• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

hayırlısı olsun :) sen daha erken muradına ericeksin inş :)
nasıl gidiyor hazırlıklar ?

selam temmuz gelinleri ve spicy :3:

SELAM canım hoşgeldin :3::3:
evet 62 gün sonra Allahın izniyle. işte 5 haziran 2011 düğün tarihim.
hazırlıklar ise daha yeni çeyiz yıkamaya başladık öyle yavaştan devam ediyor :82:

Allah kolaylık versin .
benim henüz hiç bir hazırlığım yok . her gün fikir değiştiriyorum .
düğün tarihimi aslında daha erken istiyordum bende haziran gibi.
ama biraz rahat davrandım , istediğimiz yer için görüşmeye gittiğimizde sadece 17 temmuzda iptal edildiği için boş olduğunu öğrenince mecbur orayı aldık. Kısmet tek korkum malum ramazan öncesi olduğu için Kandil gecesine denk gelmesiydi. nitekim korktuğum başıma geldi. Düğün tarihim olmasada kına gecem kandil gecesi ile çakıştı bende bir gün daha geriye attım . biraz saçma oldu ama dinleniriz yapacak bişey yok:1:

olsun canım benimde arada 1 gün var daha iyi emin ol
3 kınam 5 düğünüm olacak ve gerçekten yer falan yok hiç bi yerde şimdi acele et bence ..
zamanınz bakma uzun gibi gözükse bile hızlı geliyor :61:
ben çıkıyorum şimdi yarın sabah yine burada olurum mesaim bitti

Son düzenleme:
evet evet 15 temmuz berat kandili ...
16 temmuz kına gecem var ...
17 temmuz nikah ve düğün ...

:nazar::nazar::nazar:

bizde de daha hazırlık yok koskoca 3.5 ay var çünkü..
ama bugün evi mayısta mı tutsak diye sordu nişanlım..
mobilyalarımız beyaz eşyalarımız kendi evimizde dursun dedi..
valla kirayı sen ödeyeceksin bence gerek yok 2 ay fazla ödemeye ama sen bilirsin dedim..

benim nişanlım azıcık delidir mayısta tutabilir.. :1:

tutarsa hafiften yerleşmeye başlarız da ben final sınavlarımdan önce pek yoğun iş yapmak istemiyorum da hayırlısı..

spidicim spidy yazacağıma spicy yazmışım kusura bakma canım..
sende heyecan tavan yapmıştır ohh azıcık minnacık kaldı :69::66::64:

farkettim ama olsun bana spidiy diyorlar ya anladım bana yazdığını :86::86:
heycan tavan değil ya stres çok bende :63::63: onun için kötü durumlar yani
ev için mayıs erken bence de haziran ortası yada sonu en mantıklısı :31: ama tabi siz bilirsiniz yine de

ben ev kurma stresi yaşamayacağım
Sadece şu an düğünle ilgili hayaller kuruyorum .
Ev almak istiyorduk ancak hiç dilediğimiz gibi bir ev bulamadık şu an bulunduğum yerde de yeni projelerde istediğimize uygun yok malesef.
bizde farklı bir karar aldık. çalışma yerimiz home ofis. bir süre güzel bir yer bulana kadar iş yerinde idare edeceğiz. son kararımız bu yönde.
evlendikten sonra hem umarım iyi bir ev bulup yavaş yavaş da evi kurmayı planlıyoruz. tabi elbette nasip kısmet olursa inşallah hayırlısı ile.
o yüzden şu an da ev kurma vs gibi bir hazırlık içinde değilim. sadece düğün için detayları düşünüyorum bir yandan da çok rahat tabi

ben de haziran gibi tut diyorum da o rahatça uyumak için istiyor birazda..
gece çalıştığında gündüz uyuması gerekiyor ve bazen evi kalabalık oluyor ...
ama bence boşa kira verecek de artık ne yaparsa :69:

tabi ya stres olmaz mı ?
Allahım yardımcınız olsun spidicim :nazar::81:

Ev almak istiyorduk ancak hiç dilediğimiz gibi bir ev bulamadık şu an bulunduğum yerde de yeni projelerde istediğimize uygun yok malesef.
bizde farklı bir karar aldık. çalışma yerimiz home ofis. bir süre güzel bir yer bulana kadar iş yerinde idare edeceğiz. son kararımız bu yönde.
evlendikten sonra hem umarım iyi bir ev bulup yavaş yavaş da evi kurmayı planlıyoruz. tabi elbette nasip kısmet olursa inşallah hayırlısı ile.
o yüzden şu an da ev kurma vs gibi bir hazırlık içinde değilim. sadece düğün için detayları düşünüyorum bir yandan da çok rahat tabi

inşaallah çok geçmeden evinize yerleşirsiniz sizde...
biz de kirada olacağız ama 1 sene sonra falan ev alacaz taksitle falan artık nasıl denk gelirse inşaallah...

Allah gönlünüze göre versin.
Zor gerçekten insan hem her şey güzel olsun diyor hemde imkanlar kısıtlı olunca eli kolu bağlı oluyor.
bende gelinlikle yeni evime girmek isterdim ama ne yapalım kısmet olmayacak hepimiz bir şekilde idare etmeye çalışıyoruz işte ...

kızlar ev tutmayla ilgili mesajlarınızı okudum da haziran gibi bence geç olur çünkü perdeler stor falan olcaksa en az 2 haftada geliyo onların demesine göre mutlaka gecikmeler yanlışlar da olur..mobilyalar da teşhir ürünü değilse bir ay önceden almak lazım anca gönderiyolar bir de yaza doğru çok yoğun oluyo perdeci halıcı mobilyacı o yüzden mayısın 15inden sonra tutup temizleyip yerleşmek lazım bence son zamanlara fazla birşey bırakmamak gerekir..

kızlar ev tutmayla ilgili mesajlarınızı okudum da haziran gibi bence geç olur çünkü perdeler stor falan olcaksa en az 2 haftada geliyo onların demesine göre mutlaka gecikmeler yanlışlar da olur..mobilyalar da teşhir ürünü değilse bir ay önceden almak lazım anca gönderiyolar bir de yaza doğru çok yoğun oluyo perdeci halıcı mobilyacı o yüzden mayısın 15inden sonra tutup temizleyip yerleşmek lazım bence son zamanlara fazla birşey bırakmamak gerekir..

Sana katılıyorum:128:haziran geç olur.Herşeyi sıkıştırmaktansa rahat rahat eksiklerinizi halledersiniz.

ev stresi olmasa canım canım
arada bişey bulunuyoır :1::1::1:

ben de haziran gibi tut diyorum da o rahatça uyumak için istiyor birazda..
gece çalıştığında gündüz uyuması gerekiyor ve bazen evi kalabalık oluyor ...
ama bence boşa kira verecek de artık ne yaparsa :69:

tabi ya stres olmaz mı ?
Allahım yardımcınız olsun spidicim :nazar::81:

günaydın canım.,
Allah hepimize yardımcı olsun canım inşallah :27:

bizim mobilyalar mobilyacıda yapılacak haziranda teslim alacağız dedik ona göre yapılıp bekleyecek..
beyaz eşyalar bir kısmı mağazada bir kısmı nişanlımın evinde bir kısmı bizde :9:

perdeler babamın müşterisinden gelecek en geç 2 haftada tamam olur demiş mağaza sahibi..
halılarda bir şey yok zaten seçip alınacak..
ama haziranın ilk haftası tutulur sanırım belli olmaz mayısın ortası da olabilir kayınım da askerden o zaman gelecek o eve yardım ederken nişanlım da bizim ihtiyaçlara daha çok zaman ve para ayırır artık :69:

son 101 gün :66::66:

Back
X