2012/2 Ataması Tercihleri

hepsine birden mi??mesela ben 4001 e uygunum ama yanında yer alan 2. kod 6225 buna uygun değilim..nasıl olacak bu?

6225 sanırım bilgisayar sertifikasıydı cnm dimi yanlış hatırlamıyorsam eğer.vebal altına da girmeyeyim de eğer bilgisayar ise,okulda bilgisayar dersi görmüş olman gerekiyor bildiğim kadarıyla...

ama sen yine bi araştır öyle yap cnm şakaya gelmez bu işler.

bir tanesine uygun olman yeterli canım.

cnm 3-4 tane kod sıralanmışsa hepsine uygun olmak gerekiyor malesef biri yetmiyo

boşa gider yaptığı tercih Allah korusun orda verdiği tüm nitelikleri taşımak gerekiyor diye biliyorum ki teyzem de öyle demişti bana bu zamana kadar da hep öyle yaptık..:26:

çok teşekkür ederim kızlar 6225 evet bilgisayar işletmeni sertifikasının kodu... lisans mezunuyum bilgisayar dersi gördük 2 yıl ama mebden onaylı sertifikam olmadığından kafam karıştı..Allah herkesin yardımcısı olsun..

hadi ya bazılarında 7 tane kod sıralanmış hepsine nasıl sahip olalım bu meb kafayı yemiş :) ben birtanesine sahip olcam diye ömrümden ömür gitti:)

3.3 Tercihlerinizi yaparken size uygun olan kadro ve pozisyonların bulunduğu tablolardaki “Aranan Nitelik Kodları” sütununda yer alan nitelik kodlarını dikkatle incelemeniz ve size uyup uymadığını belirlemeniz son derece önemlidir. Tercihler belirlenmeden once sistemde kayıtlı mezun olunan alan/program bilgisi mezun olunan alan/program tablolarından kontrol edilmelidir. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir. Ayrıca, bu kılavuzdaki Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı tarafından düzenlenen “Başvuru Genel Şartları ve Diğer Hususlar” başlıklı uyarıları mutlaka okumanız ve tercihlerinizi yaparken bu uyarıları da göz önünde tutmanız gerekir.

kızlar burda anladığım kadarıyla bir tanesi yeter diyor..acaba başka bişeyden mi bahsediyor?

bak benm de kafa karıştı şimdi biz nasıl yapmıştık yaaa :S

stres oldum iyi mi...

cnm ama şunu hatırlıyorum sanırım ama yine de bana güwenme

bilgisayar sertifikası meb onaylı yani okulda gördüğünüz bilgisayar dersine tekabul eder diye yazıyodu sanırım onu hatırlıyorum

hayır ne yazık ki bilgisayar sertifikanız olmalı..
aksi taktirde geçersiz tercih yapmış oluyorsunuz..

bilgisayar sertifikası meb onaylı yani okulda gördüğünüz bilgisayar dersine tekabul eder diye yazıyodu sanırım onu hatırlıyorum

canım bende ünideyken hocama sertifika almak istediğimi söylemiştim..oda ne gerek var senin diploman var sen o dersi gördün.diploman serfikayıda karşılar demişti ama emin olmak istiyorum

üzgünüm geçerli değil ders almış olmak..

klavuzda gördüm

hatta face kpss sayfasında da sorulmuştu ve ordakiler de bilgisayar dersi görmenin yeterli olduğunu söylediler

ben bilgisayar programcıyım mesela tüm dersler hemen hemen bilgisayar üzerineydi..

şimdi benden sertifika istemeleri abes olur.

aynı şekilde bi tane bile bilgisayar dersi görmüş olanlar için de geçerli bu durum diye biliyorum ben.

çünkü ilk tercih yapışımda bu konu kafama takılmış ve araştırmıştım, memurlar.net de dahil...

kafam allak pullak oldu..klavuzu baştan sonra tekrar okuyayım bakalım belki kaçırdığım bi yer vardır..

Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak
belgeleyen adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak”
niteliğine ve aynı şekilde daktilo dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar da,
“M.E.B.’dan Onaylı Daktilo Sertifikasına Sahip Olmak” niteliğine sahip olarak
değerlendirilecektir.

yani okulda bilgisayar dersi görmüş olmanız ve bunun transkriptte görülüyor olması yeterli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…