- 1 Ocak 2011
- 3.765
- 0
- 116
- 40
hiiiiiç zorlanmadım tatlım, sağolsun ablam ütüledi![]()
ayyy cnaım benimmm normal zorlanmaman:)))) ablanı banada yollasana:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiiiiiç zorlanmadım tatlım, sağolsun ablam ütüledi![]()
canım çok sıtkın benim temizlik yaptığımı duyan kaynanamla kaynatam bugun gelip benim temizliğimi yapacaklarmıs ama ben istemiyorum ya onlar burdayken ben daha cok yoruluyorum haldur huldur iş yapıyorlar temizde yapmıyorlar onların arkasını topla bişeyler hazırla derken ben bitiyorum birde ben kafama gore dinlene dinlene yapıyorum kafama gore offf sağolsunlar ama birde insana sorsunlar musaitmisin diye belki ben bugun dinlenecem hamileyim sonucta boyle emrivakilerden nefret ediyorummm
çok ciddiyim dolmuş durumdayım patlayacam hiç anlayıs yok eşim aramıs eylem bugun dinlenecek haftaya hallederiz illa yok biz gider yaparız o yatsın ya ben nasıl yatayım siz burdayken ben belki tv karsısında uzanarak dinlenecem ustum basım belki musait olmayacak şimdi giyin bekle offfff
ay canım seni çok iyi anlıyorum ben de hiç sevmem öyle emrivakileri, gerçekten insan bir sorar müsaitmisin değilmisin diye.. ee eşin de demiş gitmeyin bugün diye hala ısrar niye ki, valla bence sen ağrım sancım var de yat bütün gün, ne yapacaklarsa yapsın onlar da[/QUOTE
işte sorun orda canım bende o manyaklık var rahat takılamıyorumm kalkayım evin birkaç işi var gunluk onu yapayım bari bugun ben dinlenecektim sitede takılaccaktım koçişe yemek yapayacaktımm kahvaltılık verektim bugun benimdiii yaaaa
eşim sağolsun laf arasında soyleyiverdi ben o anda yandığımı anlamıştım zatennerden duydular canım
ayyy cnaım benimmm normal zorlanmaman:)))) ablanı banada yollasana:))
Birde kızlar Allah nasip kısmet ederse doğumun baslangici ve bitiminde her evreyi sizinle paylaşmayı cok istiyorum. Hastaneden canlı yayın gibi![]()
valla kız yurtdışından beni görmeye 2 haftalığına geldi geldiğine pişman olduelleri dert görmesin dolap içlerine kadar bütün işlerimi bütün temizliğimi halletti zaten çok hızlı ve hamarattır, dinlenemeden gitti
![]()
ay canım seni çok iyi anlıyorum ben de hiç sevmem öyle emrivakileri, gerçekten insan bir sorar müsaitmisin değilmisin diye.. ee eşin de demiş gitmeyin bugün diye hala ısrar niye ki, valla bence sen ağrım sancım var de yat bütün gün, ne yapacaklarsa yapsın onlar da[/QUOTE
işte sorun orda canım bende o manyaklık var rahat takılamıyorumm kalkayım evin birkaç işi var gunluk onu yapayım bari bugun ben dinlenecektim sitede takılaccaktım koçişe yemek yapayacaktımm kahvaltılık verektim bugun benimdiii yaaaa
kıyamam yaaa, neyse madem bugün kaynadı yarına ertele planlarını sen de, bakarsın el birliğiyle birkaç iş de çıkmış olur aradan rahat edersin, iyi tarafından bakmaya çalışalım![]()
kıyamam yaaa, neyse madem bugün kaynadı yarına ertele planlarını sen de, bakarsın el birliğiyle birkaç iş de çıkmış olur aradan rahat edersin, iyi tarafından bakmaya çalışalım![]()
canım yapamıyorlarki yaslı ne yapayım bugunum artık stresli geçecek
kaçtı yani senden ,arkasına bile bakmadan pırrrr uçmuştur kız cağızelllerine sağlık o zaman kulakları çınlasın ablanın hahah
![]()
canım yapamıyorlarki yaslı ne yapayım bugunum artık stresli geçecek
kayınvalideni anladım da kayınpeder ne alaka canım.özel odana sokma derim
aynen valla, birdaha da gelir mi bilemiyorum![]()
anam o kaynanamdan heyecanlı anlamdım bende işte offf bugunum tam bir kaosss
bende şüphelendim şimdi:)) gelir gelirrr ablalar başka oluyo.. abla demişken ay allahm ya ablamın bebği artık kıvamına geldi :)) normalde bu hafta doğması gerekıodu bir tatlı bir tatlı anlatamam ya,onu görünce doğurmak istiorum hemen:))
offfff yavrum benim maşallahhhh
bizim doğuran hatunlar da haklı olarak hiç görünmüyor, kimbilir nasıl keyifle mıncıklıyorlardır bebişleriniiiiiiii![]()
ben 5 gibi giderim anca eşim işten o saatte geliyor bensiz gitme diyor sağol sordugun için canımm
aynen,anneliğe alışıyolardır:)) ay ben hastanedende yazarım kız size inşallah:)) evet şuanda ıkınıyorum doğum başladı falan die hahahah![]()