2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ağız tadıyla kullanın inşallah canım

Abboww fiyatları görünce dudağım uçukladı.
Maşallah bitirmişsin canım, listendekilerin bazıları bende yok ve almayı düşünmüyorum
Hepsi güzel güle güle kullanın

heracımmmmm güzel saglıklı günlerde kullanın aldıklarınıızı.

heracım ii gunlerde kullan maşallah bitti
hersey galiba benim bi kendi eksiklerim
kaldı bebişimin cogu bitti:44:

Heracım, çok güzel şeyler almışsın. Sağlıkla kullanın inşallah :))

ağız tadıyla kullanın inşallah canım

Abboww fiyatları görünce dudağım uçukladı.
Maşallah bitirmişsin canım, listendekilerin bazıları bende yok ve almayı düşünmüyorum
Hepsi güzel güle güle kullanın

çok teşekkür ederim kızlar. ben de henüz kendime bişey almadım. 1 aya onları da tamamlarım heralde.

canım hepsi harika çok beğendim. butterfly konseptimiz aynı ayrıca biz de ikea dan sallanır sandalye aldık kızımın odasına

kızlar yarın hastane çantamı hazırlıcam insallah sela ile ezan arası annem yasin okucak.. aşağıya koyacaklarımızın resimlerini ekledim size de faydası olur diye... kişisel eşyalar, terlik,iç çamasırı ve hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafetlerim eksik tabi... sizin de gözüne çarpan bişey olursa yazıverin olur mu???

20 li tam set hastane çıkışı

hastane çantamız ve pusetimiz

biberon, emzik, ıslak pamuk mendil, bebek bezi ( 2-5 kilo prima yeni bebek)

2 gecelik bir sabahlık,çorap,patik (ayaklar çok üşüyormuş) ve tabii ki lohusa tacı..

alt açma, kundak, 3 adet iç zıbın,2 adet göbek bağı, 5-6 adet ağız bezi, ekstra çorap eldiven

göğüs pedi, göğüs ucu krem,, havlu, emzirme önlüğü,2 adet emzirme sütyeni 1 adet emzirme atleti ( 1 tane daha alıcam); göğüs pompası ihtiyaç olursa alıcam

2 adet 5li hastane çıkışı, 1 adet bebek çarsafı (özel de olsa belki kirlenir lazım olur diye koydum)

etek bezi, 3 adet ekstra önlük, 2 adet alt tulum (çok kirleniyor dediler) 2 adet tulum

kız olunca bi başka daha güzel duruyo sanki yaa
güle güle sağlıkla kullanın inşallah canım hepsi çok güzel
duvar lambaları ile koltuk ikeadan galiba
bizde mobilyayı ikeadan alıcaz duvar lambalarına ve sandalyeye bende takmıştım bakalım bizimki nasıl olucak
halıyı nerden aldın acaba? bende o tip arıyorumda...

çok güzeller canım, güle güle kullan hepsini..evden bi terlik götürsek olmaz mı yaws :44:

evet canım baya çılgın olmuş alışveriş ama hepsi çook güzel. güle güle kullanın hepsini..

hepsi çok güzel canım, sağlıcakla güzel günlerde kullanın

çok faydalı bir paylaşım olmuş canım, sağol.. Allah'ım hepsini güle güle kullnamayı nasip etsin..

Eline sağlık cnm, eklediğin iyi olmuş fikir vermek açıısndan.Ne güzel, nerdeyse eksiğin kalmamış. Güzel günlerdrde kullanın inş..

süper oldu paylaşman canım. hazırladıkça hepimiz paylaşalım ki eksiklerimizi görelim

Ne güzel şeyler almışsınız canım. Mothercare i almış, eve getirmişsiniz :)))))) Aldıklarının hepsi birbirinden güzel. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin :))
Odasına da bayıldım. Pembiş pembiş.... Kız bebek odaları ayrı bir tatlı oluyor :))))

Tuğçecim, çok faydalı bir paylaşım olmuş. Not da aldım. Ellerine sağlık :))

tuğçeciğim
ne güzel erkenden hazırladın çantanı için rahat eder bende hazırlıcam Aldıklarınıda güle güle,güzel günlerde kullan canım

maşallah canım allah nazarlardan saklsın cok güzel olmuş bebişinin odası
hazırlıklar tam gaz sürüyo bakıyorum biz sanki dogurmucaz gibi takılıyoruz relax relax:)

Her sey harika gorunuyor, Rabbim saglikla iclerini doldursun insallah. Oglan buyuten biri olarak bu pembeler nasil da gozumu oksuyor yaa

canım hepsi harika çok beğendim. butterfly konseptimiz aynı ayrıca biz de ikea dan sallanır sandalye aldık kızımın odasına[/QUOTE]

canım aldıklarının hepsi çok güzel mothercare mağazında bize bişey bırakmamışsın güle güle sağlıkla kullansın minik prenses

hepsi harika selmacım allah nazarlardan saklasın güle güle güzel günlerde kullansın beren hanım cicilerini insallah... artık yavaş yavaş odalar hazırlanmaya başladı bile hakkaten sona geliyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…