2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haberi yok canımmm olsa oooo nedn alıyosun demeye başlar..hastahane için kendime takım alıcamda neden alıyosun diyo kadın ya

aminn canım benim işallahh hepside öyle

ay cılgın kadın ya sende ona inat
saten gecelik al cıldırsın

DARISI SİZLERİN BAŞINA İNSALLA
H...

daha eksikler var kızlar mobilyada bazı kulplar takılı değil bir de beşiğin baş kısmına yelken takılacak mağazadan eksik parça getirmişler... bir de tabi eşyaları yerleşmedi daha biraz boya kokusu çıksın diye havalandırıp yerleştiricez... ama büyük işi bitti çok şükür bakalım beğenecekmisiniz taze taze 10 dk önce çektim...:)))

Eklentiler

• $19052011190.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 108
  • $19052011178.webp
    8 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:

evet canım biliyorum olsun daha zaman var nasılsa 2-3 hafta havalandırırım da ondan sonra yerleştiririm artık...

çok güzelmiş canım hayırlı olsun tekrar allahım iyi günlerde kullanmak nasip etsin

Cook sirin vallahi!Saglikla doldursun bebisin insallah icini. Dolap kapaklarini acik tutarsan daha cabuk cikar kokusu tatlim

güzel günlerde kullanın canım çok beğendimmm:121::121::121::122::122::122::129::129::128::128::130::130:

çoook güzelmişş canım benimm Allah güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin işalaa harikaa

amanda aman eymencik denizci mi olucak güle güle kulaanın cnmmm :82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…