• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Topikteki kızların bazıları da pek hızlıymış maşallah şimdiden oğullarına gelin kız bile bulmuşlar, kıskandım walla :) Bnim oğlan evde mi kalcak yaaa??

Merhaba kızlar :3: Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum, bol bol dualaşalım inşaallah..
Doğum hikayeleri listemizde düzenleme yaptım, tablo ekledim vs biraz yorulduk kızımla ama değdi bence :16:
Doğum yapanlar ayrıntı verirse ekleme yapalım bilgilerine, sizin haberiniz olan varsa siz söyleyin ki eksik kalmasın :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...nnelerinin-dogum-hikayeleri.html#post25438935

Bu arada temizlik işlerimizi de bitirdik son ayımızı rahat rahat geçireceğiz inş. :49: :21:

listede ben adımı göremedim...
evrimnaz-bursa-27-kız

Kızlar öncelikle herkeze şimdiden bebişleri hayırlı olsun diyorum, ben ayın 16sında beklenen tarihe 12 gün kala epidural sezeryanla dünyalar tatlısı bebeğim kızımız Ayşeyi dünyaya getirdim, herşey planlandığı gibi olmuyor ki nitekim benim öle oldu kuzum sıcaklara daha fazla dayanamadı :) o kadar harika bir duygu ki inşallah sizlerde kuzularınıza sağlıkla kavuşursunuz, detayları diğer kısımda paylaşıcam çok harika bir duygu...

Gozunuz aydin. Allah anali babali saglikli sihatlu buyutmeyi nasip etsin insallah.

Kızlar öncelikle herkeze şimdiden bebişleri hayırlı olsun diyorum, ben ayın 16sında beklenen tarihe 12 gün kala epidural sezeryanla dünyalar tatlısı bebeğim kızımız Ayşeyi dünyaya getirdim, herşey planlandığı gibi olmuyor ki nitekim benim öle oldu kuzum sıcaklara daha fazla dayanamadı :) o kadar harika bir duygu ki inşallah sizlerde kuzularınıza sağlıkla kavuşursunuz, detayları diğer kısımda paylaşıcam çok harika bir duygu...

Gozunuz aydin. Allah anali babali saglikli sihatlu buyutmeyi nasip etsin insallah.

sezeryan olmuş .. bebişi gayet sağlıklı annede çok şükür iyi .. yanına giden arkadaşlar var istanbuldan bizde onlardan haber alıyoruz :nazar::nazar: nazar değmesin hemen ayaklansın annesi iyi olsun bebişiyle ikisi

Ya dogum yapanların haberlerini nerden ve nasil alıyorsunuz ? Ben cok mü topik dısı kaldim
:44:

gözün aydın canım allah sağlık mutlulukla dolu günlerini göstersin.

Topikteki kızların bazıları da pek hızlıymış maşallah şimdiden oğullarına gelin kız bile bulmuşlar, kıskandım walla :) Bnim oğlan evde mi kalcak yaaa??
sana da yaparız bir beşik kertmesi canım :52::52:

40 dk yuruyus yaptim. Sis olan ayaklarim daha da sisti, ellerimde cok sisti ve kasinmaya basladi. Yuruyus yapmami istiyor dr hergun ama bi hayli zor oluyor. 3 gunde 4 gunde bir ancak yuruyuse cikabiliyorum. Keske hergun ciksamda 40 haftayi gecirmese oglusum.

40 dk yuruyus yaptim. Sis olan ayaklarim daha da sisti, ellerimde cok sisti ve kasinmaya basladi. Yuruyus yapmami istiyor dr hergun ama bi hayli zor oluyor. 3 gunde 4 gunde bir ancak yuruyuse cikabiliyorum. Keske hergun ciksamda 40 haftayi gecirmese oglusum.

Bende aksine yürüyüş yapınca ayaklarım daha rahatlıyor, çok uyuyunca şişiyorum...

hayırlı olsun cnm rabbim analı babalı gzl gzl büyütmeyi nasip etsin.

Doktorlara hersey kolay geliyor . Yürüyüş yap demek kolay . Koca gobekle yürümek ayakta durmak cok kolay sanki .

ya kızlar ya bişi sorucağım ??????????? bu son ayda aşeriyor olabilirmiyim :26::26: birde millet kilo verir, ben 2 saatte bir bir şeyler yemek istiyorum :26::26: aklıma sürekli yiyecek bişiler takılıyor, bu saate mesele bişi yesem mi, yersem ne yemelliyim diye düşünüyorum,:44::44::44:

ya kızlar ya bişi sorucağım ??????????? bu son ayda aşeriyor olabilirmiyim :26::26: birde millet kilo verir, ben 2 saatte bir bir şeyler yemek istiyorum :26::26: aklıma sürekli yiyecek bişiler takılıyor, bu saate mesele bişi yesem mi, yersem ne yemelliyim diye düşünüyorum,:44::44::44:

tabi olabilirsin canım, banada zaman zaman oluyor, bugün hiç sevmediğim baklavayı istedi canım :)
Şimdi karnım acıktı ve eşimle sahur yapıcam onu bekliyorum.
Ama geçen hafta 2,5 kilo alan ben, bu hafta 500gr vermişim...

Back
X