Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr 5 günnn kaldııı çok heyecanlıyım inanamıyorumm günler nasıl geldi geçtii yaa sırayla herkes evlendi bir temmuz gelinleri olarak 3 kişi kaldıkk allahımmm herkesiii çokkk mutlu ederr inşşşş![]()
evet sıra sana geldi :)))) hadi katıl sen de bizim kervana :)))herşey çok güzel geçer inşallah canım..
arkadaşlar çok değişik bir şey de yaşadım bu ay sizinle paylaşmak istedim.. 9 temmuzda regl oldum ve 12sinde bitti normale göre 4 gün gecikmişti ve kısa sürmüştü.. neyse tatile gittim geldim dün ayın 24üydü tesadüfen bi baktım ki batmşım 10-15 gün içinde tekrar adet gördüm stresten midir acaba ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum doktora gitmelimiyim sizce?
Bu ay bizim ayımızdı, umarım tüm gelinlerimizin düğünleri hayal ettiklerindende güzel geçmiştir![]()
Babyke, evreka, GamzeLim sıra sizde, dualarımız sizinle kızlar, şimdiden ömürboyu mutluluklar![]()
hayırlı uğurlu olsun allah ömür boyu mutluluklar versin..amasya forumlarını okurken gördümde merak ettim sormak istedim yeni yerleşmiş biri olarak nasıl buldun oraları..bende amasya yolcusuyumda karamsarım biraz..hatta çok karamsar...neyse sana mutluluklar dilerim..amasya gözlemlerinide paylaşırsan sevinirim..düğünüm bitti.hatta düğünlerim bitti.iki kez giydim gelinliğimi saçlarım iki kez yapıldı.kına gecem çok güzeldi.herşey sorunsuzdu allaha şükür.balayım muhteşem üstü muhteşemdi.cunda adasına gittik biz.ama yok böle bi güzellik.kaldığımız otel cunda adası hepsi haikaydı.gözüm arkada kaldı resmen.gelmek istemedim.hatta gelecek sene için bile yer ayırttık aynı otelden.kaldığımız otel küçük bi butik oteldi.5 aile wardı sadeceç ağaçlarla kaplı çiçeklerde dolu bi otel.hawuzu sana ait kimse yok.kahwaltı hayatım boyunca yaptığım en huzurlu kahwaltıydı.cundayı anlatmaya kelimeler yetmez ki sewdiğin insanla zaman geçirmek apayrı zaten.şimdi resimlere bakıyorum hala gönlün cundada yani :)hatta eşiminde öle :):) ewliliğe alışmak değilde ewlimiyim değilmiyim pek anlamadım ben.nası yani şimdi ewlimiyim diyip duruyorum.ewimde 4.günüm.daha tam yerleştiremedim.balayı kıyafetlerini yıkamayı yeni bitrdim:) çok tuhaf bişi ewinin olması eşinin olması.mutluyum.ailemden ayrıldığım için çok üzülüodum ama şuan içimde bi sıkıntı yok.rahatım.herşey çok güzel allaha binlerce şükürler olsun.hepimizin gönlüne göre olsun bundan sorası inşallah
Hepinize umut dolu günler arkadaşlar![]()
saol hevincim valla siz atlattınız ne güzel ben nasıl geçecek diye çok heyecanlanıyorum istediğim gibi olacakmı saçım nasıl olcak düğün nasıl olcak bide bunların yanında yorgunlukta var valla son 3 kişi kaldık inş 3müzünde istedipği gibi içine sinen bir düğün yaşatsın allahımvee hepimizz bir ömür boyuuu bol saadetli yıllar geçirelimmmm
![]()