• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

Bende bir temmuz gelini olarak aranızdayım arkadaşlar :)

inşallah o günler sorunsuz bir şekilde gelir, sorunsuz olarak yaşanır istiyorum hepimiz için.

şafak 2 temmuz bu arada, gelsin istiyoruz artık sabırsızlıkla o günün.

Bende bir temmuz gelini olarak aranızdayım arkadaşlar :)

inşallah o günler sorunsuz bir şekilde gelir, sorunsuz olarak yaşanır istiyorum hepimiz için.

şafak 2 temmuz bu arada, gelsin istiyoruz artık sabırsızlıkla o günün.

heeyy heeyyy:27:
aynı gün evleneceğiiiizzzzzz:34::52::52::52:

selam temmuz gelinleri..
şimdi bişey danışcam ben sizlere..
kuzenimin eşinin tam benim zevkimde gelinliği var..
2 sene önce evlendiler..
sıfır aldı ve istersen bedenini ayaralattılar ve giy dedi bana..
şimdi bikaç mağazaya sorduk dün nişanlımla..
1200 tl diyor beğendiğim bikaç modelin kirasına :(

kızın gelinliği de temiz ama 36 beden..ben 38 falan giyiyorum bazen 40 olabilir ama gelinlikte nasıl olur bilmem..

sizce kiralayacağıma kimin giydiğini bilmeyeceğime alayım o kızın gelinliği düzelttireyim kendime göre giyeyim sadece terzi parasıyla halledeyim mi bu gelinlik işini ?
ama aklıam şey de geldi olur ya bişey olur zarar görür gelinlik üzülürüm yaa yüzüne bakamam diye de korkuyorum..

akıl verin ne olur...

m.dilek.
tabiki eğer gerçekten beğendiysen kuzeninin gelinliğini giy derim.
hatta modaevine götür ufak tefek detaylar ile değiştir çokta anlaşılmasın gayet güzel olur :82:

m.dilek.
tabiki eğer gerçekten beğendiysen kuzeninin gelinliğini giy derim.
hatta modaevine götür ufak tefek detaylar ile değiştir çokta anlaşılmasın gayet güzel olur :82:

evet evet ben de aynı fikirdeyim.. eğer onun kuzeninin olmasından rahatsızlık duymayacaksan kesinlikle onu giy derim. sonuçta kiraladığın gelinliği de başkaları giymiş olacak ve dediğin gbi kimin giydiği belli diil. üstelik kiralama için 1200 TL çok fazla. o fiyata gelinlikler satılıyor piyasada çok güzel..
şanslısın ki en azından zevkine uyuyor gelinliği :)

selam temmuz gelinleri..
şimdi bişey danışcam ben sizlere..
kuzenimin eşinin tam benim zevkimde gelinliği var..
2 sene önce evlendiler..
sıfır aldı ve istersen bedenini ayaralattılar ve giy dedi bana..
şimdi bikaç mağazaya sorduk dün nişanlımla..
1200 tl diyor beğendiğim bikaç modelin kirasına :(

kızın gelinliği de temiz ama 36 beden..ben 38 falan giyiyorum bazen 40 olabilir ama gelinlikte nasıl olur bilmem..

sizce kiralayacağıma kimin giydiğini bilmeyeceğime alayım o kızın gelinliği düzelttireyim kendime göre giyeyim sadece terzi parasıyla halledeyim mi bu gelinlik işini ?
ama aklıam şey de geldi olur ya bişey olur zarar görür gelinlik üzülürüm yaa yüzüne bakamam diye de korkuyorum..

akıl verin ne olur...

Çok beğendiysen giy derim hatta speedy arkadaşımızın dediği mantıklı ufak tefek farklı detaylar gayet güzel olur

arkadaşlar merhaba,

ben izmirde :18:30 temmuzda evleniyorum.. İzmirde oturuyorum ve kuoför bulamıyorum istediğim gibi:43: Krylon porselen makyaj yapan bir kuoför arıyorum. Güzel ve güvenilir olmasını istiyorum. Nişanımda bornovada ibrahim&ibrahimde yaptırdım porselen makyajı ama hiç beğenmedim gecenin sonunda aktı. Yardıjm ederseniz çok sevinirim

arkadaşlar merhaba,

ben izmirde :18:30 temmuzda evleniyorum.. İzmirde oturuyorum ve kuoför bulamıyorum istediğim gibi:43: Krylon porselen makyaj yapan bir kuoför arıyorum. Güzel ve güvenilir olmasını istiyorum. Nişanımda bornovada ibrahim&ibrahimde yaptırdım porselen makyajı ama hiç beğenmedim gecenin sonunda aktı. Yardıjm ederseniz çok sevinirim

canım ben de izmirdeyim. öyle porselen makyajda ayırt ettiğim bişi yok ama sana balçova levent özlü ile bir görüş derim. nasıl yapıyor bilmiyorum ama lüks bi yer sanırım. sorduğumda sadece gelin saçı ve makyajına 500 TL demişti!!!

görüştüğün yerleri yazarsan fikir olur bize de :27:

kızlar merhabalarr.. size bir şey danışmak istiyorum.. kına gecem evimizde olcak nişanı büyük yaptık çünkü..sizce ne giymeliyim..bindallı giymek şart mı??

Bindallı giyebilirsin ama istemiyorsun çok abartılı olmayan bi abiye alabilirsin bence

evet evet ben de aynı fikirdeyim.. eğer onun kuzeninin olmasından rahatsızlık duymayacaksan kesinlikle onu giy derim. sonuçta kiraladığın gelinliği de başkaları giymiş olacak ve dediğin gbi kimin giydiği belli diil. üstelik kiralama için 1200 TL çok fazla. o fiyata gelinlikler satılıyor piyasada çok güzel..
şanslısın ki en azından zevkine uyuyor gelinliği :)

fikirleriniz için teşekkür ederim..
evet düşündüğüm gibi hoş türbanlı kaftan tipi ve rahibe duvaklı bir gelinlik..
burda modaevi var mı bilemiyorum ama bir gelinlikçiye götürsem ayıp olur mu yani ordan almıyoruz diye..
orda düzenleme sitesek nasıl olur bilemedim..

merhaba kizlarrr bende temmuz gelini olcam insallah :)

Sizlerde ne var neyok.. hazirliklar basladimi bittimi?

Merhaba bende Allah nasip ederse Temmuz gelini olucam:)Böyle bir topik vardı başka ama burası daha hareketlenmiş:)

evt canım burası daha hareketli görünüyo ben de diğer topikten geldim buraya.benim kesin gün belirlenmedi ama 20-25 arası olur.2gün içinde kesinleştircez salon durumuna göre

Back
X