2011 Temmuz Annelerinin Şafak Topiği:)

Ben artık saymıyorum ya...
motivasyonum bozuldu tek doğurmayan ben kaldım ya :)
Hayırlısı ile gelsin benim bıdığımda istrse eylüle kadar beklesin. :19:

:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

bide ben varimcanim :52: daha dogmadimi bebek diyenden biktim valla cocuk icimde kalmis gibi davraniyo herkes:19: son 4 normalde

Biz senle aynı gidiyoruz demekki:) valla bende bıktım kim görse kimle konuşsam hala doğurmadın mı diyor. sanki keyfimden orada tutuyorum. Bana kalsa çoktan çıkarmıştım hergeleyi :)))

SON XXXXXXXXXXX GÜN

Ben artık +1, +2 şeklinde saymaya başlıcam :) günümüz doldu

+1

:52::52::52::52::52:

yanliz deilsin canim birde ben varim artilari sayan hatta benim +12 sen yine iyisin bu sene boyle hamileler ya erken doguruo yada gunu gecio gununde doguran nadir hayirlisi bakalim ne zaman kada benim persembe son persembeye kadar gelmezse hastaneye yatiorum ve sonum belli suniiiiiiii:25::25::25:

fatmasuheyla, mecik ahhhh yaaa eminim en zor sizin durumunuzdur. böyle beklemek Allah kurtarsın biran önce sizleri umarım suniye gerek kalmaz...

fatmasuheyla, mecik ahhhh yaaa eminim en zor sizin durumunuzdur. böyle beklemek Allah kurtarsın biran önce sizleri umarım suniye gerek kalmaz...

allah razi olsun canim ama ben suni yolunda emin adimlarla ilerliorum yarin 8 de yatiorum nasipse insllh hastaneye bakalim hayirlisi insllh sag saglim bir nefeste kolay ve cabuk bir sekilde kucagimiza aliriz yawrularimizi ,seninde az kalmis insllh senin kuzun bu kadar bekletmez hayirlisiyla alirsin kucagina :nazar::nazar::nazar:

allah razi olsun canim ama ben suni yolunda emin adimlarla ilerliorum yarin 8 de yatiorum nasipse insllh hastaneye bakalim hayirlisi insllh sag saglim bir nefeste kolay ve cabuk bir sekilde kucagimiza aliriz yawrularimizi ,seninde az kalmis insllh senin kuzun bu kadar bekletmez hayirlisiyla alirsin kucagina :nazar::nazar::nazar:

amin canımmm çok tesekkür ederim. sanırım bu saatler doğumdasındır. dualarım seninle umarımmm bir avazda sağ salim sorunsuz alırsın bebişini kucağına..(yada almışsındır:1:)

Back
X