• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iriss yemek yesin gelsin :10:

Alperanada da yok ne zamandır kesin biyere gittiler asanki bi yere gidcez dedi gibi hatırlıyorum

Alperanada da yok ne zamandır kesin biyere gittiler asanki bi yere gidcez dedi gibi hatırlıyorum

karasuya falan mı gidecekti , bebekler iyi olsun da nereye giderse gitsin ,arada döner gelir nasılsa ,bizi bırakamaz kimse :8::8::8:

Haftasonu falan başka kim foto koydu lan , kaçırıyom ben hepsini :47:

ne demek istedin pek anlamadım şekerm mail adresi giriyorum

irisss topik pek sessiz neden acep
bende eskişehir fotolarını akşam koyarım inşallah:34:
mesela oyun indiriyosunya onun mail adresi yuklu değilmi? Anlamadıysan boşver bende anlstamadım nasılsa körler sağırlar birinirini ağırlar boşver

ne demek istedin pek anlamadım şekerm mail adresi giriyorum

irisss topik pek sessiz neden acep
bende eskişehir fotolarını akşam koyarım inşallah:34:

hee dünden beri böyle , havalar ısındı yaylar gevşedi sanırsam :5:
koy koy bakalım zıpırlara ........:46::46::46:

mesela oyun indiriyosunya onun mail adresi yuklu değilmi? Anlamadıysan boşver bende anlstamadım nasılsa körler sağırlar birinirini ağırlar boşver

evet canım apple kmliği oluyor o bir tane mail adresini giriyorsun oyun indirirken onu kullanıyorsun

Yeni evin hayırlı olsun ,güle güle otur :16:
Hemen yerleşmişsin ne güzel , benimki bayağı uzun sürmüştü yaaa:5::5::5:
Sen tektin galiba biz 5 bayan biri efeye baktı 3 erkekle hallettik bir günde yerleştik
Alimaallahh:21:
gelecez canım diyarbakıra inşallah okullar kapanmadan ozaman wururuz dedikodunun dibinnee:52:

Ee yakınmış kızz vuralım dibine dibine:22:

Cokda zevkli arkadaşlarımla bacılarımla görüşüyorum. Nerdee bekle ki yaz gelsinde bacılarımı göreyım:10:

Ev aldı başını gidiyo dağınıklıkta son noktadayım. Koltuk kılıflarını yıkıyorum her biri bi yerde

Sen tektin galiba biz 5 bayan biri efeye baktı 3 erkekle hallettik bir günde yerleştik
Alimaallahh:21:

Ee yakınmış kızz vuralım dibine dibine:22:

Valla tktim , eline sağlık hepsinin ,allah razı olsun ,ben çok hırpalandım bu taşınmada :50::50::50:

Evet cnm beleş ama ıphone ve ıpadler arası. Ama androidlerdede tango programı var store dan indiriyon beleşe görüş mesajlaş

hehe , facetime yapın ,buraya da gelmeyin ,wavy yokken onun smileyle trip atayım :63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

yapmayın face meys time
bende yok iphone:19:

irisss bacım dedektiflik yaptın anladığım kadarıylan

iriss sen bizim herşeyimizssin:24:

başka topiklere gitmeeee
kaparlar seni çok akıllı diye:34:

Back
X