2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bunun da bir anlami vardir menbatacimmmm... belki de sen hsg cektirmeye ugrasirken anlamadan hamile kalcan...:16::16::16::16:

bende oyle dusunuyordum canım ama benım kırmızılar vaktınden once geldı.. o yuzden bu ıs bu hafta bıtecekk.. Allah nasıp kısmet ederse tabı...

sılaaa hosgeldın canımmm...

bende oyle dusunuyordum canım ama ben hsg yı erteleyelı 6 ay olacak neredeyse.. olsa olurdu benımkı sırf sanssızlık dıyorumm.. kısmetsızım hıcbır konuda sansım yok.. nereye adım atarsam orası kuruyor canımm.. sorun bende mı hersey kader kısmet mı bılemıyorumm.. ısımı sansa bırakmak ıstemıyorum bundan sonra.. Allah hayırlısını nasıp etsın hakkımızda.. suda olsun bıtsın ona gore rotamızı cızelım...

saol canımm.. onca ısının arasında benle ılgılenıyorsun...

aşklsun hayatım ne demek...sen yinede olumlu düşün güzel şeler olsun Allahın işi belli olmaz diğerlerinde ve bende olduğu gibi senin içinde hayırlı zamanı beklo işte :) en güzel zamanda gelicek bebişin inş

cicekcimmm sen nerdeydin ki? ben unuttum... :26: burda da normalde yapmiyorlar 3d... ben ozel ayarladim.. bissuru para vercem... :26:

menbetacimmm sen doktorunu degistir bence... cok ilgisiz davranmis... arastirip baska biryerde gorunsen? hem para veriyorsun o kadar...

renewalllllll canim inanma onlara... bende de kiz gorunuyordu sozde... erkek geliyor...:16:

canım ya inanmamak lazım aslında ama bnm şuan 4 kişiyiz hamile arkadaşlarımla hepimiste tuttu tabi tutmayanda vardır yani :D

aşklsun hayatım ne demek...sen yinede olumlu düşün güzel şeler olsun Allahın işi belli olmaz diğerlerinde ve bende olduğu gibi senin içinde hayırlı zamanı beklo işte :) en güzel zamanda gelicek bebişin inş

ayy ins canımmm cok saolllll... :70:

regencim ikizim ,naber tatlim.. ovulasyona ilk adim atilmak uzere. insallah tatlim olur ya..Allahin izniyle guzel olur hersey. kapanislardanbiride sen olursun...

bitanem kilo olayinada fazla takilma lutfen. tecrubekonusuyo sende yalnizsin zaten cocuk dogunca onla ugrasmaktan yemek aklina gelmiyo.bende oyle olmustu direk kaybettim ben kilolari... hos simdi ilk hamileligimi bitirdigim kilodayim... olsun dert deil. yavru topicimizde var hallederiz yine elele.....

hlyaammm,hamistasiimbenim... kuzum az kaldi cumaya... ayybende merak ediyorum mercimekler nasil olmus ayniyabizimkiler.. kuzum insallah da testlerin teliz cikar. tatlim yalniz mi gitmistin kan vermeye... ben okadar tup kani verdikten sonra bayginlik gecirmistim de!!!!!!!!!.....

tugceciimmm..canim benim masallah...gozunuzaydin. sukur sagsaglim kurtulmus ablan!! darisi sana ve hepimize insallah fistigim...

cicekcimmm guzeliiimmm... demek 2 kilo oldunuiz.. kocaman oldunz ya... tatlim hastanenin icine sinmesi onemli. ben mecbur sartlardan uni hastanesinde yapmistim dogumu. cok kalabalik cok zordu..insallah rahat edersiniz kuzumhastanedede.... korkmamaya calis tatlim..Allahin izniyle bak kizin da hazirlanmis annesi artik. dedim ben doner dieeee... hayirlidogumlar nasip olsun bitanem..dualarimizdasin..bize haber ver emi!!!

kardaizimm canim beniiimm... ahh arkadasiim insallah hoslanmadigin hatun yaninda kalmaz temelli... insallah karsiliasiriz tatlim ozlesiyoruz... optum hayatimseni... kolayliklarversin RAbbim...

menbetacimmm guzeliiiiimmsende hosgelmissin kusum..ozlettin kendini yavrum... sukur kavustuk.. canim benim yaaaaaa valla inan bi is ters gittimi gidiyor iste bundanda vardir zahir bi hayir. ertelenip duruyo surekli hsg .. surekli engel cikiy bitanem... valla dua edicem saa canim. sIkma canini.....

azraciimmm sende ugramissin canim. iyiyapmissin... demek yogunluktan gelemiyordun!! ama bitanem uzatma bukadar ciidden hem ozluyor,hem merak ediyoruz!!!!

nartanesi.. tatliiimm masallah yaa seni burda cok daha sIk goruyoruz.. neguzel ettin.. biyaramazlik yapmissin siparis vermissin testlerden. demek hayirlisi boyle olabilir bitanem.sen zaten kafanda cozmus gibisin olaylari... insallahcanim regenimle birlikte bizi halaya davet edersiniz......

renewalciimm canim seni dr dan sonra meraketmistim!! demek iyisiniz sukur... sizde buyudunuzbayagi...karninin durumu nasil?? canim benim yaa zaman zaman bulantrilar rahatsiz ediyormus ne zor oldugunu bizzat ikinci kez tecrubeediyorum... Allah yardimcin olsun....

laf yetistiremedigim,atladimmm varsa kizmasiiin donerim insallah....................................

menbetacimmm guzeliiiiimmsende hosgelmissin kusum..ozlettin kendini yavrum... sukur kavustuk.. canim benim yaaaaaa valla inan bi is ters gittimi gidiyor iste bundanda vardir zahir bi hayir. ertelenip duruyo surekli hsg .. surekli engel cikiy bitanem... valla dua edicem saa canim. sIkma canini.....

hosbulduk canımmm.. bnde ozledım hepinizi...

evet canım aynen dedıgın gıbı..ters gıttı mı gıdıyor... bakalım yarın konustugumda ne olacak ona gore acıda ceksem eskıde olsa baska bıryere gıdıcem.. yeter artık bıleyım dıyorum bır rahatsızlıgımda varsa..

silacimmmm cok uzuldum sen lekelenme var diyince zaten... ben yasadim butun o problemleri, ne hissettigini cok iyi anlayabiliyorum cunku... ama devam etmemis kizlar soolemisti.. sevindim... sen temizlik filan yapmistin ya bi ara kendini cok yormustun... bir daha okadar kendini yorma... simdi hayatinda en onemli sey bebegin olmali....
:9::9::9::9: bu arada evet kizlar bulusmayi kararlastirinca ben de silaya giderim dedim... sen en yakinsin ya bana... sonra da kizlara gitcez senle... plan bu.. :9::9:

3d'nin fotolarini koyarimmm insallah... ama ctesi gecesi veya pazar koyarim ancak.... :16::16::16:
evet canim zaten aklima sen ve deryacim geldi ve inanin sizi bi kez daha tebrik ettim.. benimki bikereye mahsus olmasina ve az olmasina ragmen nasil panik olmustum.... geride kaldi insallah...

hakkat bi biz yalniz kaldik.... kader bu ya belki bizde karsilasiriz!!!!! tamam canim olmadi pazartesi koysan bile olur fotoyu herkes olunca....

bende oyle dusunuyordum canım ama benım kırmızılar vaktınden once geldı.. o yuzden bu ıs bu hafta bıtecekk.. Allah nasıp kısmet ederse tabı...

sılaaa hosgeldın canımmm...
hosbulduk guzelim....
canım ya inanmamak lazım aslında ama bnm şuan 4 kişiyiz hamile arkadaşlarımla hepimiste tuttu tabi tutmayanda vardır yani :D

yani kizlar hayirlisi nasip kismet!! Allahin takdiri......... Rabbim biliyor kime ne verecegini... bende takilmiyorum artik... oglan fikrinede alistim... hatta az evvel esimle konustuk ve kizdi bana ayrim olmaz dedi... hayirli saglikli olsun dedi... ama kiz burasi icin beni cook korkutuyo acikcasi ama RAbbim ne verirse hayirli sagliklisinda dedi!!!!!!

elbetteki hepimizin gonlundeki olsun isteriz... nasipten oteye varilmiyor ama...bakalim ama hyinede RAbbim bana hayirlisaglikli ne nasip edecek!!! esiimm hic hic takiliyor ama iste bende merak ediyorum...

ay hatta bugun ogrenmeyelim dogana kadar dediiiii... bende ii ozaman ben ogreniim sana soylemiim dedimm....

Deryaciiimm caniim.. hadi gozun aydin arkadasim. oncelikle masallah yavrun cok iyi. sonrasinda da erkek annesi oluyosun trebrikler... saglikla erkekine kavusmani diliyorum arkadasim... Amiin

breskaammmm hemsoommm nassin kuzucumm... hlyacim gibi sende yaptirdinmi testlerini.. ihmal etme bitanem... canimbenim zaman zaman oluyoa sanirim bulantilarin... olacak okadar... insallah guzel olsunhersey..

tatlicadimm.. naber cicimm.. ne var ne yok.? sen listede yok musun bitanem,ben mi goremedim?.. batinimerak ediyorum 10-12aralik falan olmali???

canlarim benden bukadar simdilik.... oglumun saclarini kesstirmeya gidicem cocuk kuaforune.. 20euroya kesiyolar iki tel saci ama napiiim cocuk iste.... onu gotureyim iyi kotu bayagi uzadisaclari... babasi askerlik derdine dustu... malum 10 bin euroya yukseldi deli para buu........... onun telasinda.......

canlarim benden bukadar simdilik.... oglumun saclarini kesstirmeya gidicem cocuk kuaforune.. 20euroya kesiyolar iki tel saci ama napiiim cocuk iste.... onu gotureyim iyi kotu bayagi uzadisaclari... babasi askerlik derdine dustu... malum 10 bin euroya yukseldi deli para buu........... onun telasinda.......

Silaaacim telden girdim zor yaziyom benimkide basvuru yapcak yarin bu haftadan sonra on bin euroomus suan bes bin dogrumu acaba

ben geldimmm.. ne güzel uyumuşum valla.. ama uyanır uyanmaz test sonuçlarıma baktım netten biraz canım sıkıldı..

TSH ım yine yüksek bu sefer baya hmde :( sonra kanımdaki iltihap yüksek CRP yüksek.. canım sıkıldı inşallah bunlar bebeğime zarar vermezzzz :14: hemen dahiliyeci doktorumu aradım dozunu yükseltti ilacın..inşallah bişi olmaz :14:

YAVRUMMMMMMMMMMMMMMM inşallah iyisindirr ve 9ayı tamamlayana kadar hep iyi kalacaksındırr canım yavrummm annene sımsıkı tutun hiç bırakmaaa ben senin içinn elimden gelen herşeyi yapıcam.. inşallah sağlıkla eli ayağı düzgün olarak alırım seni kollarıma :14:

kızlarr kususra bakmayın sizlere cevap verecektim sılacım menbetacım ama şu an pek formumda değlim.. çıkıyorum şimdi kocam gelcek avm ye gitcez.. biraz toparlanayım.. öptüm sizi ...

selam kızlar..
benim kasıklarım ağrıyor yaa:26:
ara ara kasılıyor resmen. kendimi kötü hissediyorum. :50:

Çiçekcim canım kızın doğuma hazırlanmaya başlamış. hayırlı olsun canım. ilk sırada sen varsın şuan buraya gelenler arasında. fıstığımız hepbirlikte bekliyoruz. ayrıca evet prima paketim geldi. 26sında geldi hatta yazmayı unutmuşum. olmayan bebeğe hediye geldi :1:

menbetacım tatlım senin işte resmen arapsaçına dönmüş. sen doktorları iyice bir azarla yarında sonuç alamazsan. nedir canım aaa...:41:

sılacım canım ara ara kendinden haber ver tatlım,merak ediyoruz seni.:29: ben listede yokum canım. screamawaye dün ekletecektim diğer topicle epey bi karıştı ortalık kaldı öyle. canım 8-9 gibi hasta olmam gerek.

hlycım test sonuçların o kadar kötümü balım ya. ağlama canım,Allahın izniyle hiç bişicik olmaz mercimeğee.. ben baktım troit etkilerinede şimdi pek anlamadım. ne gibi tehlikeleri var yüksek olmasının canım?

Son düzenleme:
merhabalar,

bir kaç yere msj yazmama ragmen kımseden cevap gelmedi.3 yıllık evlıyım evlenmeden once yumurtalıklarımdan amelıyat oldum sag tupun kapalı dedıler.genel kontrollere gıttım sımdı bebek ıstıyoruz ama 3 yıldırda korunmadık acıkcası.genelde 5 gun gecıkmelerım olurdu ama bu ay 21 gun gecıktım .testler negatıf cıktı dun doktora gıttım adet sokturucu ve duzenleyıcı verdı.eczaneye gıttgımde baska bır doktora gozuk dedı cuma doktora gıdıcem.moralım cok bozuk her gun aglıyorum.yeme duzenım bozuldu psıkolojık sureklı acıkıyorum inanılmaz akıntım var kokuyor.kıstım yok normalmıs.bulantım var dedım belkı vardır dıye ama bugun test yaptım yıne negatıf cıktı.umudum azaldı bılıyormusunuz.bebegım olsun ıstıyorum daha yasım 28 ama hemen tup bebek demeye basladılar.destegınıze cok ıhtıyacımvar.aılemden kımseyle bunu paylasamıyorum kocamla bıle.uzuntumu bılmelerını ıstemıyorum.burdakı anne ve anne adayları destegınızı benden esırgemeyın lutfen.cok yalnızım bu konuda.

merhabalar,

bir kaç yere msj yazmama ragmen kımseden cevap gelmedi.3 yıllık evlıyım evlenmeden once yumurtalıklarımdan amelıyat oldum sag tupun kapalı dedıler.genel kontrollere gıttım sımdı bebek ıstıyoruz ama 3 yıldırda korunmadık acıkcası.genelde 5 gun gecıkmelerım olurdu ama bu ay 21 gun gecıktım .testler negatıf cıktı dun doktora gıttım adet sokturucu ve duzenleyıcı verdı.eczaneye gıttgımde baska bır doktora gozuk dedı cuma doktora gıdıcem.moralım cok bozuk her gun aglıyorum.yeme duzenım bozuldu psıkolojık sureklı acıkıyorum inanılmaz akıntım var kokuyor.kıstım yok normalmıs.bulantım var dedım belkı vardır dıye ama bugun test yaptım yıne negatıf cıktı.umudum azaldı bılıyormusunuz.bebegım olsun ıstıyorum daha yasım 28 ama hemen tup bebek demeye basladılar.destegınıze cok ıhtıyacımvar.aılemden kımseyle bunu paylasamıyorum kocamla bıle.uzuntumu bılmelerını ıstemıyorum.burdakı anne ve anne adayları destegınızı benden esırgemeyın lutfen.cok yalnızım bu konuda.

kan testi yaptırdın mı? bence söktürücüyü içme. geç döllenme olabilir. 50.günlerde bebeğini öğrenenler var aramızda. ama psikolojikte olabilir bütün bunlar. biraz relax olmalısın.

yaptırdım ama 15 gun once ama oda negatıf cıktı.doktorda gerek duymadı ısın komık trafı doktor bır acıklama yapmadı aynı doktora 1 ay once gıttım yakında adet olucaksın dedı aradan 21 gun gectı dun gıttım kanın pıhtalasmıs dedı rahım duvarın kalın dedı.verdıgı ılacları kullanmadım.zaten gazım okadar cokkı yenı goguslerım acımaya basladı...cuma gunu yenı doktora gıdıcegım o yuzdende bısey ıcmıyorum

yaptırdım ama 15 gun once ama oda negatıf cıktı.doktorda gerek duymadı ısın komık trafı doktor bır acıklama yapmadı aynı doktora 1 ay once gıttım yakında adet olucaksın dedı aradan 21 gun gectı dun gıttım kanın pıhtalasmıs dedı rahım duvarın kalın dedı.verdıgı ılacları kullanmadım.zaten gazım okadar cokkı yenı goguslerım acımaya basladı...cuma gunu yenı doktora gıdıcegım o yuzdende bısey ıcmıyorum

kan testi yaptırmadan içme zaten. doktorun ilgisiz kalmış biraz. :19: bu doktorlar bazen böyle yapıyorlar.
gecikmeside normal aslında çünkü kendimizi çok kasıyoruz hamilemiyim değilmiyim diye.. ama stres kesinlikle kötü etkiliyor. bu topicte bir sürü hamilemiz var neredeyse hepsi hiç umutlanmadığı ay hamile kaldı. yeni gideceğin doktor zaten kan testi ister senden. ona göre bakarsın ilacı içmek için.

cicekcimmm sen nerdeydin ki? ben unuttum... :26: burda da normalde yapmiyorlar 3d... ben ozel ayarladim.. bissuru para vercem... :26:

menbetacimmm sen doktorunu degistir bence... cok ilgisiz davranmis... arastirip baska biryerde gorunsen? hem para veriyorsun o kadar...

renewalllllll canim inanma onlara... bende de kiz gorunuyordu sozde... erkek geliyor...:16:

canım ben urfa dayım burası daha yeni gelisen bir sehir gittigim hastane iki üç yıllık yeni yapılmıs onun icin güzel ama daha bazı eksiklikler var senin pasanın fotolarını sabırsızlıkla bekleyecegim :21::21:
sılacımmmmmmcok tesekkür ederim canım güzel dileklerin icin:16::16::16: bebisimin dönmüs olması ve biraz da kilo alması beni mutlu etti artık dogum konusunda da rabbime sıgınıyorum insallah hepimizinki de kolay olur
tatlıcadımmmmm güle güle kullan paketini insallah bebisin hemen gelip onları kullanmak nasip olur ne güzel iste bebis gelmeden paketi hazır oldu :55::55:

canım ben urfa dayım burası daha yeni gelisen bir sehir gittigim hastane iki üç yıllık yeni yapılmıs onun icin güzel ama daha bazı eksiklikler var senin pasanın fotolarını sabırsızlıkla bekleyecegim :21::21:
sılacımmmmmmcok tesekkür ederim canım güzel dileklerin icin:16::16::16: bebisimin dönmüs olması ve biraz da kilo alması beni mutlu etti artık dogum konusunda da rabbime sıgınıyorum insallah hepimizinki de kolay olur
tatlıcadımmmmm güle güle kullan paketini insallah bebisin hemen gelip onları kullanmak nasip olur ne güzel iste bebis gelmeden paketi hazır oldu :55::55:

çiçekcim sende gülegüle kullan.
sana birşey soracağım. kutunun içinden plastik yuvarlak kutu gibi birşey çıktı o ne? bide bebek takımın nasıl? benimki arabalı falan,erkek için biraz. bidee acayip küçük... :52:

çiçekcim sende gülegüle kullan.
sana birşey soracağım. kutunun içinden plastik yuvarlak kutu gibi birşey çıktı o ne? bide bebek takımın nasıl? benimki arabalı falan,erkek için biraz. bidee acayip küçük... :52:

sağol canım .mama kutusuymus ama ise yaramaz duruyor benim ki de aynı arabalı 44 cm lik bebekler icinmis ama bebisler 49ile 52 cm arasında doguyorlar ki acaba ne yapsam o tulumu

cuma gunu beklıyorum bugun yada yarın adet olmazsan cuma gunu ak gun kara gun bellı olur.ılgıncolan kasmıyordum bır kac ay cunku tup kapalı bebek olmaz nasılsa dıyordum bu ayda oyle oldu ama 21 gun gecıkme olunca ben umutlandım.bılıyorsunuz dımı defalarca test yapıyorsun negatıf cıkıyor ama umut hep oluyor sonra negatıflık senıde umutsuzluga surukluyor.esımde uzulmesın bısey dıyemıyorum ama cuma gunu bakalım ne olucak.50 gun ıcınde ıdrar testı negatıf cıkmazdı sanırım..bılmıyorum ıste cok uzuluyorum

Back
X