2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eline sağlık cnm, eklediğin iyi olmuş fikir vermek açıısndan.Ne güzel, nerdeyse eksiğin kalmamış. Güzel günlerdrde kullanın inş..

süper oldu paylaşman canım. hazırladıkça hepimiz paylaşalım ki eksiklerimizi görelim

tuğçeciğim
ne güzel erkenden hazırladın çantanı için rahat eder bende hazırlıcam Aldıklarınıda güle güle,güzel günlerde kullan canım

maşallah canım allah nazarlardan saklsın cok güzel olmuş bebişinin odası

hazırlıklar tam gaz sürüyo bakıyorum biz sanki dogurmucaz gibi takılıyoruz relax relax:)

çok sağolun kızlar umarım size de fikir olur biraz... benim için artık yavaştan çantayı kenara koyma vakti geldi, ben sizden öndeyim

Bir 20li 2 5li hastane çıkışı çok olacak bence canım. Üstüne 2 tulum, 2 adet alt Bana fazla geldi canım yine sen bilirsin tabii:97: Emzirme önlügü dedigin nasıl bişey?

Bayıldımmmmmm, pembeler işte Bende ogluma pembeli oda yapsam ne olur
Yumuşar mı yavrucak

sen hastanede 1 hafta mı kalacaksın canım
cok fazla gibi geldi bunlar ya artık bebişleri
hast.de giydiriyorlar bi cıkarken lazım kıyafet
ben 2 tane koyucam ama tercih meselesi tabi
bizede cok ii ornek olmus harikasın canım
hepimize hayırlı dogumlar inş.

ay canım süper işte kız farkı
hersey süper canım hayırlı
ugurlu olsun inş.tek kelime ile
bayıldım

Bayıldımmmmmm, pembeler işte Bende ogluma pembeli oda yapsam ne olur
Yumuşar mı yavrucak[/QUOTE]

canımcım sen yinede maviş yap ne olur ne olmaz çocuğa sebep olmayalım:86::90:

hepsi birbirinden güzel maaşallah bayıldım tek kelimeyle

ay canım süper işte kız farkı
hersey süper canım hayırlı
ugurlu olsun inş.tek kelime ile
bayıldım

teşekkür ederiz kızlar daha iyisi sizlerin olsun inşallah

hayırlı olsun canım.yalnız bunlar bana da çok fazla geldi.3 tane hastane çıkışı ve diğer tulumlarla epey fazla kıyafet olmuş.ben 2 tane hastane çıkışı koymayı düşünüyorum.hastaneye sordum onlarda 2 takım istiyoruz dediler.yine de sen bilirsin canımcım sonuçta en fazla Allah nasip ederse 2 gün kalacağız.

evet bugün annem de aynı şeyi dedi...2 takım yeter dedi... ben biraz pimpirikli olduğum için fazla fazla koymuşum 5li takımlardan birini iptal ettik bana kalsa ben tüm evi götürcekmişim ama napiim ilk kez doğum yapcaz

harika bir paylaşım olmuş bana çok yardımı oldu teşekkür ederim
hayırlı uğurlu olsun canım

burcucummm güle güle kullanın aldıklarınızı, çok güzel hepsi ve faydalı şeyler. hayırlı olsun

ay ay prensesin eşyalarını yerim ben :) güle güle kullanın canım..

güle güle kullanın canım hepsi çok tatlı...

Ayy cok şeker herşey, maşallah canım. Bitirmişsin herşeyi. Hayırlı ugurlu olsuuun dolabınızda pek hoşmuş

teşekkür ederiz güzel anneler =))
daha güzelleri sizin minişlerinizin olsunn inş.

sağlıkla giysinler kullansınlar...

bitti sayılır büşracım bi kaç ufak eksik kaldı işte bakalım alıcaz onlarıda bu ara.
küvetimiz var alıncak onu da netleştirirsek rahatlıycam =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…