2011 Temmuz Bebişlerinin Cinsiyetleri (:

beraberlik şansın tükendi ama temmuz ayı erkek ayı olucak bence

konuya liste ekledim, listeye kesin olmayan tahminleri de ekledim, değişiklik olursa topikten ya da özelden yazabilirsiniz.

Ellerine sağlık canım

slm kızlar bende 12 haftada %75 kız dedı ama 14 subatta gene bakalım dedı...

slm kızlar bede bugün cinsiyetini öğrendim kız dedi erkek umut ediyodum ben biliosunuz 13 aylık kızım var belki değişik olur dedim ama sağlıklı olması en önemlisi
tabi bi tane daha prenses geliyor yani

Hayırlısı olsun kızlarrr

Anaaa o kadar oğlan anası oluyor dedik topu topu o kadar mı

beraberlik şansın tükendi ama temmuz ayı erkek ayı olucak bence

Merhaba bayanlar size kısaca cinsiyet hikayemizi anlatayım, benim reglime 1 hafta kala eşim "rüyamda dünya tatlısı bir kız bebeğimiz olduğunu gördüm çok şekerdi,artık ciddi ciddi bebek yapma çalışmalarına başlayalım" dedi. günüm geçince şüphelenip test yaptırdım eşim haklıydı hamileydim
6 haftalıkken yine eşim rüyasında kızımızın olduğunu gördü çok mutluyduk Biz hep kızımız geliyor, kızımız geliyor diye seviyorduk. 12.hafta ikili teste gittik.
doktorumuz biz hiç sormadan, "muhtemelen erkek","bence erkek" diye 2 kez üstüne basa basa söyledi, geçen hafta 16. haftada "göbek kordonu bacak arasına girmiş tam görünmüyor ama erkek muhtemelen haftaya gelin emin olalım" dedi. Dün gittik "minik burunlu bir kızınız olacak"dedi,kalakaldık. hayır kız erkek meraklısı değiliz zaten ilk bebeğimiz ama insan kendini alıştırıyor demekki. annem, eşim sürekli ya doktor yanılıyorsa deyip duruyor, onlar öyle söyleyince çok üzülüyorum demekki erkek istiyorlardı diye.Gerçi eşim yine çok mutlu kızımla aramda özel bir bağ var ben biliyordum onun gelişini diyor ama ben galiba alışamadım henüz.
Doktorun kabahati hep göremiyorsan emin değilsen bilmiyorum de geç, boğazına basan mı var ille cinsiyet söyle erkenden diye

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bana da %90 erkek dedi eğer değişirse o ultrasonu yediririm o doktora

benm ilk hamilelğimde drlar hiç birsey sölemedi takii 20 haftadaki ayrıntılı ultrasona kadar ancak o zaman ögrendimm

bakalım bana da erkek dedi dr iki kez en son gittiğimizde evet kesin erkek dedi... ama benim bir yanım hep şüphe içinde kız mı ki diye....tabiiki de fark etmez ilk bebek sağlıklı olsun da... ama herkes erkek kıyafetleri alıyor

maşallah maşallah benimki kesin değil ama eklemişsin görünce nasıl sevindimmm en yakın zamanda öğrenirim inşallahhhh canım ellerine sağlık

kızlar hepinizinkiler hayırlı olsun.

bugün gittik. doktor teyzemiz çok net olmamakla birlikte kız dedi. zaten ben baştan beri kız diyordum, erkek olsa çoktan belli olurdu. ben havaya girdim bile prensesim geliyor diye Rabbim herşeyden önce hayırlısını versin...

katreem canım insallah gönlündeki neyse o olur allah hayırlısını versin gerisi boş zaten
ama simdiden tebrik edewyim dedim

katrecim çok güzel olmuş canım eline sağlık görünce çok sevindim hatta artık bir oğlum olacağına kendimi iyice alıştırdm babamızda gördü oda çooook teşekkür ediyormuş

katrecim çok güzel olmuş canım eline sağlık görünce çok sevindim hatta artık bir oğlum olacağına kendimi iyice alıştırdm babamızda gördü oda çooook teşekkür ediyormuş

rica ediyorum canım, inşaAllah hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız oğluşunuzu.

selam kızlar...benimde oğluşum olcak allahın izniyle doktor kesin dedi..çok net gördü maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…