gelinlik durumu nasıl ayarladınız mı?en zor kısım bu galiba
Benimki 16 Temmuztemmuzun kaci kizlar.. benimki 17 temmuz
Hazırlıklar başladı ama şuan duraklama dönemindeyiz nişanlım askerden gelene kadar.Senin hazırlıklar ne alemde cankiiz
canim ben yurtdisinda kaldigim icin bi kac hafta once aldim gelinligimi turkiyeden. simdide pisman olmus gibi biseyim yani gelinligi cokmu erken aldim, hevesim kacacak sanirsam. gelinlik modelleri topiginde paylastim gelinligimin etek kismini fazla begenen olmadi.. kafami cok kotuona takmis durumdayim.. sen naptin gelinlik isini.. aslinda zorda begenmedim 6 aydir baktigim bi gelinlik vardi.. cok sade dediler sen gelinsin dediler o yuzden biraz boncuklu aldim.. off cok kararsizim.. bence gelinlik alirken kimseyi dinlemeyin kendi sevdiginizi alinn en azindan ben begendim ben aldim dersiniz
Amin sağolasın.Şafak 53 canım.Maşallah sen hazırlıkları bitirmişsin.Benim daha yapacak çok şeyim var.Ayrıca gelinliğini görmedim ama çok fazla takma kafana başkalarının dediklerini önemli olan senin beğenmen ve onu giydiğinde kendini mutlu hissetmen başkası beğenmiş beğenmemiş boşver sıkma bunun için canınıInsallah canim sag salim gelir nisanlin safak kac? Benim hazirliklar tamam gibi bisey ufak tefek eksikler var onlarda yazin turkiyede halolur. kina gecesine ait hersey tamam cok sukur..
işte ben de bundan korkuyorum!! o yüzden almadım hala. ben mesele böle internetten modeller baktım filan böle sürekli aynı modele baktıkça sıkıldığımı hissediorum. o yüzden sonlara doğru alma taraftarıyım ..
canim bence sakin erken alma.. evet aynen bende simdi etegini nasil degistire bilirim diye dusuuyorum ama kafam allak bullak oldu.. dugunune 2-3 hafta kala al bence hem hevesli olursun hemde tam istedigin gibi yaptirirsin.. eger diktirecegin yerler falan olursa zaten 1 haftada is bitiyo.. ben 1 kere provaya gittim 2.cisinde teslim ettiler. nisanlimda diyo kafani bulandirma diye eteginde begenmedigin yeri yaptiririz olmazsa yeni gelinlik aliriz diyo ama bu kezde saydigi paralara yanarim yani.. ucuz biseyede almadik. Biz yazin yetismez diye korktuk ama nerden bilelim 1 hafta icinde bitecegine bilseydim kesinlikle almazdim zaten
bence en iyisi bişeyi aldıktan sonra alternatiflere bakmamak her şeyde en iyisi bu sadece gelinlikte değil.onu beğenerek aldın bence diğerleri seni ilgilendirmesin.güle güle giy güzeldir ki beğemişsin
işte bu!!!! tamamen aynı fikirdeyim. biz de mobilyalarımızı aldık.. ama nası beğenerek aldık. sonra eve geldi tabi eve gelene kadar bi ton şey baktım. acaba böyle mi olsaydı acep şöyle mş olsaydı derken. eve gelince mobilyalar öle bi sinmedi sanki içime. gerçi halı perde filan yok.. sanırım daha şenlencek haşı perde girince.. bakalım :S:S:S
Anlamadığım senin gelinliğin bu mu diğerimi:)
buda benim 6 aydir sayikladigim gelinlik :)
işte bu!!!! tamamen aynı fikirdeyim. biz de mobilyalarımızı aldık.. ama nası beğenerek aldık. sonra eve geldi tabi eve gelene kadar bi ton şey baktım. acaba böyle mi olsaydı acep şöyle mş olsaydı derken. eve gelince mobilyalar öle bi sinmedi sanki içime. gerçi halı perde filan yok.. sanırım daha şenlencek haşı perde girince.. bakalım :S:S:S
Kesinlikle katılıyorum sana:81:bence en iyisi bişeyi aldıktan sonra alternatiflere bakmamak her şeyde en iyisi bu sadece gelinlikte değil.onu beğenerek aldın bence diğerleri seni ilgilendirmesin.güle güle giy güzeldir ki beğemişsin
Anlamadığım senin gelinliğin bu mu diğerimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?