- Konu Sahibi after_before
-
Arkadaşlar evli çocuklu olup il dışı tercih yapan varmı aranızda benim bebeğim var ve il dışı tercih konusunda kararsiz kaldım.
bence asıl konu eşiniz il dışına çıkmak istermi ,istemez mi ?
bunun sonucunda ancak seçim yapmanız daha mantıklı gözüküyor.
merhaba uğraşıyorum tercihlerle işte daha sıralama yapmadım ama bir 10 tane yer var tercih edebileceğim daha fazla ya da az da olabilir bu sayı. Araştırıp her şeyi iyice düşünüyorum işte. Mühendis ve programcı kadrolarını düşünüyorum, büyük şehirleri düşünüyordum izmir açılmadı,ankara ve istanbul tercihleri arasında düşünmekteyim. istanbul tercihlerinin çoğunda bir sürü belge istiyorlar koşulları pek sağlamıyorum o yüzden yerleşirsem de büyük ihtimalle ankaraya yerleşirim ama yine de çok ümidim yok açıkçası kadro sayısı az önümde bir sürü kişi de var. Sıra bana gelir mi bilmiyorum ama bu olmasa da 2. atama da yerleşirim sanırım.
merhaba uğraşıyorum tercihlerle işte daha sıralama yapmadım ama bir 10 tane yer var tercih edebileceğim daha fazla ya da az da olabilir bu sayı. Araştırıp her şeyi iyice düşünüyorum işte. Mühendis ve programcı kadrolarını düşünüyorum, büyük şehirleri düşünüyordum izmir açılmadı,ankara ve istanbul tercihleri arasında düşünmekteyim. istanbul tercihlerinin çoğunda bir sürü belge istiyorlar koşulları pek sağlamıyorum o yüzden yerleşirsem de büyük ihtimalle ankaraya yerleşirim ama yine de çok ümidim yok açıkçası kadro sayısı az önümde bir sürü kişi de var. Sıra bana gelir mi bilmiyorum ama bu olmasa da 2. atama da yerleşirim sanırım.
Canım kaç puan aldın?
Bende 3001 ci olarak tercih yapacam. Ama puanım 79. Sadece yapmak için yapacam yani
Arkadaşlar evli çocuklu olup il dışı tercih yapan varmı aranızda benim bebeğim var ve il dışı tercih konusunda kararsiz kaldım.
önlisans mezunları,tercih yaparken kurum kodu yazılacak, diğer bölüme kurum adı mı yazılacak yoksa işin adı mı ?
örnek yazar mısınız arkadaşlar
ösym de aday işlemleri kısmı açılmıyor
ufff.......
çok yoğun sanırımm
kpss ortaöğretim sınavınamı girdin cnm tercihmi yapıcaksın sana tercihlerle ilgili bişi sorsam yardım edebilirmisin bende iki gün önce arkadaşımınkini yaptımda kafama bişi takıldı onu soracağımBende yapamıyorum o yüzden gece yarısını bekliyorum.
al benden de o kadarrrrrrrr uffffffffffffffffffffffffffffffffffff tercihleri yazdım kodları girdim onaya gönderdim hooooooooppppppp hataaaaaaaaa:'(
cnm sürekli dene hatta gece gir bence daha rahat olur sanırım gece çok giren olmazsa:26::26::26:
abartmıyorum öğlenden beri 1000 kere girdim anca yaptım yaaa yok böyle bi rezillik..
hadi yaaaaaaaaaaaaaa geçerli değilmi yarına kadar yaaaaaaaaaaaaaaaa yani 28 i son değilmiiiiiii:'( 27si değil çalıştığım için giremedim ben yaaaa
hadi yaaaaaaaaaaaaaa geçerli değilmi yarına kadar yaaaaaaaaaaaaaaaa yani 28 i son değilmiiiiiii:'( 27si değil çalıştığım için giremedim ben yaaaa
cnm benim yarın son ama sen bugünden yap da kafan rahat etsin diye dedim
bakarsın yarın daha da karışır :S yığılma olur hiç açılmaz panik olursun en iyisi son güne bırakmamak:26:
yarın son netten baktım ben doğruysa
cnm 3-4 tane kod sıralanmışsa hepsine uygun olmak gerekiyor malesef biri yetmiyo
boşa gider yaptığı tercih Allah korusun orda verdiği tüm nitelikleri taşımak gerekiyor diye biliyorum ki teyzem de öyle demişti bana bu zamana kadar da hep öyle yaptık..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?