2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben de temmuz annesiyim elimde oğlum için aldığım ama sadece 1 hafta kullanabildiğim medela süt pompası var resim ekleyebilirim almak isteyen olursa benimle iletişime geçsin lütfen inanın ilk günkü gibi 22 kasım faturalı ve 22 kasım 2012 ye kadar garantili...

Kızlar biraz erken ama ben bebek arabalarına çok özeniyorum. Miniklerimiz yaz bebişi olacak. Ve yaz akşamları onları gezmeye çıkaracağız. O kadar güzel arabalar var ki bayılıyorummm. Doğru arabayı seçmek de lazım. Hergün hepsiburadaya, e-bebek e girip araba bakıyorum.
Sizde böyle bi merak var mı?

bana hediye geldi canım:) arabayla puset takım canım dur resmini bulursam kopyalayayım
Eki Görüntüle 123367

Çok güzel canımmm. Rengi de hem kıza hem erkeğe olur... İyi günlerde kullanın :)))))

evet canım halasının yılbaşı hediyesi onlarda cinsiyetini bilmedikleri için bu renk almıslar bir sürü abaratları var kullanıslı yağmurlugu bacaklarına boyle ortmesi için uyku tulumu gibi bi kılıfı falan benim hosuma gitti valla

buda bebişimize bizim aldıgımız yılbaşı hediyesi:) sitesinden buldum ekliyorum

Çok güzel bi hediye olmuş :))) Bayağı kullanışlı bi arabaya benziyor :)) Sizi de uzun süre götürür :))

Çok güzel bi hediye olmuş :))) Bayağı kullanışlı bi arabaya benziyor :)) Sizi de uzun süre götürür :))

evet canım 5 yaşına kadar binerse gider valla bi de o puset ayarlamalı arabanın içine giriyor yüzü sana bakacak sekilde ilk 3 ay o sekilde kullanabiliyorsun ister dışarda dolaşırken içinden cıkar kendi aracın içine bağla cunku dolaşırken puseti elde taşımak işkence benim bi arkadaş 20 gunluk cocugu pusetten dusurduler deliye donmuslerdi yaaa ayy allah korusun

Saol canım seninkilerde çok hoş ya Allah sağ salim giyinmeyi nasip etsin inşaallah bizim babannemiz hastane çıkışıda alıcaktıda onu cinsiyetini öğrenince alırız dedik

Sağol canım. İnşallah hepimiz hayırlısı ile giydiririz.

Valla bizde de var; ama nasıl birşey alacağımızı bilmiyorum. Ben şuan 3 tekerliklere takmış durumdayım

bana hediye geldi canım:) arabayla puset takım canım dur resmini bulursam kopyalayayım
Eki Görüntüle 123367

buda bebişimize bizim aldıgımız yılbaşı hediyesi:) sitesinden buldum ekliyorumEki Görüntüle 123368

Güle güle kullansın bebişin inşallah canım

Arabanız Kraft'mı? Benim en yakın arkadaşımda ondan kullanıyor. Çok memnun.

Setiniz deçok tatlıymış

saol canım yok chicco nun araba evet daha kullanmadık ama cok kullanıslı ikisi birden de kullanabilmesi guzel tavsiye ederim:)

Valla bizde de var; ama nasıl birşey alacağımızı bilmiyorum. Ben şuan 3 tekerliklere takmış durumdayım

3 tekerlilere ben de bayılıyorummm. Önce ana kucağı konuyor sonra da öbür aparatı takılıyor ya. Ama ya benim baktığım yerlerde fiyatlar muazzamdı ya da genel olarak fiyatları öyle. Neyse o günler gelsin, inşallah hepimiz gönlümüxe göre buluruz :)))

Evet canım ya çok pahalı onlar. En ucuzu 700 TL:) En son Mothercare'de görmüştüm. 1,500 TL idi

kızlar daha erken belki ama ihtiyaçlar listesi ilerde işinize yarayabilir diye size link veriyorum.
hepinizi öperim. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın..

http://bahated.blogspot.com/2010/10/ihtiyaclar-listesihamile-arkadaslarma.html

Teşekkürler canım. Çok güzel bir liste olmuş. Sık kullanılanlara ekledim.

Yeni topiğimiz hayırlı olsun

bebişime çok bişi almadım henüz cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum ama ufak tefek eşyalarımız var fotolarını çekince ekliycem.

bu arada herkes bebeğini aldıkları cicilerinin içinde görsün inşaAllahhh

inşallah canım sağlık bi şekilde kucagımıza alalımda kıyafet elbet alınır bi şekilde

rkyogn ; pompa elektrikli mi yoksa manuel mi acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…