2012/2 Ataması Tercihleri

after_before

OlduğuKADAR olmadığıKADER
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.851
Puanlar
373
Merhaba herkese. 2012/2 ataması tercihleri yarın başlıyor. Atanacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Tercih yaparken nitelik kodlarına dikkat etmeyi unutmayın. Hatta şu siteden dikkat edilmesi noktaları okuyun.

KPSS Tercihi Nasıl yapılacak, Kaç Tercih Hakkı Var

Evet kimler tercih yapacak 85 üstü parmakları görelim :)

hayırlı olsun inşallah.hepimiz emek verdik.sizin bölümünüz nedir?

i.i.b.f. mezunuyum bende yarınki kadroları merakla bekliyorum.senin içinde hayırlı olsun,hepimiz için hayırlı olsun :)

Amin. İibf liler bu sene çok kısmetli. neredeyse sadece sizden atıyacaklar :)

yok cnm uzaktan bakıldığında öyle görünebilir ama davulun sesi uzaktan hoş geliyor işte.350 bin civari iibf li var ve bunlardan çift bölüm mezunu yani hem kendi branşı hem de aöf den iibf okuyan çok insan var.
mezun çok olduğu için malesef bende şu an bekliyorum.

maalef işletme. ya sen?
zaten kime sorsam bu puan aralığında.küsüratlar herşeyi değiştirecek demekki

aynen cnm aynı fakülte mezunuyuz.kısmet diyorum bundan sonrası.uğraştım emek verdim.gerisi kader :)bu arada dediğin gibi bu puan aralığı benimde tanığım çok

aynen cnm aynı fakülte mezunuyuz.kısmet diyorum bundan sonrası.uğraştım emek verdim.gerisi kader :)bu arada dediğin gibi bu puan aralığı benimde tanığım çok

aynen artıkbu saatten sonra kısmet demekten baska bişiy kalmıyor.İnş bu sefer yüzümüz güler

O yönden haklısın. Maalesef sadece fakülte açıyoruz istihdam 0.

Yarın 10 11 gibi ilan verilir diyorlar. O saatte uyuyor olucam sanırım.

Ortaöğretim olarak hiç kadro yok degil mi ?....

kızlar neye göre tercih yapılıyor bilgisi olan varmı?ilk kez tercih yapacağım yardım edermisiniz.

işte baktımda canm hangisi karar veremedim.ben işletme bölümü mezunuyum ama 3farklı işletme kodu var hangisini sececeğim şimdi?

sana uygun olan bir tanesini seçmen yeterli canım.

çok karısık sanırım ya bende ilk defa tercih yapacagım;zorlanıyorum.

Ortaöğretim olarak hiç kadro yok degil mi ?....

Ortaöğretim için klavuzda tablo 1 var, tercih yapılıyor diye biliyorum :26::26::26::26::26::26: İyi inceleyin, şimdi bir daha baktım sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…