- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
- #32.161
ayyy kıyamam sana bennnnnnnsen gel bana neli istersen yaparım cnm bnmmm
cnmmm evet herseyım pembeeee:) Bekarlıktan berı hep hayalımdı bı kızım olsun herseyı pembe olsun :) Normalde cocuk odasının duvarları halısı perdesı fln pembeydı ztn ama boştuu şimdi kızım geldi tam oldu :) Gerçi halımı değiştiriyorummm duvarın boyasınıda biraz daha koyu pembe yaptım, yaptıgım arastırmalara goree koyu renk duvarlarla beyaz mobılya cok guzel duruyodu öylede oldu :) Buarada tekerlek konusundada cookk haklısın aynen bende ona cok dıkkat ettım yıgenlerımı gezdırırken cok zor oluyodu cunku ...
eveeetttttttt benim salonum gibi

evet bak farketmissin sen de... ama senin remsini koydugun araba öyle degil.. o tekerler rahat dönüyor.. bizdeki arabalardan biri öyle cünkü...
saolasınn canımmm.. aslında tam da bu değil ama kesin 3 tekerlekli olcakk arabamızz çooooook hevesim var çünkü.. daha araştırmamın başındayım okuyacam eleyecem ve en son karar vercem
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii regentoşumm valla bayılıyorum 3 tekerlileree model de kesin akrarım değil ama 3 tekerde kararlıyımmminşallah olacak sizindeeeee
sonraa arabalr üzerine konuşuruz canımm
![]()
eveett... 3tekere burda kanguru diyorlardi yanilmiyorsam... benimki de ondan alacak, arka tekeri biraz büyük olacak ve isik takacak