Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür :) korktum bende , dedim caydı mı gelinler ne yaptı![]()
hayırlısı olsun :) sen daha erken muradına ericeksin inş :)
nasıl gidiyor hazırlıklar ?
selam temmuz gelinleri ve spicy![]()
ben ev kurma stresi yaşamayacağım
Sadece şu an düğünle ilgili hayaller kuruyorum .
Ev almak istiyorduk ancak hiç dilediğimiz gibi bir ev bulamadık şu an bulunduğum yerde de yeni projelerde istediğimize uygun yok malesef.
bizde farklı bir karar aldık. çalışma yerimiz home ofis. bir süre güzel bir yer bulana kadar iş yerinde idare edeceğiz. son kararımız bu yönde.
evlendikten sonra hem umarım iyi bir ev bulup yavaş yavaş da evi kurmayı planlıyoruz. tabi elbette nasip kısmet olursa inşallah hayırlısı ile.
o yüzden şu an da ev kurma vs gibi bir hazırlık içinde değilim. sadece düğün için detayları düşünüyorum bir yandan da çok rahat tabi
kızlar ev tutmayla ilgili mesajlarınızı okudum da haziran gibi bence geç olur çünkü perdeler stor falan olcaksa en az 2 haftada geliyo onların demesine göre mutlaka gecikmeler yanlışlar da olur..mobilyalar da teşhir ürünü değilse bir ay önceden almak lazım anca gönderiyolar bir de yaza doğru çok yoğun oluyo perdeci halıcı mobilyacı o yüzden mayısın 15inden sonra tutup temizleyip yerleşmek lazım bence son zamanlara fazla birşey bırakmamak gerekir..
Hoşgeldin:)Hayırlı olsunmerhaba.ben de yeni katıldım aranıza.benim düğün tarihim 2 temmuz![]()
ben ev kurma stresi yaşamayacağım
Sadece şu an düğünle ilgili hayaller kuruyorum .
Ev almak istiyorduk ancak hiç dilediğimiz gibi bir ev bulamadık şu an bulunduğum yerde de yeni projelerde istediğimize uygun yok malesef.
bizde farklı bir karar aldık. çalışma yerimiz home ofis. bir süre güzel bir yer bulana kadar iş yerinde idare edeceğiz. son kararımız bu yönde.
evlendikten sonra hem umarım iyi bir ev bulup yavaş yavaş da evi kurmayı planlıyoruz. tabi elbette nasip kısmet olursa inşallah hayırlısı ile.
o yüzden şu an da ev kurma vs gibi bir hazırlık içinde değilim. sadece düğün için detayları düşünüyorum bir yandan da çok rahat tabi
ben de haziran gibi tut diyorum da o rahatça uyumak için istiyor birazda..
gece çalıştığında gündüz uyuması gerekiyor ve bazen evi kalabalık oluyor ...
ama bence boşa kira verecek de artık ne yaparsa
tabi ya stres olmaz mı ?
Allahım yardımcınız olsun spidicim:81: