2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yok alınmadım zaten :) görün diye yazdım :16: ben iyiyim canım sen nasılsın nası gidiyor :49:

heee ii o zaman :) iiyim canım şükür iştee yarın akşam kontrol var iple çekiyorumm valla :52:

hülyacigim hos geldin canim. ooooo sende bu pozitif enerji varken mercimegin seni birakirmi hic canim. Insaallah anneciginin kucaginda böyle hop hop ziplayacak, kusacak, ög yapcak daha dur:1::1::1::emir_bebek::emir_bebek:

hoşbuldumm canım benimmmm :29: saolasınn valla bnde bu huyumu çok severimm ilkten etkilenirim ama çabuk toplarım kendimi mercimeğim içinn her zamann ii olmam lazımmm o sağlıklı olsun da inşallahhhhhhh:emir_bebek::nazar:

cnmm muhabbet edıyorum arada etmezmıyımm :) Amaa neyı farkettım bılıomusun babasına sankı daha cok tepki veriyoo :)
Buarada benım eşimde cok hasta 3 gündür gecelerı uyuyamıyorum ateşi cıkıyo cok terlıyo falan onu takıp edıyorumm sonra sabah bı uyuyorum 11 de kalkıyorum

inşallah yaa görün bakın o günler yakındır menbetacım :)

Teyzeleriii cok tsk ederızz :) Daha iyileri sizlere nasıp olsun ınsallahhhhhhh :)
Screamawaycımm sen altın yastıgı fln yapıcakmısın ?

canım çokkkkkkkk geçmiş olsuun kocacınaa dikkat et snde olmayasın ama :34: tuğçe seni bi an önce görmek için sabırsızlanıyorumm artık kesinn elimi koyunca hissederr teyzesinin güzeliiiiiiiiiiiii :16::16::16:

screamawaycigim ben bizim diger topigi bulamadim sen nerde oldugunu biliyonmu???

yesiiillll bak hele simdikte sen bana pas vermedin????

ıyıdır nıhalcım senden nbrr??? Resım paylaştık vlla Arzunun yanında sönük kaldım ama olsun :)
Saol bershkacımmm, yürüyüş yapmam lazım dogru drumda sureklı soyleyıp duruyo :)

arzu kimmmmmm, kizlar ya ben kacirdim bunu.. hatirlamiyorum arzu ismini... :26:

kızlarrr
cok sevınclıyımmmmmmmmmmmmm... sonunda randevumu aldımm.. doktorumun bu arkadası cooook samımı geldı... cekerım tabı ne demek dedı..... gercı erkek doktor ama olsun cınsıyet aramıyorum bundan sonra... ayyy ustumden bır agırlık kalktı..
salı gunu gidiyorum kızlar ogleden sonra.... ayyy Allah ım ıns bır sorun cıkmaz.....

ayyy sonundaaa menbetacimmmm cok sevindim... icine sinerse bu doktor belki bundan sonra onunla devam edersin?

sönük kalmadın canım, aaa, gayet şekersiniz ikiniz de... Ha bu arada, benim face profilimde resimlerim görünüyormu?

nihallllllllllllllllcimmm resimlerini burda da paylassana canimmm yaaa... ben face'e takilmiyorummmm.. seni merak ettimmmmm

canım çokkkkkkkk geçmiş olsuun kocacınaa dikkat et snde olmayasın ama :34: tuğçe seni bi an önce görmek için sabırsızlanıyorumm artık kesinn elimi koyunca hissederr teyzesinin güzeliiiiiiiiiiiii :16::16::16:

hiççç dikkat fln edemiyorum hlycım yaaa dibinden ayrılmıyorum desem yeridir... Napiyim elimde değilll
:48::48::38::38: buluşalım tatlımm aaa bende senı gormek ıstıyorum :) Eşinin işi bu taraftaysa bı gun bana gelsene dönüşü seni alır olmazmı ?
tugcecimmmmm, bunlar da guzelmisss.. ama malesef benimkinin boole seyleri olamicakkk... :26::26::26:

neden cnm ? Yapıcak kımse yok dıyemı yoksaa orda kullanamazsın dıyemı ?

yok canım önemlii değil iyi diyeyim iyi olayım demi bol bol çalışma vardı işte ovulasyon günümdü 28 ve 29 kasım artık bakalım aralık 14 ü bekklicemmmm :16:

pardon ya ben burayi atlamisim. Allahim göremiyormuyum ne?

özür dilerim canim. Hadi hayirlisi ozaman yani ov.gününe denk getirdin yani. Hadi Insaallah tutmustur. Peki nasil anladin ov. gününü? testmi yaptin?

bideeeee cok merakliyyimida nezamandan beri bebek düsünüyrsun canim??

tip sustum:26::26:

cnmm muhabbet edıyorum arada etmezmıyımm :) Amaa neyı farkettım bılıomusun babasına sankı daha cok tepki veriyoo :)
Buarada benım eşimde cok hasta 3 gündür gecelerı uyuyamıyorum ateşi cıkıyo cok terlıyo falan onu takıp edıyorumm sonra sabah bı uyuyorum 11 de kalkıyorum

inşallah yaa görün bakın o günler yakındır menbetacım :)

Teyzeleriii cok tsk ederızz :) Daha iyileri sizlere nasıp olsun ınsallahhhhhhh :)
Screamawaycımm sen altın yastıgı fln yapıcakmısın ?

yok tugcecimmmm altin yastigi yapmicam... zaten altin getirecek kimse de yok burda... tr gibi diil.. :1: altin bulmak zor..:1: herkes kiyafet getirir herhalde...

ben tr'ye geldigimde soole akrabalari dolastirayim da, altinlari toplayalim... :9::9::9::9::9:

arzu kimmmmmm, kizlar ya ben kacirdim bunu.. hatirlamiyorum arzu ismini... :26:

ayyy sonundaaa menbetacimmmm cok sevindim... icine sinerse bu doktor belki bundan sonra onunla devam edersin?

nihallllllllllllllllcimmm resimlerini burda da paylassana canimmm yaaa... ben face'e takilmiyorummmm.. seni merak ettimmmmm

canım benım..cok saolll.... benım dıger doktorda ıcıme sınmıstı ama bunlar bana sadece hsg cekımınde yardımcı olacak... cunku aramıda 200 km yakın bır mesafe var. bır tedavı gerekıcek gıbı bır durum olursa bunlarda devam etmem cok zor olur.. ayakaltı degıl kı her zaman gıdebıleyım.. o yuzden burda merkezde bır doktor var bır tedavı surecı baslarsa ona gıdıcem.

hiççç dikkat fln edemiyorum hlycım yaaa dibinden ayrılmıyorum desem yeridir... Napiyim elimde değilll
:48::48::38::38: buluşalım tatlımm aaa bende senı gormek ıstıyorum :) Eşinin işi bu taraftaysa bı gun bana gelsene dönüşü seni alır olmazmı ?

neden cnm ? Yapıcak kımse yok dıyemı yoksaa orda kullanamazsın dıyemı ?

doğru söylüosun canım bnde olsam bnde ayrılamazdım başındann kocacığımınnnnnnn :69: kuzum valla eşiimin işi akmerkezde yani sana bayaaaaa uzak :D ama orta bi yerde buluşursakk ben karşıya gelirim snde accık gelirsenn olur valla... baksana o kadar toplu msj attık bi sen bide filizcimm döndüü bide azracımla konuştuk o kadarr herhalde yine biz 4müz buluşuruz olmadı ben gelirim sana doğru canım benimmmmmm :16::16:

yok tugcecimmmm altin yastigi yapmicam... zaten altin getirecek kimse de yok burda... tr gibi diil.. :1: altin bulmak zor..:1: herkes kiyafet getirir herhalde...

ben tr'ye geldigimde soole akrabalari dolastirayim da, altinlari toplayalim... :9::9::9::9::9:
cnmm tr de ordan farklı degıl artık merak etme :) İnsanlarda haklı tabii altın fıyatları tavan yaptıgı ıcın altın herkez alamıyo... Ancak yakın akrabalar fln takıyo işte :) Biz yastıgımızı yapalımdaa sonra vay efendım yastıgınız yoktu takamadık demesınler:1::1::1:

Allah hep mutlu etsin seni canım benimm inşallah Rabbim gönlüne göre verir :29:
saolasın canımm benimm yanii evet canım sıkıldıı en başta korktum falan ama şimdi daha iiyim Rabbime inanıyor ve güveniyorumm mercimeğimm sağlıkla gelecekk annesinin kollarına :16: bana da hem kız diyolar hem erkek :1: herkese farklı doğuyoo sağlıklı olsunda hiç önemli değil canım hiççç :emir_bebek::nazar:
naberr şekerimm.. valla arada kaçabiliyo bazıı postlar alınganlık yapma şekerimm hepimize olabiliyor :34:

hulyacimmmmm sen ne istiyordun bilmiyorum ama, ben senin, senin gibi guzel bir kizin olsun istiyorum...:16::16::16::16:

tugcecimmmm pusetin ustune battaniye oruyorum demissin ya, sen puset almismiydinnn? ne aldin aldiysann? daha once soylediysen de unuttum.. :26:

:1::1::1::1::1: iyi fikirr....

cnmm tr de ordan farklı degıl artık merak etme :) İnsanlarda haklı tabii altın fıyatları tavan yaptıgı ıcın altın herkez alamıyo... Ancak yakın akrabalar fln takıyo işte :) Biz yastıgımızı yapalımdaa sonra vay efendım yastıgınız yoktu takamadık demesınler:1::1::1:

ayyy süpersiniz sizz yaaaa.... :1::1::1:

hulyacimmmmm sen ne istiyordun bilmiyorum ama, ben senin, senin gibi guzel bir kizin olsun istiyorum...:16::16::16::16:

tugcecimmmm pusetin ustune battaniye oruyorum demissin ya, sen puset almismiydinnn? ne aldin aldiysann? daha once soylediysen de unuttum.. :26:

canımm benimm çok teşekkür ederimm :16: hayırlı evlat olsunda geriisi mühim değil... bana erkekmiş gibi geliyorr ama gönlümden kız geçiyorr ama hiç önemli de değil aynı zamanda :1:

cnm ben puset + arabayı 2 li set olarak aldımm... Çok çok ındırımlı bı yerde denk gelmıstık hemen almıştıkk iyikide almışızz pıyasaya gore 250 tl daha ucuza aldıkk resmını bulup hemen eklıyım modelını

:1::1::1:

screamawaycigim ben bizim diger topigi bulamadim sen nerde oldugunu biliyonmu???
yesiiillll bak hele simdikte sen bana pas vermedin????

tatlimmm sanki 3180'de linki vardi onun... ordan bi bak istersen...:16:

canım benım..cok saolll.... benım dıger doktorda ıcıme sınmıstı ama bunlar bana sadece hsg cekımınde yardımcı olacak... cunku aramıda 200 km yakın bır mesafe var. bır tedavı gerekıcek gıbı bır durum olursa bunlarda devam etmem cok zor olur.. ayakaltı degıl kı her zaman gıdebıleyım.. o yuzden burda merkezde bır doktor var bır tedavı surecı baslarsa ona gıdıcem.

200km?:53::53: cokk uzakmiss menbetacimmm dogru diyorsun, ilerde hamilelik olursa, o doktorda devam etmen cok guc olur...

:1::1::1::1: dogru diyorsun, sen bir kenari koyarsin yastigi, takmak isteyen takar zaten... bebek sekerlerine basladin mi? ya benim ordan annem getircek herhalde sekerleri... ben secemicemmm... :5::5::5::5: halbuki herseyi kendim yapmak isterdim...

:1::1::1::1::1: iyi fikirr....

:9::9::9::9: ehh masraf yapiyoruzzz bissuru menbetacimmmm :9: zaten baska da dusunmuyorum... bir tane olcak topu topu... taksinlar altinlari bir zahmet...:9:

$ct02-asia.webp arabamızzzzz :)

cnm ben puset + arabayı 2 li set olarak aldımm... Çok çok ındırımlı bı yerde denk gelmıstık hemen almıştıkk iyikide almışızz pıyasaya gore 250 tl daha ucuza aldıkk resmını bulup hemen eklıyım modelını
:1::1::1:

tugcecimmm ekle canim bekliyorum... ben de burda bir model begenmistim... hem de indirimdeydi... sonra annem yok duz siyah alma dedi... almadim, simdi de indirim bitmis, pahalanmissss.... napcam bilmiyorummm, cok guzeldi... :5::5::5:

tatlimmm sanki 3180'de linki vardi onun... ordan bi bak istersen...:16:

200km?:53::53: cokk uzakmiss menbetacimmm dogru diyorsun, ilerde hamilelik olursa, o doktorda devam etmen cok guc olur...

:1::1::1::1: dogru diyorsun, sen bir kenari koyarsin yastigi, takmak isteyen takar zaten... bebek sekerlerine basladin mi? ya benim ordan annem getircek herhalde sekerleri... ben secemicemmm... :5::5::5::5: halbuki herseyi kendim yapmak isterdim...

:9::9::9::9: ehh masraf yapiyoruzzz bissuru menbetacimmmm :9: zaten baska da dusunmuyorum... bir tane olcak topu topu... taksinlar altinlari bir zahmet...:9:

evet canım uzak yanı ha dıyınce gıdılmıyor... o yuzden Allahtan arabamız varda sorun olmuyor..tam 200 değil 200 e yakın tam olarak hesaplamadım yalan demiş olmayım :)))

ayy canım bılmıyordum baska ıstemedıgını... Allah gonlune gore versın. o zaman gelsin altınlar... bende bır kaynanama goturcem ordakıler taksın bıde annemın yanına goturcem onunda ordakı komsuları taksın ama altın takmaz be komsular cimriler :1::1: birer kıyafet artıkınnn....

aman bir tontişim olsunda.. gerisi bos.... oyyy.....

cnmm birmax diye bi site varrr bebek şekeri modelleri cook var ve orda gördüğün modellerin hepsı emınonundede var ıstersen sen sıteden begen annenlere alması kalsın :) Ben bebek şekeri modeli aldım bı tane bakalım becerebılırsem yapıcamm hemen sızede eklerim :)

Back
X