2011 Temmuzda Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar Tedavi Sürecimizi Paylaşalım

cazii sen her yazdığında gözümün önüne yahşi cazibedeki simge gözümün önüne geliyor gülüyorum Allahda seni güldürsün

canım bende 34 yaşındayım bizde erkek infertilesi var 9gün oldu iğneye başladım şimdi adet olmayı bekliyorum.bizim 3.deneme olacak 2 olumsuz denemeden sonra 10 yıl ara verdim şimdi 3.ye başladık inşallah hiçbirimiz çekmeyiz bu acıları gerçekten çok zor çevredekiler tekrar denesenize filan derler ama bunları ancakkkkkk yaşayan anlar arkadaşım hakkımızda nasıl hayırlıysa öyle olsun diyorum allah yardımcımız olsun sanada bol şanslar

bende bugün hsg çekildi(tüpler açık dedi çeken doktor )ama sonucu cuma günü alacağım ve doktoruma gösterecem...önümüzdeki ay iğnelere başlayıp aşılama sonra inşkalırım....

bende bugün hsg çekildi(tüpler açık dedi çeken doktor )ama sonucu cuma günü alacağım ve doktoruma gösterecem...önümüzdeki ay iğnelere başlayıp aşılama sonra inşkalırım....

inşallah hamile kalırsın arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun bol şanslar diliyorum

cazii sen her yazdığında gözümün önüne yahşi cazibedeki simge gözümün önüne geliyor gülüyorum Allahda seni güldürsün

cnm ya bayılıyorum o hatuna :):):) ondan esinlendim zaten :):)

sonunda adet gördüm cmt 3.günü gidiyorum bakalım kliniğeeeee

hadi bakalım hayırlısı ben sonuca yaklaştıkça stres oluyorum.. olmadı herhalde falan yapıyrm tüm ihtimallere hazırlıyorum kekndimi.... olmazsada napim diyorum demek sağlıklı haYIRLI olmycaktı rabbim vermedi diorum hazırlıyorum kendmi ki olumlu olursa sürprtiz olsun.. ben iyice gerildim arkadaşlar (

lütfennn pozitif düşünmeye çalış ne düşünürsek onu çağırıyoruz zor olduğunu biliyorum ama pozitif düşünmeye çalışş.kaçıncı gün oldu???biz daha başındayız.inşallah olumlu sonuç alırsın innnnnşaaaaallllllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ya kızlar yazsanız artık temmuzda yokmu hiç tedavi olannnnnnnnnnnnnnnnnnn??????????????????????????????????????????????????

slm arkadaşlar hepimizin allah yardımcısı olsun.bende beklemedeyim.transferimin 5.günü.geçen ay ilk denemeyi yaptık.olmadı malesef.hemen başladık tekrar tedaviye.dondurulmuş embriyolarım da olduğu için çok yıpratıcı olmadı.hayırlısı olsun inş.2 ağustos test tarihim.sabırla bekliyorum

selamm,

benim test tarihim de 2 ağustos,inş..güzel haberler alırız,en mutlu günümüz olur..

8 30kızlar yarın transfer olucak ıns dualarınızı beklıyorum sabah 8 30da eger karnım su toplamazsa tabıkı

hümeyracım benimde ilk ay karnımda su toplanması olmuştu.transferim bi sonraki aya ertelenmişti.karnımda şişme ve sık idrara çıkma durumundan anlamıştım ama tedavi ertelenince çok üzülmüştüm.hakkında hayırlısı olur inş.

bende istanbul bahçeci de yaptırdım.hayırlı olur inşallah ilk denemen de pozitif sonuç alırsın inş.sorun neydi sizde

inşallah cnm hepimiz uğraşlarımızın sonunda hayırlı,güzel haberler alırız,ben de kadıköy şifa hastanesine gidiyorum,bugün transferimin 3.günü,bizdeki problem hareketli sperm sayısı düşüklüğüydü..

allah yardımcın olsun arkadaşım bende yeni geldim klinikten daha gonal f iğnesine bugün başlıyorum siz yolun yarısınıda geçmişsiniz darısı bize umarın sonuç çok güzellll olurbol şanslar

benimde ilk tedavimde transferden sonra olmuştu ama 28 yumurta toplanmıştı galiba hormonu fazla bastı dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…