2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşaAllah tatlım hepsi çok güzel. bir sürü şey var... ayyy heyecanım katlanıyor bu başlığa gelip gittikçe

bendede öle acayip heyecan kaplıyo hersey alasım geliyor daha baslamadım ama her zaman ugruyorum buraya fikirler alıyorum kafamda olusturuyorum alacaklarımı :)) bu ay baslıcam bende:)) bende daha oda almak istemiyorum bir kücük odamız var ama ilerde odasını yapmayı düşünüyorum tek beşik olarak almak istiyorum..dolap desen zaten var ama bellide olmaz alabilirim eserse bana:))

hakikaten maşallah sizlere yaaa ben de bikaç parça bişi aldım hazırlık yaptım diyorum nerden buluyosunuz bu kadar güzel şeyleri yyaaaa ???allah iii günlerde kullanmayı nasip etsin inş. hepimize...

bucancımmmm güle güle kullansın bebeşin aldıklarını, park yatak ben de düşünüyorum ya şimdi bunun içine minder hangi marka alacaksın, bir fikrin var mı?

Eki Görüntüle 187564 Eki Görüntüle 187563

bunlar da bizim hastane cicilerimiz...ufak tefek eksikler var ama ana hatlarını aldım en azından...:97:

maaşallah kızlar bayıldım cicilerinize allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin tuğçecim senin bebek şekeride harika olmuş bende senin gibi kendim yapmayı düşünüyorum

bucancımmmm güle güle kullansın bebeşin aldıklarını, park yatak ben de düşünüyorum ya şimdi bunun içine minder hangi marka alacaksın, bir fikrin var mı?

cnm ben annemin hazırladığı yünden bi yatak vardı onu kullanmayı düşünüyorum zaten göreceksin park yatak gayet rahat duruyor ancak sanırım babyjem alabilirsin bir şilte yeter gibi, sadece park yatakta özellikle 2. bebişi de düşünüyorsan kraft 504ü tavsiye ederim

Son düzenleme:

canımcım ben de 504 düşünüyordum, hatta benetton rengi, sonra bizim topikte pearly pearly 604 modeli gösterdi, aynı model ancak eni 60 cm, daha avantajlı geldi bana, 70 cm en kapılardan pek geçmez gibi. yani yine kraft alıcam, teşekkür ederim önerin için. benim annem yün yorgan yapcak bebişe ama yatak düşünmemiştim, ince bir şilte olabilir aslında.

çok güzeller zehracım..güle güle sağlıklı günlerde kullan inşallah . yanlız o kırmızı kalpli şey nedir çıkaramadım....

hepsi çok harika zehracım... hele o patiklerine bittim pamuk ayakları mı gircek şimdi bunların sağlıklı günlerde kullanın canım çok harika hepsi...

canım Allah razı olsunn
insan baktıkça hayal ettikçe iice heycanlanıo dimi
Rabbim hepimize aldıklarımız ii günlerde giymeyi nasip etsin

çok güzeller zehracım..güle güle sağlıklı günlerde kullan inşallah . yanlız o kırmızı kalpli şey nedir çıkaramadım....

canım çok teşekkür ederim
sıcak su torbası o çok şık geldi alıverdim bende
mudo dan aldım ucuz du bayada en fazla 15 tl gibi bişiydi

[COLOR="blue"]tüm bebişlerin cicileri hayırlı uğurlu olsun hepsi üzerlerinde eskisin amin

hatta bolbol kusmuk çiş ve kaka da olsun[/COLOR]

yaaa önlüklerine bayıldım yaa nerden aldın ayy bikaçını weniceden almışsın dimi?bebişler yanyana geldiğinde pişti olurlar hehe

evet canm
pembe yeleği -pembeli kısa kol bodylerimzi ve hello kity elbiseyi wenice den aldık
diğer markalara göre uygun gelio bana fiyatları
önlükleri de mothercare dan aldım
%20 indirim var kaçırmayın

canım güle güle kullan hepsi çok güzel ve zevkle seçilmiş banyo havlunuza bayıldımmm

teşekkür ederim canımm
çok aradım bnde havluyu takmıştım illa kulaklı olucak die
görür görmes atladım

hepsi harika zehracımmm güle güle kullansın minişinn

amin inş. canım saolasın

canım hayırlı olsun ayakkabılara bayıldım ve tabi sepete :)

saol canımm daa iileri sizin olsun

ay ay ay ayyyy pek güzeller.. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah zehracım

amin tubacım hepimize inş. sen naptın alışverişi
geldinmi buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…