ben çıkıyorum kızlar öğlene arkadaşımın nişanı var akşamada eşimin halasının kızının kınası var. Işlerimi yapıp çıkarım görüşürükkk
banada abur cubur yeme yediklerin bebişe yarasınn sana değil diyor bende benimde ihtiyacım var diyom
kızlar gunaydın guzel hafta sonra<lerı...dun doktorumuza gıttı sukur bı sıkıntı yok hersey normal bebegım 1,560 gr kılosuda gzl dedı...mahslahhh..dogumu konustuk sezeryan dusundugumu soyledım tamam dedı sen nasıl ıstersen dogum tarıhı olarak 15 temmuz dedı..tabı korku heyecan mutluuk ne bıleeyım farklı duyguları aynı anda yasıyorum ...hayırlısyla kucgaımıza alsaydık
ay aman veririz çok tkıyodum ben söylüyorlarda kaç defa hamile olcamm alırım geride veririm sağlıklı olsunlarda
Kimsede yok c.tesii ayy saat geçsn hemen bu hafta da düğün var ne giycem bilmiyorumm:26::26::26:
selam kızlar günaydınnnnn nasılsınız.........
Kimsede yok c.tesii ayy saat geçsn hemen bu hafta da düğün var ne giycem bilmiyorumm:26::26::26:
slm canım hoşgeldin idare eder doktora gidecektin heralde dün falanda faceden yazmış kızlar merak etmişler sen nasılsın
off bizim de geçen hafta düğün vardıı..hiç bişey giymek gelmek gelmio içimden çünkü hiç bi elbisem olmuo pantolon zaten giyemiorumm..en geniş elbisemi giydim penguen gibi dolaştım ortalıktaa..haftaya bi düğün daha var onda napcam bilmiorum valaa havalar da ısındıı:26:
ay aman veririz çok tkıyodum ben söylüyorlarda kaç defa hamile olcamm alırım geride veririm sağlıklı olsunlarda
ay ölede insan acayip derece berbat hissediyor demi kıyafet olmayınca :)) az kaldı artık sabretcezondan sonra gene şıkır şıkır oluruz
evett yaa sabrediyorumm:26: ne güzel kıyafetlerm var hepsini dolabın arkasına sakladım görünce moralim bozuluo valaama diorum az kaldıı
off bizim de geçen hafta düğün vardıı..hiç bişey giymek gelmek gelmio içimden çünkü hiç bi elbisem olmuo pantolon zaten giyemiorumm..en geniş elbisemi giydim penguen gibi dolaştım ortalıktaa..haftaya bi düğün daha var onda napcam bilmiorum valaa havalar da ısındıı:26:
aşırısına kacmadan ye cnm fazlası sana yol su elektrik gibi yag olarak dönüyor :))
valla orda yazdım hüsran yhaa sadece doppler sonuclarına baktı haftaya cumaya kaldı cnm inşallah o zamana haber vericem sizlere ama doppler sonucunun bu seferki cekiminde cıkan sonuc iyi sol damar calısmaya baslamıs iki damarla besliyorum artık :))) hayırdır faceyede ugramıyorsun yorgunluktan heralde...
ben çıkıyorum kızlar öğlene arkadaşımın nişanı var akşamada eşimin halasının kızının kınası var. işlerimi yapıp çıkarım görüşürükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?