• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 temmuz ayında evlenecekler toplaşalım...

artık evliyiiiiiimmmmm:))) kızlar kınam düğünüm herşey çok güzel oldu evimde çok mutluyum allahım herkese nasip etsin bu duyguları gün sayan arkadaşlara kolay gelsin:)

smilie_girl_013.gif
ebru_86 20.07.2011 KINA - 23.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
giz09 22.07.2011 KINA - 23.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
source 22.07.2011 KINA - 23.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
egeli_yasemin 25.06.2011 KINA - 23.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif
smilie_girl_013.gif

hasretselma 22.07.2011 KINA - 24.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
dilca 22.07.2011 KINA - 24.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
bergenn 23.07.2011 KINA - 24.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
babyke 30.12.2008 NİKAH - 29.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
Gamzelim 10.06.2011 KINA - 30.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
evreka 29.07.2011 KINA - 30.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

71bfcfa15f8347606a2d5d4054b15f2c.gif

gizimm inşallah herşeyin sorunsuz geçiyordur canım doya doya eğlen bugün senin günün :69:

smilie_girl_013.gif
babyke 30.12.2008 NİKAH - 29.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
Gamzelim 10.06.2011 KINA - 30.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

smilie_girl_013.gif
evreka 29.07.2011 KINA - 30.07.2011 DÜĞÜN
smilie_girl_013.gif

71bfcfa15f8347606a2d5d4054b15f2c.gif

kızlarrrr 5 günnn kaldııı çok heyecanlıyım inanamıyorumm günler nasıl geldi geçtii yaa sırayla herkes evlendi bir temmuz gelinleri olarak 3 kişi kaldıkk allahımmm herkesiii çokkk mutlu ederr inşşşş :16::16:

kızlarrrr 5 günnn kaldııı çok heyecanlıyım inanamıyorumm günler nasıl geldi geçtii yaa sırayla herkes evlendi bir temmuz gelinleri olarak 3 kişi kaldıkk allahımmm herkesiii çokkk mutlu ederr inşşşş :16::16:

evet sıra sana geldi :)))) hadi katıl sen de bizim kervana :)))herşey çok güzel geçer inşallah canım..

kızlar merhaba benim de kınam düğünüm tatilim çok güzel geçti Allah tüm sevenlere nasip etsin hayırlı evliliği..şimdi annemlerin yazlığındayız eşim işe başladı il dışına gideceği için bi kaç gün burda kalcam..herkese mutluluklar diliyorum

arkadaşlar çok değişik bir şey de yaşadım bu ay sizinle paylaşmak istedim.. 9 temmuzda regl oldum ve 12sinde bitti normale göre 4 gün gecikmişti ve kısa sürmüştü.. neyse tatile gittim geldim dün ayın 24üydü tesadüfen bi baktım ki batmşım 10-15 gün içinde tekrar adet gördüm stresten midir acaba ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum doktora gitmelimiyim sizce?

arkadaşlar çok değişik bir şey de yaşadım bu ay sizinle paylaşmak istedim.. 9 temmuzda regl oldum ve 12sinde bitti normale göre 4 gün gecikmişti ve kısa sürmüştü.. neyse tatile gittim geldim dün ayın 24üydü tesadüfen bi baktım ki batmşım 10-15 gün içinde tekrar adet gördüm stresten midir acaba ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum doktora gitmelimiyim sizce?

canım kesinlikle strestendir o ama bence git bir doktora görün yeni evlendiğini bundan önceki regl döneminin kısa sürdüğünü ve şimdikinin ise çok kısa sürede olduğunu anlat o daha çok yardımcı olur en azından bizim şimdi söyliceğimiz ihtimallerden daha kesin konuşur hemde için rahatlar:34:

vallahi iki gündür hiç olmamışım gibi adet oluyorum Allah yardım etti.. kına gecem bitti adet gördüm 3 gün bitti sonra ertesi gün düğünüm oldu balayına gittim geldim bir iki gün sonra tekrar oldum bakıcam uzun sürerse gitcem doktora :)

Bu ay bizim ayımızdı, umarım tüm gelinlerimizin düğünleri hayal ettiklerindende güzel geçmiştir :69: :nazar:

Babyke, evreka, GamzeLim sıra sizde, dualarımız sizinle kızlar, şimdiden ömürboyu mutluluklar :71:

kızlarrrrrrrrr anlatacak çok çok çokkkk şey var.üzüntü,sıkıntı,stres,sevinç,heyecan,mutluluk...hepsini zamanlaa paylaşırızz.sonunda bizde evlendik zaman ne çabuk geçiyor gün sayardık bi bakmışım düğün günü gelmiş gelinliğimi giymişim düğün bitti balayı bitti şimdği gerçek hayata döndüm evimi düzenlemeye çalışıyorum bi ayda anca yerleşicek heralde:DDDDannemlerdeyim şimdi kız ardı var tüm akrabalar iki taraflı gelicek yemeğee bende hemen yazıyım istedim sizlere.düğünü olan arkadaşlara umarım hayat boyu mutlu olursunuz her türlü nusibet sizlerden uzak dursun.allah hepinize hayırlı sağlıklı bıcırıklar versin bakalım ilk kim doğuuricekkkkkkkkkkkkk:DDDDbizde teyze oluruz detayları paylaşın mutlakaa.bu arada canlarım evimde net yok henüz anca bağlancak sıramı ne varmış ne alakaysa anca anneme gelince girebildim.

düğünü olacaklarada tavsiyem hiçbişeyi kafanıza takmayın düğününüzün keyfini çıkarın nasılsa balayından sonra normal hayata dönüyorsun ille kafaya takcaksanız ozaman takın:DDDkendinizede dikkat edin çok yoğun geçiyor bu dönem ben 57 kiloydum nişanlıyken 52 ye kadar düştüm stres,koşuşturma derken bitti hepsi allah sizede o günleri göstersin inşallah.netim gelince detayları anlatıcam:DDhepinişzi öpüyorum umarım hayatınız balayı tadında geçer:):66:

suuu canım hoşgeldin :9:

evet ya çok merak ediyorum bakalım ilk kim hamile kalacak,
Allahim isteyen herkese nasip etsin :emir_bebek:

evine neti bağlatta gel artık, toplaşalım yine :8:

bende baya zayıfladım düğünüme kadar, nişanlıyken 55dim 50ye kadar düştüm ama balayında aldım hepsini geri :52:

hadi bekliyoruz gelinlerimiyi gelsinlerde havadisleri anlatsalar :52:

düğünüm bitti.hatta düğünlerim bitti.iki kez giydim gelinliğimi saçlarım iki kez yapıldı.kına gecem çok güzeldi.herşey sorunsuzdu allaha şükür.balayım muhteşem üstü muhteşemdi.cunda adasına gittik biz.ama yok böle bi güzellik.kaldığımız otel cunda adası hepsi haikaydı.gözüm arkada kaldı resmen.gelmek istemedim.hatta gelecek sene için bile yer ayırttık aynı otelden.kaldığımız otel küçük bi butik oteldi.5 aile wardı sadeceç ağaçlarla kaplı çiçeklerde dolu bi otel.hawuzu sana ait kimse yok.kahwaltı hayatım boyunca yaptığım en huzurlu kahwaltıydı.cundayı anlatmaya kelimeler yetmez ki sewdiğin insanla zaman geçirmek apayrı zaten.şimdi resimlere bakıyorum hala gönlün cundada yani :)hatta eşiminde öle :):) ewliliğe alışmak değilde ewlimiyim değilmiyim pek anlamadım ben.nası yani şimdi ewlimiyim diyip duruyorum.ewimde 4.günüm.daha tam yerleştiremedim.balayı kıyafetlerini yıkamayı yeni bitrdim:) çok tuhaf bişi ewinin olması eşinin olması.mutluyum.ailemden ayrıldığım için çok üzülüodum ama şuan içimde bi sıkıntı yok.rahatım.herşey çok güzel allaha binlerce şükürler olsun.hepimizin gönlüne göre olsun bundan sorası inşallah

Bu ay bizim ayımızdı, umarım tüm gelinlerimizin düğünleri hayal ettiklerindende güzel geçmiştir :69: :nazar:

Babyke, evreka, GamzeLim sıra sizde, dualarımız sizinle kızlar, şimdiden ömürboyu mutluluklar :71:

saol hevincim valla siz atlattınız ne güzel ben nasıl geçecek diye çok heyecanlanıyorum istediğim gibi olacakmı saçım nasıl olcak düğün nasıl olcak bide bunların yanında yorgunlukta var valla son 3 kişi kaldık inş 3müzünde istedipği gibi içine sinen bir düğün yaşatsın allahım :16: vee hepimizz bir ömür boyuuu bol saadetli yıllar geçirelimmmm:16::16::16:

düğünüm bitti.hatta düğünlerim bitti.iki kez giydim gelinliğimi saçlarım iki kez yapıldı.kına gecem çok güzeldi.herşey sorunsuzdu allaha şükür.balayım muhteşem üstü muhteşemdi.cunda adasına gittik biz.ama yok böle bi güzellik.kaldığımız otel cunda adası hepsi haikaydı.gözüm arkada kaldı resmen.gelmek istemedim.hatta gelecek sene için bile yer ayırttık aynı otelden.kaldığımız otel küçük bi butik oteldi.5 aile wardı sadeceç ağaçlarla kaplı çiçeklerde dolu bi otel.hawuzu sana ait kimse yok.kahwaltı hayatım boyunca yaptığım en huzurlu kahwaltıydı.cundayı anlatmaya kelimeler yetmez ki sewdiğin insanla zaman geçirmek apayrı zaten.şimdi resimlere bakıyorum hala gönlün cundada yani :)hatta eşiminde öle :):) ewliliğe alışmak değilde ewlimiyim değilmiyim pek anlamadım ben.nası yani şimdi ewlimiyim diyip duruyorum.ewimde 4.günüm.daha tam yerleştiremedim.balayı kıyafetlerini yıkamayı yeni bitrdim:) çok tuhaf bişi ewinin olması eşinin olması.mutluyum.ailemden ayrıldığım için çok üzülüodum ama şuan içimde bi sıkıntı yok.rahatım.herşey çok güzel allaha binlerce şükürler olsun.hepimizin gönlüne göre olsun bundan sorası inşallah
hayırlı uğurlu olsun allah ömür boyu mutluluklar versin..amasya forumlarını okurken gördümde merak ettim sormak istedim yeni yerleşmiş biri olarak nasıl buldun oraları..bende amasya yolcusuyumda karamsarım biraz..hatta çok karamsar...neyse sana mutluluklar dilerim..amasya gözlemlerinide paylaşırsan sevinirim..

Hepinize umut dolu günler arkadaşlar :23:

sanada canım :71:

saol hevincim valla siz atlattınız ne güzel ben nasıl geçecek diye çok heyecanlanıyorum istediğim gibi olacakmı saçım nasıl olcak düğün nasıl olcak bide bunların yanında yorgunlukta var valla son 3 kişi kaldık inş 3müzünde istedipği gibi içine sinen bir düğün yaşatsın allahım :16: vee hepimizz bir ömür boyuuu bol saadetli yıllar geçirelimmmm:16::16::16:

canım hiç düşünme birşeyi, bak beni göz önünde bulundur,
ben düğünümden bir buçuk hafta önce istanbula gittim, bir buçuk haftada biz tüm hazırlıkları yaptık,
gelinliğim 4 günde dikildi, nikah evraklarını nerdeyse son gün verdik, yani hep bi koşuşturma içerisindeydik,
ama kimi görsem, düğüne gelen veya resimleri gören, heside ne kadar harika bir düğün olduğundan bahsediyor.
biz balayımızda dinleniriz dedik ama inanki o 1 buçuk haftalık yorgunluğu balayında bile atamadık.
sadece dua et ve sakın gününü kimsenin mahfetmesine izin verme,
o gün gerçekten kafana tokalarından başka bişey takma senin günün çünki :69:

Son düzenleme:
Back
X