oluruz

evett yaa sabrediyorumm:26: ne güzel kıyafetlerm var hepsini dolabın arkasına sakladım görünce moralim bozuluo vala ama diorum az kaldıı

evett yaa sabrediyorumm:26: ne güzel kıyafetlerm var hepsini dolabın arkasına sakladım görünce moralim bozuluo vala ama diorum az kaldıı

benim yinede giyebildigim kıyafetler var ama gobüşle güzel durmuyor top yutmus gibi duruyorum yakısmıyor o zaman hüsran

siz genede şanslısınız eşimin kardeşinin 9 temmuzda düğünü var benim doğum 15 temmuzda.beni yuvarlaya yuvarlaya götürüverirler artık

aşırısına kacmadan ye cnm fazlası sana yol su elektrik gibi yag olarak dönüyor :))

dönmez mii anında geri dönüo hiç affetmio valaa..ama diorum doğumdan sonra sırf sıvı tüketicem üzerimdeki ağırlıklardan kurtulucamm..zaten bol sıvı süt yapıomuşş :13:

Kızlar İyi bakın kendinize ve göbüşlerinize...
Ben birazdan çıkıcam , hepinize iyi haftasonları, pazartesi görüşürüzz...

inşallah cumayada güzel haberlerle gelirsin canım iş yerinde faceye girmek yasak bu hafta yorucu geçti 2 gündürde rahatsızım biraz boğazlarımdan o yüzden takılamıyorum canım pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…