konuya liste ekledim, listeye kesin olmayan tahminleri de ekledim, değişiklik olursa topikten ya da özelden yazabilirsiniz.
slm kızlar bende 12 haftada %75 kız dedı ama 14 subatta gene bakalım dedı...
slm kızlar bede bugün cinsiyetini öğrendim kız dedi erkek umut ediyodum ben biliosunuz 13 aylık kızım var belki değişik olur dedim ama sağlıklı olması en önemlisi
tabi bi tane daha prenses geliyor yani
hayırlı olsun tatlım
olsun canım yaşıt gibi olcaklar arkadaş olcaklar
rica ederim cnm.
bu arada 9 tane oğluşumuz 8 tane de kızımızın haberi geldi. benim yarın kontrolüm var durumu berabere çeviririm belki
beraberlik şansın tükendi amatemmuz ayı erkek ayı olucak bence
beraberlik şansın tükendi amatemmuz ayı erkek ayı olucak bence
hayırlı olsun cnım :) bakalım belki benimde oğluşum olur yarın görcez artık.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ne güzel rüyanızda bile görmüşsünüz.
Merhaba bayanlar size kısaca cinsiyet hikayemizi anlatayım, benim reglime 1 hafta kala eşim "rüyamda dünya tatlısı bir kız bebeğimiz olduğunu gördüm çok şekerdi,artık ciddi ciddi bebek yapma çalışmalarına başlayalım" dedi. günüm geçince şüphelenip test yaptırdım eşim haklıydı hamileydim
6 haftalıkken yine eşim rüyasında kızımızın olduğunu gördü çok mutluydukBiz hep kızımız geliyor, kızımız geliyor diye seviyorduk. 12.hafta ikili teste gittik.
doktorumuz biz hiç sormadan, "muhtemelen erkek","bence erkek" diye 2 kez üstüne basa basa söyledi, geçen hafta 16. haftada "göbek kordonu bacak arasına girmiş tam görünmüyor ama erkek muhtemelen haftaya gelin emin olalım" dedi. Dün gittik "minik burunlu bir kızınız olacak"dedi,kalakaldık. hayır kız erkek meraklısı değiliz zaten ilk bebeğimiz ama insan kendini alıştırıyor demekki. annem, eşim sürekli ya doktor yanılıyorsa deyip duruyor, onlar öyle söyleyince çok üzülüyorumdemekki erkek istiyorlardı diye.Gerçi eşim yine çok mutlu kızımla aramda özel bir bağ var ben biliyordum onun gelişini diyor ama ben galiba alışamadım henüz.
Doktorun kabahati hep göremiyorsan emin değilsen bilmiyorum de geç, boğazına basan mı var ille cinsiyet söyle erkenden diye
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımbana da %90 erkek dedi eğer değişirse o ultrasonu yediririm o doktora
Evet kızlar ben heyecanla kızım mı yoksa oğlum mu olacak diye merak etmekteyim, diğer topiklerde baktım ki cinsiyet öğrenen olmuş kaçıncı haftada öğrendiniz, bebişlerinizin cinsiyeti ne? Bizde inşallah duyururuz kısa zamanda :)
İşte cinsiyeti belli olanlar;
evdefnaz........... oğluşumuz geliyor
duyguevren...... oğluşumuz geliyor
NuRBeN....... oğluşumuz geliyor
sbilge.... oğluşumuz geliyor
karatasoz.... prensesimiz geliyor
secil0806...... oğluşumuz geliyor
rainofapril..... prensesimiz geliyor
asudem.... oğluşumuz geliyor
pelcel...... oğluşumuz oluyor
darksoulriver..... prensesimiz geliyor
melike_ecesuu....... oğluşumuz geliyor
semenya........ prensesimiz geliyor
superisi2006....... prensesimiz geliyor
nurcan35...... prensesimiz geliyor
gokcekarya....... oğluşumuz geliyor
bahar07..... prensesimiz geliyor
DRAJE..... prensesimiz geliyor
Defhne.... oğluşumuz geliyor
not: listeye kesin olmayan tahminleri de ekledim, değişiklik olursa topikten ya da özelden yazabilirsiniz.
katreem canım insallah gönlündeki neyse o olur allah hayırlısını versin gerisi boş zaten
ama simdiden tebrik edewyim dedim
Evet kızlar ben heyecanla kızım mı yoksa oğlum mu olacak diye merak etmekteyim, diğer topiklerde baktım ki cinsiyet öğrenen olmuş kaçıncı haftada öğrendiniz, bebişlerinizin cinsiyeti ne? Bizde inşallah duyururuz kısa zamanda :)
İşte cinsiyeti belli olanlar;
evdefnaz........... oğluşumuz geliyor
duyguevren...... oğluşumuz geliyor
NuRBeN....... oğluşumuz geliyor
sbilge.... oğluşumuz geliyor
karatasoz.... prensesimiz geliyor
secil0806...... oğluşumuz geliyor
rainofapril..... prensesimiz geliyor
asudem.... oğluşumuz geliyor
pelcel...... oğluşumuz oluyor
darksoulriver..... prensesimiz geliyor
melike_ecesuu....... oğluşumuz geliyor
semenya........ prensesimiz geliyor
superisi2006....... prensesimiz geliyor
nurcan35...... prensesimiz geliyor
gokcekarya....... oğluşumuz geliyor
bahar07..... prensesimiz geliyor
DRAJE..... prensesimiz geliyor
Defhne.... oğluşumuz geliyor
denizkao...... prensesimiz geliyor
tugcal..... oğluşumuz geliyor
sincap_..... oğluşumuz geliyor
Katreee.... prensesimiz geliyor
not: listeye kesin olmayan tahminleri de ekledim, değişiklik olursa topikten ya da özelden yazabilirsiniz.
katrecim çok güzel olmuş canım eline sağlık görünce çok sevindim hatta artık bir oğlum olacağına kendimi iyice alıştırdmbabamızda gördü oda çooook teşekkür ediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?