benim de tedavim devam ediyor arkadaşlar yumurta geliştirmesi aşamasındayız cumartesi günü yumurta toplanacak ve transeferin de pazartesi salı yapılacağını sanıyorum. hepiniz için duacıyım sizler de bana dua edin.
belli bir sebep bulunamadı bebiş olmaması için bizde yalnız bana yumurtalık rezerviminn azaldığı söylendi o da normal 35 yaşımdayım.
ilk denememiz hayırlısıylla sonlanır bebeğim olur ve ben bu acıları bir daha çekmem inşaallah. hepimiz için de aynı şeyleri diliyorum. kolay gelsin Allah yardımcımız olsun.
bende bugün hsg çekildi(tüpler açık dedi çeken doktor )ama sonucu cuma günü alacağım ve doktoruma gösterecem...önümüzdeki ay iğnelere başlayıp aşılama sonra inşkalırım....
cazii sen her yazdığında gözümün önüne yahşi cazibedeki simge gözümün önüne geliyor gülüyorum Allahda seni güldürsün
sonunda adet gördüm cmt 3.günü gidiyorum bakalım kliniğeeeee
cnm ya bayılıyorum o hatuna :):):) ondan esinlendim zaten :):)
hadi bakalım hayırlısı ben sonuca yaklaştıkça stres oluyorum.. olmadı herhalde falan yapıyrm tüm ihtimallere hazırlıyorum kekndimi.... olmazsada napim diyorum demek sağlıklı haYIRLI olmycaktı rabbim vermedi diorum hazırlıyorum kendmi ki olumlu olursa sürprtiz olsun.. ben iyice gerildim arkadaşlar(
slm arkadaşlar hepimizin allah yardımcısı olsun.bende beklemedeyim.transferimin 5.günü.geçen ay ilk denemeyi yaptık.olmadı malesef.hemen başladık tekrar tedaviye.dondurulmuş embriyolarım da olduğu için çok yıpratıcı olmadı.hayırlısı olsun inş.2 ağustos test tarihim.sabırla bekliyorum
8 30kızlar yarın transfer olucak ıns dualarınızı beklıyorum sabah 8 30da eger karnım su toplamazsa tabıkı
selamm,
benim test tarihim de 2 ağustos,inş..güzel haberler alırız,en mutlu günümüz olur..
nerde yaptırdın tedavini.dondurulmuşlarmı kullanıldı
dondurulmuşum yoktu canım,bu benim ilk denemem,istanbuldayım ben cnm..
bende istanbul bahçeci de yaptırdım.hayırlı olur inşallah ilk denemen de pozitif sonuç alırsın inş.sorun neydi sizde
8 30kızlar yarın transfer olucak ıns dualarınızı beklıyorum sabah 8 30da eger karnım su toplamazsa tabıkı
slm arkadaşlar hepimizin allah yardımcısı olsun.bende beklemedeyim.transferimin 5.günü.geçen ay ilk denemeyi yaptık.olmadı malesef.hemen başladık tekrar tedaviye.dondurulmuş embriyolarım da olduğu için çok yıpratıcı olmadı.hayırlısı olsun inş.2 ağustos test tarihim.sabırla bekliyorum
hümeyracım benimde ilk ay karnımda su toplanması olmuştu.transferim bi sonraki aya ertelenmişti.karnımda şişme ve sık idrara çıkma durumundan anlamıştım ama tedavi ertelenince çok üzülmüştüm.hakkında hayırlısı olur inş.
selamm,
benim test tarihim de 2 ağustos,inş..güzel haberler alırız,en mutlu günümüz olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?