2011 Temmuz Annelerinin Şafak Topiği:)

evdefnaz

ﷲ
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
5.344
6
356
Adana
kızlar artık vakti geldi hepimiz zorlu dönemlerimizi ve riskli dönemlerimizi bir nevi atlattık sayılır ...:70:
hayırlısıyla kucagımıza alacagımız günleri de görürüz insallah:81:
ilk ben yazayım dedim
simdiden hayırlı olsun topiğimiz:16::16::16:
il trafik kodu

Son düzenleme:
süpersin nazcım işte benim sabırsızlıkla beklediğim andı bu teşekkürler emeğine sağlık

birden heyecanlandım kaç günüm kaldığımı yazmamışım:1::nazar::nazar: 123 günüm kalmış:nazar::nazar:

holeyyyyyyyyyyyyyyyyyy bizden dee :nazar:118:nazar:
emegine saglik canim tesekkur ederiz

kızlar hepimize hayırlı, kolay doğumlar diliyorum:90:. Doktor amcamız yolun başından beri 5 temmuz doğum günü diyor. kızım inşallah acle etmez gelmek için çünkü 5 temmuz evlilik yıldönümümüz :62: ikinci yılımızda eşime en güzel hediyeyi vermek istiyorum :61::16:

kızlar hepimize hayırlı, kolay doğumlar diliyorum:90:. Doktor amcamız yolun başından beri 5 temmuz doğum günü diyor. kızım inşallah acle etmez gelmek için çünkü 5 temmuz evlilik yıldönümümüz :62: ikinci yılımızda eşime en güzel hediyeyi vermek istiyorum :61::16:

Sağlıcakla , zamanında kucağınıza alırsınız inş.:nazar:
Bizim de evlilik yıldönümümüz 4 temmuz, biz de o gün olsun istiyoruz ama kısmet, sağlıklı olsunda.
Gönlünüze göre olur herşey inş.

:nazar:Bizim de son 110 gün civarı inş.:nazar:

slm kızlar,bakalım benim kaç günüm kalmış:26: her pazar haftasını heycanla deviriyorum ama gittikçe daha endişeli olmaya başladım ben kızlar! hamileliğimin başlangıcı biraz zor oldu kanamalarım nedeniyle düşük riskim vardı yatarak atlattım Allaha şükür ve onun dışardan bile görebildiğim hareketleri beni çok heyecanlandırıyor, burda benimle aynı heyecanı paylaşan arkadaşlarla olmak çok güzel ama bazen erken doğum topiğini okuyup daha çok strese giriyorum:43: eşimde interneti yasaklıyor bazen.. doğumum 4-10 temmuz arası 4'ü eşiminde doğum günü, heyecanla bekliyorum oğluşumu birde sizler hamilelikte bu dönemlederde özellikle dikkat ettiğiniz şeyleri belirtir misiniz? kaçındığınız ve denedyimlerinizi..

ayy,tesadüfen görmesem kimse demiyo yahu;yeni topik mi açılmış???:66::66::66:

hayde breeeee:21::21::21::21::21: hayırlı uğurlu olsun naz'cım .. ne diyelim tek haneli sayılara inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

wauuuwwwww nazcım süpersinnnnnnnn:66::66::66::66: harika bir topik olmuş.....
benim de safak 106... 3-8 temmuz arası inşallah......:52::52::52:

Back
X