2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

garfield

canımm çok geçmiş olsun yaaa hay Allah görüyomusun aksiliği çok ağrın acın varmı canım..geçmiş olsun çok öpüyorum seni.

slm kızlar nbr
hayırdır ne oldu garfielda ya...girer girmez geçmiş olsunu görünce telaşlandım....

sağol canım, şu anda neden bilmiyorum ağrım yok
dün kötüydüm çok
Allah'ımın mucizesi olsun, evladımın yüzü suyu hürmetine çabuk iyileşeyim diye dua ediyorum hep

canım çok geçmiş olsun....aksilik işte...inşallah en kısa zamanda iyileşirsin...dikkat et canım kendine...Rabbim yar ve yardımcın olsun...

GARFİELD
çok geçmiş olsun arkadaşım böyle şeyler durur durur böyle gebelik gibi zamanları bulur zaten.....neyse kendine dikkat et tekrar geçmiş olsun....

garfield hayatım
bence sana nazar degdi kendin veya baskası ama
okusan keske
cok uzuldum gercekten
allah korumus daha kötü birsey de olabilirdi
cok ama cok gecmiş olsun
insallah kısa bir surede iyileşirsin
rabbimin nazarı ustune olsun saglıgına cabucak kavus insallah

merhaba kızlar 17 mayısta olan randevuma bugün sabah gittim bebeğim şükür iyi 2010gr olmuş ve 43cm boyu

uzunnn bir aradan sonnra yınee benn
Pelcelcım oncelıkle geçmişş olsun canım,bilirim kırığı fenadır hele aykta,tez zamanda düzelmek nasip olsun canım
bende 6hafta sonra oğlumu dun görebıldım 2kılo olmus kuzum benım ve dönmüş,dogum pozisyonuna geçmiş,pztsı tuvaletten sonra kurulandım cıktım foşşş iç çmaşırım ıslandıağ kısmı korktum bırde kasıgım cok agrıyordu,dun dedım doktora çişindir dedı ama sanmıyorum su gıbıydı ama bebegın suyu iyi dedi sıkıntı yok baskıda normal yalancı dogum sancıları başlar artık dedı kafasıyla yerleşmeye çalışıyormus ıyı cabuk dönmüş dedi,iyice korktum sezeryan olucagım ıcın pek farketmeyecektı ama:2:
artistik hareketlerı kes dedı,egılme artık perde asma yürüme fazla dedı,dınlencekmısım 36ya kadar dayan dedı hadı bakalımaslında bı yandan hemen gelsın dıyorum bı yandan korkuyorum

şeker yuklemem yenı yapıldı 100lük berbattı 4 saat boyunca aç ve 5 kere kan vermek cok fenaydı zaten yatırdılar dınlen dedıler bakalım sonucları almadım daha

birde son olarak bısı sorcam sıze,bu usg de bebek bı canavar gıbı duruyo töbee yarabbı yanı suyun ıcınde tabıı de bölee bazen korkuyorum bı sorun mu var dıye gözlerı falan daha pörtlek gıbı tam olmadılar mı daha hanı artık acıp kapatıolardıı:2: korkuorummm

siz genede şanslısınız eşimin kardeşinin 9 temmuzda düğünü var benim doğum 15 temmuzda.beni yuvarlaya yuvarlaya götürüverirler artık

asıl sen şanslıymıssın benımde 9temmuzda kpss var dogumum 5-15temmuz arasıydı normal
o yuzden sınav ıcın 5 temmuzda sezeryan olucam 4 gun ıcınde ayaklanıp sınava gırmem lazım
haa 5temmuzda dogum olacak 2 temmuzda kuzenım evlenıyor ve gıdemeyecegım kaldıkıı ben sımdı bıle gıdemem artıkk gezmek yok dedı doktor bebek zaten dönmüş,bende kasılıp kalıyorum zaten cesarett puffff olduu bende beledıye otobusune bınmek bıle ölümm

doğum çantasına yatak koruyucu da istedi benim doğum yapacağım hastane...hani şu hazır satılanlar var ya canbebenin falan onlardan...doğum yapacağınız hastaneyi arayıp bilgi edinin doğuma gelirken getirmem gerekenler nelerdir diye...paylaşıyım dedim...

ya ben de şimdi ütü yaptım da ne götürsem hastaneye diye düşünüodumm..ince battaniye,ince dülbent gibi bi bez,belki sararlar die koyuyorum.bebek için de uzun kollu bişey koymadım çok sıcak olur nasısa diye..bi tane kısa kollu bi tane yarım kollu badi koydum..karar vermedim başka ne koysam..:44: yatak koruyucu çarşaf gibi bişey mi ? ya da streç gibi ?

Çok üzüldüm.çok çok geçmiş olsun. Zor bir durum ama Allah tan bebeğin sağlıklı. Ayağın nasıl olsa iyileşecek. Allah beterinden saklasın. Canını sıkma evde internetin ve tv nin tadını çıkar

vala helal olsun sana kpss ye giriceksin..ben erteledim kpss yi doğumum 11 temmuzda filan..bu sene girmicemm..napayım bebişimden önemli değil .. benim normal doğum olacağı için ne zaman gelir bilemem..9 da olabilir 12 de olabilir yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…