2011 temmuz doğumlu bebişleri olan ankara' daki anneler..gelin paylaşalım herşeyi..

ppilten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
105
0
96
Ankara
mrb.14 aylıkerkek bebeğim var çalışıyorum..ankarda oturuyorum...hem çalışıp hem de çocuk büyütmenin zorluklarını yaşıyorum...
beraber sorunlarımızı paylaşıp beraber bebişlerimizi büyütelim...

mrb arkadaşım, neden kimse rağbet göstermemiş ki, hiç mi yok Ankaralı anneler, benim de kızım 15 aylık 30 haziran 2011 doğumlu, ankaradayız. belki bi oyun grubu kurarız çocuklarımıza burdan ne dersiniz?

merhabe ben de temmuz annesiyim oğlum var 15,5 aylık oyun grubu kurmak isteyenlerle görüşelim

merhaba ben de temmuz annesiyim 15 aylık oğlum var oyun grubu kurmak isteyenlerle görüşelim

merhaba ben de temmuz annesiyim 15 aylık oğlum var oyun grubu kurmak isteyenlerle görüşelim

merhaba benim oğlumda 17 aylık.malum mevsim kış ve hiç bir şey yapamıyoruz soğuktan en azından oyun grubu olusturalımmı?

merhabalar arkadaşlar o kadar ümidi kestim ki...hiç foruma bakmamıştım çok kereler değişik konular açtım ancak kimse cavap vermedi daha sonra da bazı talihsizlikler yaşadım..eğer halen kararlı iseniz çocuklarımızla birlikte buluşup birşeyler paylaşabiliriz..

ulaşmak isteyenlere tel 0530 349 50 46
özge çakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…