Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne mutlu canım bende kaba halini giyince çok mutlu olmuştum zor çıkarmıştım üstümden![]()
evet canım diktiriyorum mayısın 20 sinde alıcam bende
resmi yok ama bitsin eklerim inşallah tek omuz yaptırıyorum ben
hoşbuldum canım nasılsın![]()
İYi heyecanlı zaman yaklaştıkça dahada bir tuaf oluyorum yaa:18: sen nasılsın nasıl gidiyor düğün hazırlıkları![]()
bende iyiyim canım hazırlıklarda yuvarlanıp gidiyo işte
![]()
bugün düğün ile ilgili bişey yapmıycazrahatım yani
![]()
Bizde herşeyi bitirdik gibi halı perde kaldı tbi ev içine girdiğimizde bir çok eksik çıkarda en başlılarını aldıkKiracı olcağımız için perde halı filan ev tutulduktan sonra alcaz temmuz başı gibi evi tutup lcülere göre alcazbakalım ama en büyük sorun şuanda evi bulmak gönlümüze göre:18: Tam sıcağın anlında ev aramak kötü olcak ama napalım artık
Senin düğün tarihi ne zqaman canım
ben haftaya alcam büyük bir ihtimalle. Benimde ilk başta tek omuzluydu sonra değiştirdimPronavias diye bir marka var ordan 2 model beğendim kendime göre diktiriyorum
Birinin altı birinin üstü
![]()
Bizde herşeyi bitirdik gibi halı perde kaldı tbi ev içine girdiğimizde bir çok eksik çıkarda en başlılarını aldıkKiracı olcağımız için perde halı filan ev tutulduktan sonra alcaz temmuz başı gibi evi tutup lcülere göre alcazbakalım ama en büyük sorun şuanda evi bulmak gönlümüze göre:18: Tam sıcağın anlında ev aramak kötü olcak ama napalım artık
Senin düğün tarihi ne zqaman canım
merhaba kızlar.. dün evi kesinleştirdik. içime sindi ya. bizimki lojman olduğu için bazı evlerin içleri iyi değildi. bu evin içi çok güzel, bizden öncekiler her şeyi yaptırmış. bugün de perde ve halı baktık. perde modelleri o kadar çok ki karar vermekte çok zorlandık. yarın kesinleştirmek için tekrar gidecez. bu arada fotoğrafçıları da gezdik. temmuz düğünleri hep yer ayırtmış kızlar. acele edin bence.. biz gezmeye yarın devam edecez. çook yorucu vallahi..
bende geldimmmmm
bende o markadan beğendim üst modelini biraz da değişiklik olucak işte
senin düğün ne zamandı unuttum yine ben
Canım benim düğün 30 temmuzda ama hemen herşeyi aldık bir halı perde kaldı oda ev tutulunca işte bakalım en korktugum şeyde isteğime göre ev bulamamakKiralara bakıyorum 750 850 fiyat yazıyorlar nasıl olcak valla bilmiyorum yaa :18:
5 haziran canım ben temmuz gelinii değilim
benimde avizelerim kaldı bi tek bide işte evi temizlemek,yerleştirmek falan filan![]()
Günaydın hepinize kızlar
anladım canım olsun halletmişsiniz son zamanlarda daha rahat olur
evler öyle malesef ki inş.gönlümüze göre buluruz,bizde arıyoruz
ha haziran ha temmuz dimi e önemi varkiay çok sevindim valla canım onları aileler yapıyorlar ben zaten ev tem,zlemeyi temizlikçi tutcam yerleştirmeyide nişanlımın ailesi benim ailem yapsınlar hiç karışmıcam sonra onlar yerleştirip ütüledikten sonra ben gircem eve düğüne 3 gün kala kendime göre yerleştireyim dedim
Onlarla bir yerleştirirsem kafayı yerim valla yaa
Oyüzden kimseyi kırmamak için en güzeli sonradan
![]()