2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
manuel olanı da gördüm internette de o yüzden sormuştum rkyogn ; görür de cavap verir herhalde

rkyogn ; pompa elektrikli mi yoksa manuel mi acaba:44:
evet canım hem elektrikli hem pilli ben de çok araştırıp almıştım bu markayı önerdi arkadaşlar ben de geçen yılın temmuz annesiyim bizim topikde herkes bundan kullanıyordu bana da tavsiye ettiler sağolsunlar ama işte kullanmak nasıb olmadı...

medela ii bi marka genelde onu oneriyorlar benim ablamdan kaldı:)
evet en iyi marka buymuş çalışan anneler için şart bence...

hiç mi kullanmadın yani? :44: hangi model ve ne kadara vermek istiyorsun??

kullandım ama 1 hafta...aslında şöyle benim oğlum 4 ay anne sütü aldı kendi emdi sonra bıraktı nedense agzına alınca memeyi öğürüyodu dr tiksinme olabilir memeden sağıp vermeyi dene dedi önceleri manuel pompayla denedim ama o zaman da biberonu reddetti kaşıkla vereyim dedim zor oldu uykusunda aldı sadece o zaman da sütüm iyice azaldı bu pompayı dene dedi arkadaşlar manuel gibi olmaz sütü getirir dedi ama yok sağdığımda 10-20 cc süt ancak geldi 1 hafta sağdım aşure yedim onu su içtim yok tabi bu arada benim oğlan mamaya iyiden iyiye alıştı ve biberona da ama iş işten geçmişti malesefben de temizleyip kaldırdım kutusuna duruyo bakalım satma fikri de yine arkadaşlardan geldi ben 160 liraya aldım 22 kasımda aslında netten aldım daha uygun siteler de vardı fiyat açısından ama şikayet varda falan araştırdım pek iyi demiyolardı güvenemedim ben de 90 liraya alan bi arkadaştan duydum 2. el 90 diyorum..bakalım kısmet..

modelini sormuşsun ama ben uzuuun uzun yazınca unuttum tabi onu medelanın elektrikli pilli olanı..bu da resmi

anladım arkadaşım düşüneceğim.. iyiki söyledin.. gerçi alırsam netten taksitli alacağım ama yinede düşüneceğim.. eşime de sorayım
üzülme sende emmediği için nasibi okadarmış

anladım arkadaşım düşüneceğim.. iyiki söyledin.. gerçi alırsam netten taksitli alacağım ama yinede düşüneceğim.. eşime de sorayım
üzülme sende emmediği için nasibi okadarmış

evet canım haklısın allah kısmet etse emerdi naaptımsa olmadı işte...baya kendime sorun ettim bu konuyu ama naapcan olmayınca olmuyomuş benim bir de 5 yaşında oğlum var o 2 yıl emdi çok şükür zaten en çok üzüldüğüm beni etkileyen de onu emzirmiş olup da bunu emzirememek sanki eksik kaldı gibi yavrum...hayırlısı canım rabbim size de tamamına erdirmeyi nasib etsin inşallah bol bol emer de anne sütünden mahrum kalmaz yavrularınız...

AMİİİNN İNŞALLAHH.. çok teşekkür ederim açıklamaların için.. nasipse alış-verişte görüşürüzzz

kısmet canım
haa bu arada ben yazmayı unutmuşum, o hevesle siteden 60lı bebdor jelli gögüs pedi de ısmarlamıştım açamadım bile kutusundan alacak arkadaşa hediyemdir bol bol sütü olsun dolsun taşsın inşallah...

kızlar yaaaa fotoyu nasıl ekliyorsunuz bende ekliycem ama yapamadım

bana hediye geldi canım:) arabayla puset takım canım dur resmini bulursam kopyalayayım
Eki Görüntüle 123367

hepsi çok güzel arkadaşım
bebişin ii günlerde kullansın inş.
bende pratik kullanıp katlanabilen bi puset istiorum
arabayı koyup çıkarması kolay olsun die düşünüorum
renginede bayıldım kırmızı hastasıyım ben

tesekkur ederim canım ya dun boyle bi bavul yaptık ona az bi seyi var ama tozlanmasın die onun içine koyuryorum eşimle 2 gunde bir gidip bakıyoruz cok seker oluyor ya manyak olduk galiba ya:)

Link için çok teşekkürler cnaım. Favorilerime ekledim :)))

yeni topicimiz hayırlı olsun...çok şeker olmuş arinacım...

aaaa ben bu tpiği yeni gördüm valla...aşkolsun bensiz yazışıp durmuşsunuz.....
geri işin doğrusu daha bi çöpp bile almadık daha bebişimize.....hayırlısı ile bu ay sonundan itibaren alırız...cinsiyeti bekliyoz...
herkese hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…