2012/2 Ataması Tercihleri

çok karışık yaa..anlayan biri varsa anlatıversin

canım ben mezun olduğum programın nitelik kodunu buldum ( gerci tam bulamadım işletme mezunuyum 3farklı kod var en azından onları not aldım )
sonra kadroların olduğu sayfadan o kodlardan nerelere eleman alımı var diye bakıyorum.umarım doğru gidiyorumdur :)

peki kadroların olduğu sayfada dpb kodu yazıyor..onunlamu karşılaştırıyoruz..mezun olduğumuz bölüm kodunu:) cahillik zor

bütün kodları bulabilecegimiz bir sayfa biliyor musunuz kızlar.
link yazabilirmisiniz;siz nerden baktınız.

peki kadroların olduğu sayfada dpb kodu yazıyor..onunlamu karşılaştırıyoruz..mezun olduğumuz bölüm kodunu:) cahillik zor

valla canım bende ilk kez tercih yapıyorum doğrumu gidiyorum bilmiyorum ama ben

TABLO-1. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR listesinden aranan nitelikli kodlar yazıyorya ordan kendi bölümüm koduna uyan var mı varsa neresi diye notlar allıyorum.daha cookkkk incelerim ben

aa çok tesekkür ederim kızlar ben sayfanın sonuna kadar inmedigim için farketmemişim.
hepinize cok tesekkürler.

bu tercih işi o kadar karışık ve gıcık bir iştir ki

ilkinde yardım alarak yaptım.

sonra kendim yaptım ama yapana kadar canım çıktı

daha da bakmadım tercih yapacağım gün bakıcam..

bu tercih işi o kadar karışık ve gıcık bir iştir ki

ilkinde yardım alarak yaptım.

sonra kendim yaptım ama yapana kadar canım çıktı

daha da bakmadım tercih yapacağım gün bakıcam..

Az çok bilgin vardır şimdi tercihkılavuzu1'den tercih yapamıyor di mi bu sene ilk defa girenler...

kızlar aranan niteliklerde bazen bir kod bazen birden fazla yazıyor..hepsine sahip olmak gerekiyor mu? karıştım iyice

Az çok bilgin vardır şimdi tercihkılavuzu1'den tercih yapamıyor di mi bu sene ilk defa girenler...

cnm o kadar karışık geliyo ki bana hatırlamıyorum doğru düzgün

tercih yapacağım zaman iyice bakıp not tutup ona göre yapıyorum bi yardımcı olcak ablan filan yok mu?

ben teyzemle yapmıştım ilk seferde ..onla bile baya uğraşmıştık.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…