2012/2 Ataması Tercihleri

ben lisanstan tercih yapıyorum ama yardımcı olabileceğim bir şey varsa yardımcı olurum.

tercihlerde birden çok bölümden mezun olma şartı isterse bunlardan birine sahıp olması yeter dimi sertiifka falan isterse hepsine sahip olması lazım dimi cnm
aynen öyle.

canımm sen niye sona bıraktın senin puanın yüksek
Valla şimdiye kadar bir sürü tercih yaptım ama ilk defa site böyle dondu yapamadım hala açılmıyor bugün sabahlarım artık. Olmuyor açılmıyor hiç bir şekilde. Üstelik her seferinde hep son gün yapardım böyle yoğunluk hiç görmedm.

ben gündüz otuz tercihi de yazdım son anda işlemi bitirecektim sayfa hata verdi. ilk defa böyle bilg.dan tercih yapıcam. bu sefer olmama ihtimali yüksek gerçi 83 puanla zor ama inan 60 lı puanlarda alan arkadaşlarım bile bir umut tercih yapmak için uğraşıyor ben hiç önemsemiyordum kaç gündür zaten bir kişi bir kişi alınıyor bana mı sıra gelecek sanki. ama böyle tercih yapamamakta can sıkıcı o kadar zorlukla ders çalıştıktan sonra.

Merhabalar arkadaşlar,

Tercih yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.

İlk defa tercih yapacakların kafası çok karışık. Tıpkı benim gibi.

Şimdi benim puanım 82 arkadaşlar, işletme lisans mezunuyum.

Tercihlerim açıkçası fantastik kalıyor, açıkçası ilk atama için bir beklentim de yok.

Bizim kodumuz 4431, istanbulla sınırlı kalmak durumundayım, çünkü evliyim

Benim sormak istediğim 4001 ler genelde uçuyor ama ben yinede tercih edip şansımı denemek istiyorum.

4431 e ilaveten 4001 de tercih edebilirmiyim?

Ben ilk sıraya
1 - 4001 Bakırköy Belediyesi Memur pozisyonunu koydum.
2 - 4431 İBB Bilgisayar İşletmen
3 - 4431 İTÜ Memur
4 - 4431 İTÜ Memur
yazdım. Doğru bir sıralamamı?

Yorumlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler.

hangi kadroyu çok istiyorsan onu üste yaz ama senin bölümün hakkında pek bir fikrim yok 4001 normal memurluk mu eğer öyleyse ona herkes başvurabiliyor.

hangi kadroyu çok istiyorsan onu üste yaz ama senin bölümün hakkında pek bir fikrim yok 4001 normal memurluk mu eğer öyleyse ona herkes başvurabiliyor.

Denemem merhaba,

4001 Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

diye açıklanıyor. Puanı yüksek olmayan seçmesin deniyor. Benim 4431 nitelik kodum, ama bir tane en başa BAKIRKÖY BELEDİYESİ 4001 yazdım. Yalnızca işletme koduylamı tercih yapmam lazım bilemedim. Kaygım yüksek heralde o yüzden bu kadar takıldım.

Genelde ilk atamalarda 2001,3001,4001 kodları yüksek kapatır önlisansta son atamalarda görür 3001 82yi oda bir ihtimal
Bence kendi kodunuzdan tercih yapın
Yine istediğiniz bir iki kurum varsa 4001den yazabilirsiniz.

esmeralda 4001 kodu herhangi bir lisans programından mezun olmak demektir.. Bu sebepten genelde öğretmen arkadaşlarımız kullanıyorlar ki onların puanı yüksek oluyor. Sana tavsiyem listede alt sıralar düşür ölü tercih olacaktır muhtemelen çünkü.. İlk tercih dönemi olduğu için 4001'ler şansı yaver giden istisnalar dışında taş çatlasın 88-87 görür diye düşünüyorum. Tabii bunlar sadece benim görüşüm, ama bende iibf'liyim ve puanım 82 yakın takipteyim. Bol şans dilerim =)

Son düzenleme:

Evet ölü tercih olacağının farkındayım, ama bi beklentim zaten yok bu atamadan. Ben üniversite yada belediye istiyorum. O açıdanda pek iç açıcı değil bu atama zaten. Yane fantastik kaldı zaten yazdıklarım. İstemediğim bir şeyi de yazmak istemedim, çünkü bütün ruhumla ikinci atamayı bekliyorum. Şu an zaten ÖSYM sitesi yoğun durumda girişe müsade etmiyor, böyle kalırsa herhangi bir sıkıntı olmaz diilmi, en fazla atanamam diilmi? yane bizlerde 4001 yazabiliyoruz yorumlarınızdan anladığım kadarıyla, önemli olan tek detay yüksek puanlılar varken bize sıra gelmez.Onun dışında yazmanın bir sakıncası yok, diil mi?

Çok stresli bir süreç, sanki sınav hiç bitmemiş gibi hala. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu süreç bir sabir işi onu anladım yane.

Yane zaten topu topu 4 tercih yaptım, en başa 4001 yazdım, diğerleri 4431'den,

bu haliyle bir problem yok değilmi canlarrrr???

4001 ler yüksek kapatıyormuş zaten üste yazmanın bir etkisi olmaz o yüzden. Hadi hayırlı olsun. Dün gece bende zar zor yaptım tercihimi inanılmaz rahatladım :)) Ama stresim tam geçmedi yine de bir an önce açıklansa da yolumuza devam etsek.

kızlar ben dün tercih yaptım daha doğrusu bugün:) sabah 6 da dün o kadar verdiğim uğraş boşaymış bugün 2 dkikada yapıverdim hemen sabahın köründe:):) uykumdan oldum ama olsunnnn ben şeyi sorucaktım bu tercih yaptığımız form varya ekrandaki onun çıktısını almak zorunlumu kızlar ?benim toner bitmişte alamadım şimdide işteyim ama siteye giremiyorummmmmmmmm dünkü gibi hataaaaaaaa veriyor

Yane zaten topu topu 4 tercih yaptım, en başa 4001 yazdım, diğerleri 4431'den,

bu haliyle bir problem yok değilmi canlarrrr???

merak etmeyin hiç bir sıkıntı olmayacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…