2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anacıııım kac cesit seker var burda, maşallah kurabiyeleri de sen mi pişrdin?
3 çeşit şeker var. Kararsızlık kötü. Bende üçündende aldım:) Kurabiyeleride ben pişirdim ben süsledim:87:

anacımm bunlarıı sen mii yaptınn kurabiyeleri falan maşallahhh
ben ben ben:79:

ellerine sağlık canım hepsi çok güzel olmuş

Teşekkür ederim hayatım. Buradaki arkadaşlarımda çok beğendiler. En çok ta çocuklar

Tamam canım örneğini atabilirim ama Birmax ın sitesinden aldım. Orada farklı modellerde var. Belki başka birşey beğenebilirsin, istersen kendin seç:79:

çok güzel olmuş cnm güle güle kullansın bebişinn
kızlar buda benim çekebildiklerim diğerlerinide ekliycem
çok güzeller gülegüle kullanın inş

ayyhh ne çok çeşit var ama hepsi çok güzel kurabiye bayatlamaz mı cnm bende yapiim diyorum sonrada bayatlar deyip cesaret edemiyorumm

Bencede bayatlayabilir. Bunu buradan ayrılacağım için gitmeden arkadaşlara yaptım. Hastane için sonradan yapıcam.

tatlım çok güzel şekerler bunlar yaaa bayıldım... ellerine sağlık çok şirin gözüküyorlar

oyyy oyy maaşallah canım çok güzel bir oda yapmışsın oğluşuna sağlıklı sıhhatli iyi günlerde kullan ve güzel güzel mışılmışıl uyut bebeğini ben çoook beğendim

kızlar çok güzel herşey.....
şekerlere, kurabiyelere ve oda takımına bayıldım, halılarda çok uyumlu olmuş , güle güle kullanın arkadaşlar...

bunlar harika olmuş maaşallah nazar değmesin hünerli ellerine
ben kurabiyelere şaştım kaldım gıda boyasımı kullandın ay nasıl yaptın onları ya pastaneden alsam bukadar güzel olmaz ay çok imrendim bende istiyorum ama ben hayatta beceremem ama bayıldım harika görünüyor hazırını bulabilirmiyiz bizde acaba.

Yapımı hiç zor değil. Renkli şeker hamurlarıyla yaptım. Sadece şekillendirmek için olan malzemelere çok para verdim. Bu kadar çok malzeme almadan da yapılabilir sanırım. Ben malzemelerimi supermutfak ve mutfakland sitelerinden aldım.

kızlar merhaba bende haziran 2011 annesi olucam inşallah. hazırlıklar bitmiş nerdeyse bende bebk şekeri için araştırma yapıyordum. hesaplı birşeyler arıyordum malum ekonomik kriz heryerde. buldum galiba. baktığım en ucuz bebk şekerleri hemen hemen burada. belki sizede faydalı olabilirim diye paylaşmak istiyorum.
Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri
bu benim bebğim için.
buda kızkardeşimin oğlu için
Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri

kızımın odası nihayet geldi odamız biraz küçük olduğundan mobilya kendini tam göstermedi ama napalım...yerleşince tekrar çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…