- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
biliyom canımda nişanlım pek bilmiyor derinlerden korkuyor
oyüzden havuzu fazla olan tercih ettimm
yok acılmıcaz oyuzden havuzla avuncaznapak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyom canımda nişanlım pek bilmiyor derinlerden korkuyor
oyüzden havuzu fazla olan tercih ettimm
yok acılmıcaz oyuzden havuzla avuncaznapak
![]()
bende çok seviyorum ama ikisi arasında gidip gelicez artık
![]()
Sonuçta birlikte zaman geçirmek mutlu olmak balayımızı mükemmel geçirmek değilmi ha havuza girmişin ha denize ha dışarda olmuşun ha otelde![]()
merhaba canım
aldıklarını güle güle kullan:))
maşallah atlatmışsınız o işleride
temmuzun kaçında düğünün![]()
canım çok sevindim fotosu filan varmı koysana merak ettim yaa![]()
canım düğünüm 2 temmuzda :)
ay en zor kısmını hallettik. henüz fotom yok ama provalarda çekicem.. :)
kızlaaarrrr
dün gelinliğim aldııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
damadıma da damatlık tabii
var ya onu defalarca takım elbise içinde görmüştüm. ama damatlık bi başka.. tabi kuşağı,yeleği filan derken o kadar ateş bastı ki beni. hemen oracıkta evlenesim geldi
bi de sonra kuyumvuya gittik!!! iyi ki hiç bişi istemem ben pırlanta gibi oğşunuzu kapmışım desem de amannniinn bütün kuyumcuyu aldık mı ne!!!
bu arada setimi sizlerle paylaşmazsam çatlarım.. ilk gidişimde resmini çekem de paylaşem sizlerle..
baya zarara soktum :) kötü gelin!!!!![]()
sen nerde oturcan canım
kızlar çok yorgunum ama çok mutluyum. dün halı, perde bakmıştık. bugün hepsini seçtik. halıların hepsi merinos, tüller brillant.. harika şeyler. bayıldım. çok kararsız kaldım ama inşallah hepsi güzel olacak. yatak örtümü de dikime verdim. tülümün güpüründen dikilecek. fotoğraf ve kuaför işini ayarladım. kaparolarını bıraktım. kına mekanı için düğün organizasyonu ile anlaştık. çok şükür epey iş gördük.. darısı başınıza kızlar..
aminn canımm...
işleri halletmişsin hafiflemişsindir çok sevindim valla
çok sağol canım. cidden çok hafifledim. şimdi hafta sonu güzelce gezebilirm :))) inşallah senin de her şey gönlünce olur..
selam kızlar
biz bu aralar ev bakma telaşındayız
inşallah gönlümüze göre ev bulabiliriz hepimiz![]()