2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar hepinizin cicilerine bayıldım. allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun canım herşeyi tamam gibi görünüyor buradan dolap konusunda benim eşimin bekarken kullandığı yatak bu tarz bişey altı sandıklı önü koltuk gibi üstü de seninki gibi dolap bende bebişe karyola alcam bi tek şimdilik yeter diye. ağız tadıyla kullanılsın hepsi birbirinden güzl.

estğ tatlım. bak böyle olanlardan.
Eki Görüntüle 184974

canım şu alttaki mu olüyür dediğin?
Beynim %8 küçüldü ya onda geç anlıyorum
yoksa zehir gibi kızımdır

Eki Görüntüle 184972

41 KERE MAAŞALLAH ARKADAŞLAR....
ne güzel şeyler almışsınız....
ALLAH'ım çok güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepinize ve hepimize....

bende istiyorum en kısa zamanda cicilerimi bende ekliycem umarım...

ii gunlerde kullan canım yazlık kıslık hepsini
halletmisin ben sadece yazlık aldım kıs için
hiç bisey yok onuda bebişimle alırım inş.

canım sağlıkla güzel günlerde kullanın hepsi çok güzel maşallah
teşekkür ederim cnmm
Teşekkür ederim Nurbencim bekliyoruzzz
ii gunlerde kullan canım yazlık kıslık hepsini
halletmisin ben sadece yazlık aldım kıs için
hiç bisey yok onuda bebişimle alırım inş.

cnmdenk gelen şeyleri alıyorum hatta benim yenidoğan çook fazla olduğu için artık büyük kıyafetler ilgimi çekiiyor, ablamlar da saolsun tabi buarada

bayanlar merhaba sizce poyraz ismimi yoksa ege mi oğluşum için poyraz ismini düşündük fakat ege mi acaba şeklindede aklımda kaldı gibi. sizce hangisi kulağa hoş geliyor. poyraz tokgöz mü? ege tokgöz mü?

hepsi çookkk güzelllll

maşallah kızlarrr

kızlar bu süsleri ben yaptım... doğumda hastaneye gelenlere vericem.. yanında da çikolata ikram edelim dedik... şimdilik 25 tane yapıyorum 25 tane daha yapıcam farklı bir biblo ile... nasıl sizce güzel olmuş mu??? bu arada bunların hazır 50 lik paketlerini 60 tl ye satıyorlar burda ben tahminen 30 tl ye mal edicem... lavantalı yaptım ...küçük kağıtlara da hoşgeldin eymen yazıp zımbalıcam...:97:

Son düzenleme:
bucan cım aldıklarınız harika hele süslere bayıldım canım... ben de kutulu süslerden mevlid için alıcam arabalılardan çok hoşuma gidiyor onlar

bunlar da bizim hastane cicilerimiz...ufak tefek eksikler var ama ana hatlarını aldım en azından...:97:

Eki Görüntüle 187564 Eki Görüntüle 187563

bunlar da bizim hastane cicilerimiz...ufak tefek eksikler var ama ana hatlarını aldım en azından...:97:

eline sağlık canım cicilerinde hayırlı olsun.

bucan cım aldıklarınız harika hele süslere bayıldım canım... ben de kutulu süslerden mevlid için alıcam arabalılardan çok hoşuma gidiyor onlar

cnm benim teşekkür ederim, henüz tam hazırlamadım aslında aklımda birkaç çeşit daha var ben farklı farklı olsun istiyorum aynı tür değil eğer kafamdakileri uygularsam ekliycem onları da, ben de hala pijama takımımı alamadım 2 geceliğim ve sabahlığım var ama istediğim gibi pijeme bulamıyorum zaten adı da hamile ürün olunca fiyatlar katlanıyor.
Buarada arklar bebeközelde lansinoh krem fırsat ürünü kargo ücretliymiş sitede yanlış belirtilmiş, nasıl oluyorsa!!! ancak avent in silikon göğüs koruyucusu çok uygun fiyata ben göğüslerim hassas olduğu için emzirirken kullanmayı düşünüyorum madem kargu ücreti vericez sepete bişiler daha ekleyelim:))

kızlar bunlarda benim beğenerek seçtiğim diğer ürünlerrr park yatak da tecrübe edenlerin tavsiyesi ile alınmıştır Graco ve Pierre Cardin de düşündüm ama sallanma özelliği olmadığı için bunları aldık, 2 bebişi de düşündüğüm için ürünlerin unisex olmasına gayret ettim ben
Tuğcalcım cicilerin çook güzelmiş cnm güle güle giyin erkek annesisin sen de sanırım?

Eklentiler

• $S5002304.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

güle güle kullanın cicilerinizi

sende bitirmişsin ne güzel güle güle kullanın cnm

kırmızı tacımızı bile almışızz güle güle kullan canım

maşallah canımm seninkiler baya bitmiş heralde sende güle güle kullan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…