2012/2 Ataması Tercihleri

Arkadaşlar evli çocuklu olup il dışı tercih yapan varmı aranızda benim bebeğim var ve il dışı tercih konusunda kararsiz kaldım.

bence asıl konu eşiniz il dışına çıkmak istermi ,istemez mi ?
bunun sonucunda ancak seçim yapmanız daha mantıklı gözüküyor.

Eşim ne yaparsan yap dedi gelmez sanmıyorum oda memur olmaya çalışıyor ben eşim memur olursa belki eş durumundan onun yanına gelirim.ben bebeğim için kaygilanoyorum kim bakacak ne olacak diye böyle atanmış tanıdığı olan varmı?

allah allah ya bu atamalarda bizim de kadrolar berbat .her yer yok malesef bizim de .iç anadolu ve doğu var hep.ege de yer yok .birkaç yer dışında..hayırlısı olsun .bence sen yerleşirsin bu atamada canım .puanın çok iyi .branş sıralamasında da iiyisindir ...hayırlısı olusn

Canım kaç puan aldın?
Bende 3001 ci olarak tercih yapacam. Ama puanım 79. Sadece yapmak için yapacam yani

3001 olarak tercih yaptım ve sadece 8 yer çıkarabildim .doğu yazmadım .iç anadolu da yazmadım .zaten benim yazdğım yerler benden önce yazılır da kapılır da .hayırlısı ben beklerim daha .
ben 84,870 aldım canım .ama puanım atanmama yetmeyebilir .
6116cı olmuşum türkiye sıralamasında.
eğer 2 atamada da güzel bir kadro açılmazsa 3 atamayı beklerim
o zaman yazarım sanırım iç anadolu .
yada 4 .atamada
inşalllah atanırım da açıkta kalmam...o zaman çok üzülürüm işte

Arkadaşlar evli çocuklu olup il dışı tercih yapan varmı aranızda benim bebeğim var ve il dışı tercih konusunda kararsiz kaldım.

benim bulunduğum yerde kadro açılmadı malesef
ben ege de oturuyorum
ege yazdım çoğunlukla
dediğim gibi 8 tercih yapabildim bu yüzden de
2 çocuğum var
biri 1.sınıfa gidiyor
çok çok uzaklara gidemem ben
eşim ben seninle gelirim diyor
ama doğu ve karadeniz ve adana vs. yazamıyorum
olmaz diyor
şimdilik yani
3. ve 4. atamada şansım daha yüksek sanırım benim
ben de o yüzen bu atamada tecrübe kazanmak için tercih yaptım .çünkü ilk girişim
ve 35 yaşındayım ben
biraz geç kaldım kpss için .ama aklım başıma ancak geldi
eşim gittiğimiz yerlerde ben de iş bakarım diyor
eşim veteriner hekim.büyük baş süt çiftliği olabilecek yerler genelde ege ..ve konya da çok süt çiftlikleri ama işte bakalım nasıp kısmet ..inşallah 2 atamada adam gibi kadrolar açılırda .biraz olsun tercih yapabileceğimiz yerler karşımıza gelir..herkes için hayırlısı ..

önlisans mezunları,tercih yaparken kurum kodu yazılacak, diğer bölüme kurum adı mı yazılacak yoksa işin adı mı ?
örnek yazar mısınız arkadaşlar

Son düzenleme:
Son düzenleme:
al benden de o kadarrrrrrrr uffffffffffffffffffffffffffffffffffff tercihleri yazdım kodları girdim onaya gönderdim hooooooooppppppp hataaaaaaaaa:'(

cnm sürekli dene hatta gece gir bence daha rahat olur sanırım gece çok giren olmazsa:26::26::26:

abartmıyorum öğlenden beri 1000 kere girdim anca yaptım yaaa yok böyle bi rezillik..

cnm sürekli dene hatta gece gir bence daha rahat olur sanırım gece çok giren olmazsa:26::26::26:

abartmıyorum öğlenden beri 1000 kere girdim anca yaptım yaaa yok böyle bi rezillik..

hadi yaaaaaaaaaaaaaa geçerli değilmi yarına kadar yaaaaaaaaaaaaaaaa yani 28 i son değilmiiiiiii:'( 27si değil çalıştığım için giremedim ben yaaaa

hadi yaaaaaaaaaaaaaa geçerli değilmi yarına kadar yaaaaaaaaaaaaaaaa yani 28 i son değilmiiiiiii:'( 27si değil çalıştığım için giremedim ben yaaaa

cnm benim yarın son ama sen bugünden yap da kafan rahat etsin diye dedim

bakarsın yarın daha da karışır :S yığılma olur hiç açılmaz panik olursun en iyisi son güne bırakmamak:26:

cnm benim yarın son ama sen bugünden yap da kafan rahat etsin diye dedim

bakarsın yarın daha da karışır :S yığılma olur hiç açılmaz panik olursun en iyisi son güne bırakmamak:26:

yok tatlım bırakmam da yarın 12 ye kadar son ama demi ben ne yapar ederim gecenin kaçı olursa olsun beklerim napayım yaaaaaaa

okısmı anlatayım ben eğerki 3-4 tane verilen kodda sertifika istiyorsa ona sahip olması gerekiyor ama mezun olmak gerekiyor diyorsa sadece birinden mezun olması yeterli arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…